Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Action racer είναι το Blur :P

Δεν ξέρω, τι ακριβώς θες; Online να παίξεις μόνος σου εναντίον αγνώστων ή κάτι για co-op; Αν είναι το δεύτερο τα Army of Two έχουν πλάκα. Το 2 το έχω στο PS3, οπότε αν δε βρεις κανέναν πες. Απλώς, δεν έχω πολύ χρόνο. ΠΣΚ μόνο και όχι για λιώσιμο. Επίσης, το 1 νομίζω πως δεν έχει online co-op.

Α, ναι, μην ξεχνιόμαστε. Uncharted, αλλά μάλλον το έχεις ακουστά αυτό :P

Δημοσ.

Action racer είναι το Blur :P

Δεν ξέρω, τι ακριβώς θες; Online να παίξεις μόνος σου εναντίον αγνώστων ή κάτι για co-op; Αν είναι το δεύτερο τα Army of Two έχουν πλάκα. Το 2 το έχω στο PS3, οπότε αν δε βρεις κανέναν πες. Απλώς, δεν έχω πολύ χρόνο. ΠΣΚ μόνο και όχι για λιώσιμο. Επίσης, το 1 νομίζω πως δεν έχει online co-op.

Α, ναι, μην ξεχνιόμαστε. Uncharted, αλλά μάλλον το έχεις ακουστά αυτό :P

Online για μόνος μου εναντίον αγνώστων θέλω. Co-op μόνο offline παίζω με τον αδερφό μου.

Το Army of Two το έχω παίξει και δεν μου άρεσε τόσο για αυτό και το άφησα. Θα δοκιμάσω και το Army of Two 40th Day.

Ναι το έχω ακουστά το Uncharted :P. Απλά επειδή δεν το έχω παίξει ακόμα και θα το παίξω μετά το enslaved odyssey to the west ψάχνω για κάτι άλλο. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. :)

Δημοσ.

H thatgamecompany επιβεβαίωσε στο joystiq πως μια Collector's Edition του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει σε retail μορφή και θα περιέχει τους τίτλους Flower και flow (μαζί με το Journey) σε ένα δισκάκι.

Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και τι άλλο θα περιέχει. Παρόλα αυτά αρκετά καταστήματα έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας Αύγουστο.

Journey, Flower and Flow PS3 bundle listed for late summer

Δημοσ.

H thatgamecompany επιβεβαίωσε στο joystiq πως μια Collector's Edition του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει σε retail μορφή και θα περιέχει τους τίτλους Flower και flow (μαζί με το Journey) σε ένα δισκάκι.

Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και τι άλλο θα περιέχει. Παρόλα αυτά αρκετά καταστήματα έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας Αύγουστο.

Journey, Flower and Flow PS3 bundle listed for late summer

Καλή φάση αυτό.

Παίξε Blur αν έχει ακόμα κόσμο. Τα σπάει. Αν είχες χμποχ θα έμπαινα να swap some paint.

VoleMaulder το Blur θυμίζει καθόλου PGR4? Γιατί είμαι μεγάλος φαν του Project Gotham και ξέρω πως το Blur είναι από την ίδια εταιρεία (πριν κλείσει).

Ή είναι εντελώς διαφορετική φάση? Σε γραφικά τι λέει?

Δημοσ.

Τελειωσα το Uncharted 2.Το παιχνιδι ηταν φοβερο, πολυ ωραια γραφικα και ωραιο story.επεισης πολυ ωραιες προσωπικοτητες (Elena,Chloe) (φ0βερη απαντηση της χλοη στο τελευταιο βιντεο του παιχνιδιου που λεει στον drake που θα ξαναβρεις τετοιον κωλο :-D ^_^ ).

Προσωπικα μαρεσε και το UC1 και το UC2 αλλα μπορω να πω οτι το UC2 μαρεσε αρκετα περισσοτερο εκτος του οτι ειχε πιο ωραια γραφικα και ειχες και τις γκομεναρες δεν ειχε μεταλαγμενα οπως το UC1, αν το UC1 δεν ειχε μεταλαγμενα θαμαρεσαν το ιδιο γιατι και τα 2 ειχανε πολυ ωραια ιστορια, και το UC2 ειχε αυτα τα "τερατακια" (που παρεπιπτοντως ηθελαν 2-3 γεμιστηρες για να τα σκοτωσεις) αλλα δεν με χαλασαν καθολου μπορω να πω.

Αντε αν βρω σε καμια καλη τιμη το UC3 ή αν βρω τα λεφτα για να το αγορασω καινουριο σιγουρα θα το τσιμπησω, αργοτερα ομως γιατι θα το ξαναβαρεθω οπως ειχα βαρεθει και το 2 επειδη το εποιασα κατευθειαν μετα το 1.

Υ.Γ.επειδη δεν πηρα καποια απαντηση και επειδη ειμαι ετοιμος να ξεκινησω το Heavy Rain ειπα να ξαναρωτησω μηπως γνωριζει κανεις κατι.θελω να ρωτησω για την λειτουργια που εχει το DS3 κουνοντας το joystick να κανει διαφορα πραγματα, γνωριζω οτι αυτη η λειτουργια για το Heavy rain ειναι απαραιτητη,λοιπον σημερα επαιζα UC2 πηγα να πεταξω χειροβομβιδα και παταγα το L2,την τελευταια φορα που ειχα παιξει αν εκανα πανω κατω τον μοχλο ρυθμιζα που ηθελα να την στειλω, σημερα δεν μου το εκανε αυτο,λεω εγω τωρα μηπως εχει χαλασει αυτη η λειτουργια?μπας και ειναι κανα ξεχωριστο εξαρτημα μεσα στο DS3 και χαλασε?μηπως χαλασε αυτος ο αισθητηρας? γτ μουχει πεσει καμποσες φορες κατω το τζουστικ και οταν το κουναω γρηγορα ακουγοντε κατι μλκιτσες μεσα.

