Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@kj στα τροπαια πας και το βλεπεις αυτο νομιζω. δηλαδη ποσο % εισαι στο παιχνιδι

το καινουριο firmware (4.20) το εβγαλαν μονο και μονο για να μη δουλευει το spoofer αυτων με 3.55?

αυτο δεν ειναι στανταρ νομιζω, εγω τελειωσα την ιστορια του AC2 και μολις πηγενα μεσα στο παιχνιδι μου ελεγε 76% ολοκληρομενο (το υπολοιπο ειναι επειδη δεν εχω παρει καποιους θυσαυρους) και παω και στην σελιδα που εχω φτιαξει στην υπογραφη μου (αν πατησεις το PSN ID της υπογραφης μου θα καταλαβεις) και εκει λεει 67% (τα ανανεωσα χθες τα τροπαια μεσω του ps3).

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι στανταρ νομιζω, εγω τελειωσα την ιστορια του AC2 και μολις πηγενα μεσα στο παιχνιδι μου ελεγε 76% ολοκληρομενο (το υπολοιπο ειναι επειδη δεν εχω παρει καποιους θυσαυρους) και παω και στην σελιδα που εχω φτιαξει στην υπογραφη μου (αν πατησεις το PSN ID της υπογραφης μου θα καταλαβεις) και εκει λεει 67% (τα ανανεωσα χθες τα τροπαια μεσω του ps3).

Ναι στο βγάζει γενικά για να πας 100% πρέπει να πάρεις όλους τους θησαυρούς να πας σε ολα τα side missions (αν εχει το παιχνιδι) να παρεις ολα τα μεταλλια κ.ά. ξεχωριστα μονο την ιστορια νομιζω δεν γινεται να δεις στο ποσο % εισαι.

wtf? διαβασα οτι το journey collectors edition θα παει μονο σε αμερικη :(

Δημοσ.

Η λειτουργία multiple copy του νέου firmware απαιτεί PS Plus. Αυτά είναι...

Στο update στο ps3 έλεγε ότι το multiple upload των saves είναι στο PS+ (λογικό), το copy δεν το ξεχώριζε. Είσαι σίγουρος;

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Μολις αγορασα ενα slim! Πως μπορω να μεταφερω τα παντα απο το παλιο μου;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το περίμενα οτι θα γίνει κάτι τέτοιο..... <_<

Δεν παίζει να μην το πάρουμε, κάπως θα το φέρουμε.

Ίσως από παρεισαγωγές.

Δημοσ.

Ας το έβγαζαν μόνο σε Ευρώπη. Τι έχει πια αυτή η Αμερική;

Για την αμερικη ενας ειναι ο κοσμος φιλε μου

Ειναι εκεινοι,οι ευρωπαιοι ΔΕΝ υπαρχουν και απο την αλλη μερια ειναι οι φιλοι τους οι ιαπωνες και οι εχθροι οι ρωσοι:-D

Δημοσ.

Για την αμερικη ενας ειναι ο κοσμος φιλε μου

Ειναι εκεινοι,οι ευρωπαιοι ΔΕΝ υπαρχουν και απο την αλλη μερια ειναι οι φιλοι τους οι ιαπωνες και οι εχθροι οι ρωσοι:-D

Από την στιγμή που τα παιχνίδια δεν έχουν κανένα είδους όπλο και θανάτους αν ήθελαν να κοιτάξουν το κέρδος τους θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σε οποιαδήποτε άλλη ήπειρο εκτος από την αμερική.

Δημοσ.

Ξεκίνησα uncharted 2. Καλά το παιχνίδι είναι φοβερό όπως το περίμενα. Φοβερό σενάριο, απρόβλεπτο και πολύ ωραίο κλασσικό uncharted gameplay. Είμαι στο 4ο chapter. Αύριο πάλι :mrgreen:

Υ.Γ. @kjtzemis συμφωνώ για όλα όσα έλεγες για τη Chloe. Πολλές φορές έχανα την πλοκή γιατί χάζευα τα "προσόντα" της. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...