Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνησα uncharted 2. Καλά το παιχνίδι είναι φοβερό όπως το περίμενα. Φοβερό σενάριο, απρόβλεπτο και πολύ ωραίο κλασσικό uncharted gameplay. Είμαι στο 4ο chapter. Αύριο πάλι :mrgreen:

Υ.Γ. @kjtzemis συμφωνώ για όλα όσα έλεγες για τη Chloe. Πολλές φορές έχανα την πλοκή γιατί χάζευα τα "προσόντα" της. :P

Τώρα μπορείς να παίξεις online u2 ή όχι επειδή βγήκε η 4.20;

(η καλυτερη σκηνη με την chloe ειναι στις πρωτες cut scenes μετα δεν λεει και πολλα :P)

Δημοσ.

Τώρα μπορείς να παίξεις online u2 ή όχι επειδή βγήκε η 4.20;

(η καλυτερη σκηνη με την chloe ειναι στις πρωτες cut scenes μετα δεν λεει και πολλα :P)

Από όσο έχω ακούσει δεν μπαίνει online. Έχουν βγει διάφοροι τρόποι περίεργοι. Το ψάχνω όμως.

(εκεί που την έπεφτε στον drake? έψαχνα το κουμπί για να γυρίσω πίσω το cutscene αλλά δεν υπήρχε :P )

Δημοσ.

Από όσο έχω ακούσει δεν μπαίνει online. Έχουν βγει διάφοροι τρόποι περίεργοι. Το ψάχνω όμως.

(εκεί που την έπεφτε στον drake? έψαχνα το κουμπί για να γυρίσω πίσω το cutscene αλλά δεν υπήρχε :P )

Ναι.

Τωρα μου ηρθε στο μυαλο μια σκηνη απο μια ταινια που ειδα προσφατα, μοιαζει καπως με αυτη που λεω (project x λεγεται η ταινια)

Δημοσ.

Και αυτο αλλα της χλοης δεν παιζεται.. μακραν το κορυφαιο

Έχεις παίξει resident evil 5? Και της Sheva εκεί δεν πάει πίσω (συζήτηση που ανοίξαμε :P )

Ναι.

Τωρα μου ηρθε στο μυαλο μια σκηνη απο μια ταινια που ειδα προσφατα, μοιαζει καπως με αυτη που λεω (project x λεγεται η ταινια)

Και εγώ την έχω δει την ταινία. Φοβερή :P

Δημοσ.

Πρέπει να ψάχνω καλύτερα πριν ξεκινάω ένα παιχνίδι :mad:

Καμία τέτοια άλλη σκηνή στο u2 δεν έχει?

οχι τοσο...καλη

Δημοσ.

Θα έρθει και αυτού η ώρα... :rolleyes:

Άντε πολύ το άργησα πάω για u2 :P

Και εγω το ιδιο αλλα για multi. Αν θελει να μπει κανενας αλλος να παιξουμε να στειλει ενα invite.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...