Δημοσ.

Τελειωσα το Uncharted 2.Το παιχνιδι ηταν φοβερο, πολυ ωραια γραφικα και ωραιο story.επεισης πολυ ωραιες προσωπικοτητες (Elena,Chloe) (φ0βερη απαντηση της χλοη στο τελευταιο βιντεο του παιχνιδιου που λεει στον drake που θα ξαναβρεις τετοιον κωλο :-D ^_^ ).

Προσωπικα μαρεσε και το UC1 και το UC2 αλλα μπορω να πω οτι το UC2 μαρεσε αρκετα περισσοτερο εκτος του οτι ειχε πιο ωραια γραφικα και ειχες και τις γκομεναρες δεν ειχε μεταλαγμενα οπως το UC1, αν το UC1 δεν ειχε μεταλαγμενα θαμαρεσαν το ιδιο γιατι και τα 2 ειχανε πολυ ωραια ιστορια, και το UC2 ειχε αυτα τα "τερατακια" (που παρεπιπτοντως ηθελαν 2-3 γεμιστηρες για να τα σκοτωσεις) αλλα δεν με χαλασαν καθολου μπορω να πω.

Αντε αν βρω σε καμια καλη τιμη το UC3 ή αν βρω τα λεφτα για να το αγορασω καινουριο σιγουρα θα το τσιμπησω, αργοτερα ομως γιατι θα το ξαναβαρεθω οπως ειχα βαρεθει και το 2 επειδη το εποιασα κατευθειαν μετα το 1.

Υ.Γ.επειδη δεν πηρα καποια απαντηση και επειδη ειμαι ετοιμος να ξεκινησω το Heavy Rain ειπα να ξαναρωτησω μηπως γνωριζει κανεις κατι.θελω να ρωτησω για την λειτουργια που εχει το DS3 κουνοντας το joystick να κανει διαφορα πραγματα, γνωριζω οτι αυτη η λειτουργια για το Heavy rain ειναι απαραιτητη,λοιπον σημερα επαιζα UC2 πηγα να πεταξω χειροβομβιδα και παταγα το L2,την τελευταια φορα που ειχα παιξει αν εκανα πανω κατω τον μοχλο ρυθμιζα που ηθελα να την στειλω, σημερα δεν μου το εκανε αυτο,λεω εγω τωρα μηπως εχει χαλασει αυτη η λειτουργια?μπας και ειναι κανα ξεχωριστο εξαρτημα μεσα στο DS3 και χαλασε?μηπως χαλασε αυτος ο αισθητηρας? γτ μουχει πεσει καμποσες φορες κατω το τζουστικ και οταν το κουναω γρηγορα ακουγοντε κατι μλκιτσες μεσα.

Ρε συ βάζε κάνα spoiler για εμάς που δεν το έχουμε παίξει ακόμα! :P

Δημοσ.

Ρε συ βάζε κάνα spoiler για εμάς που δεν το έχουμε παίξει ακόμα! :P

ωχ το ξεχασα :eek:

ε νταξει δεν ειπα και τιποτα μια φραση ειπα απο το τελικο βιντεο του παιχνιδιου, ετσι κιαλλιως για τα τερατακια τα εχουμε ξανααναφερει σε προηγουμενα ποστ αρκετες φορες. :P

Δημοσ.

ωχ το ξεχασα :eek:

ε νταξει δεν ειπα και τιποτα μια φραση ειπα απο το τελικο βιντεο του παιχνιδιου, ετσι κιαλλιως για τα τερατακια τα εχουμε ξανααναφερει σε προηγουμενα ποστ αρκετες φορες. :P

Ναι αλλά είπες από τις πιο σημαντικές φράσεις :P

Δημοσ.

Ε νταξει ρε σιγα τωρα :P

Παιδια ακυρο για το joystick, ξεκινησα το Heavy Rain, μια χαρα δουλευει ο αισθητηρας.Αρκετα καλο το παιχνιδι με πολυ ωραια γραφικα (εχει τοσο καλα γραφικα στους ανθρωπους φανταστειτε τι θα εχει το Beyond), το μονο που με εχει ψηλοχαλασει ειναι ο χειρισμος, ειναι καπως περιεργος, και στο αλλο παιχνιδι της quantic που το εβγαλε το 2004 το Fahrenheit πρωτη φορα εβλεπα σε pc τετοιον χειρισμο οποτε να φανταστω οτι κατι αντιστοιχο να περιμενουμε στο θεμα του χειρισμου και απο το beyond.

μπορω να δω καπως στο ποσο % εχω φτασει το παιχνιδι?

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Παρατηρω εδω κ κανα χρονο οτι στα παοχνιδια που παιζω online εχει καθυστερηση περιπου ενα δευτερολεπτο σε καποιες εντολες!

Το πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι οταν παιζω resident evil 5 η το raccoon city να πυροβολαω κ η σφαιρα να φευγει πιο μετα η να παταω r2 k να κανει σχεδον ενα δευτερολεπο να περαξει την χειροβομβιδα!

Ξερετε μηπως τι μπορει να φταιει!;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

@kj στα τροπαια πας και το βλεπεις αυτο νομιζω. δηλαδη ποσο % εισαι στο παιχνιδι

το καινουριο firmware (4.20) το εβγαλαν μονο και μονο για να μη δουλευει το spoofer αυτων με 3.55?

Δημοσ.

γιεπ βγηκε

Τωρα μπορουμε να κανουμε multiple copy τα saves(πανω απο 1 τη φορα δλδ).Ενταξει ισως επρεπε να υπηρχε εξ αρχης τουτο ετσι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...