Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ναι λογικο ειναι παιξε το 1 να μαθεις την ιστορια πως παει κ μετα βαλε το 2 να ξενερωσεις με τις ικανοτητες σποιλερια παρακατω!!!! τι κακο που ειναι να ξεφορτιζει ο cole οσο βαραει με ρευμα...εκει με ξενερωσε μονο...
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ναι λογικο ειναι παιξε το 1 να μαθεις την ιστορια πως παει κ μετα βαλε το 2 να ξενερωσεις με τις ικανοτητες σποιλερια παρακατω!!!! τι κακο που ειναι να ξεφορτιζει ο cole οσο βαραει με ρευμα...εκει με ξενερωσε μονο... Τι εννοείς να ξενερώσω με τις ικανότητες?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 στο σποιλερ μεσα ρε :Ρ εμενα με ξενερωσε τουτο θα πρεπει συχνα να φουλαρεις με ρευμα
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 στο σποιλερ μεσα ρε :Ρ εμενα με ξενερωσε τουτο θα πρεπει συχνα να φουλαρεις με ρευμα Α εντάξει... Από ότι φαίνεται θα ξεκινήσω inFamous τώρα και μόλις φέρω το ps3 στο δωμάτιο θα πιάσω uncharted 2.
kjtzemis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Να ρωτησω κατι γτ μεχει προβληματισει, θελω να ρωτησω για την λειτουργια που εχει το DS3 κουνοντας το joystick να κανει διαφορα πραγματα, γνωριζω οτι αυτη η λειτουργια για το Heavy rain ειναι απαραιτητη,λοιπον σημερα επαιζα UC2 πηγα να πεταξω χειροβομβιδα και παταγα το L2,την τελευταια φορα που ειχα παιξει αν εκανα πανω κατω τον μοχλο ρυθμιζα που ηθελα να την στειλω, σημερα δεν μου το εκανε αυτο,λεω εγω τωρα μηπως εχει χαλασει αυτη η λειτουργια?μπας και ειναι κανα ξεχωριστο εξαρτημα μεσα στο DS3 και χαλασε? γτ μουχει πεσει καμποσες φορες κατω το τζουστικ και οταν το κουναω γρηγορα ακουγοντε κατι μλκιτσες μεσα.
JohnVani18 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Για να ελέγξεις που θα πάει, πρέπει να το κρατάς το L2 αν θυμάμαι καλά..
kjtzemis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Για να ελέγξεις που θα πάει, πρέπει να το κρατάς το L2 αν θυμάμαι καλά.. ναι αυτο εκανα και τοτε αλλα και σημερα, κραταγα το L2 πατημενο και αν εκανα πανω κατω το ds3 ρυθμιζα την θεση χωρις να χρησημοποιεισω τα αναλογικα, σημερα αυτο δεν μου το εκανε.
ilias_97 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Το 1 το έχεις παίξει? γιατί σκέφτομαι να ξεκινήσω την σειρά αλλά με ξενερώνει λίγο που το 1 είναι παλιό και δεν έχει τόσο καλά γραφικά Όχι ξεκίνησα κατευθείαν από το 2 και το 99% της ιστορίας το κατάλαβα. Μην κοιταξετε αν δεν εχετε παιξει το παιχνιδι: το μονο που δεν καταλαβα ηταν που γνωριζω αυτον τον john που στην πραγματικοτητα ηταν το θηριο
kjtzemis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 το uncharted 2 ξερει κανενας ποσα chapters εχει?
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Το inFAMOUS μου φάνηκε πολύ μάπα. Βέβαια είναι θεότρελο αλλά έχει μερικά πράγματα που σε ξενερώνουν αφάνταστα. Για παράδειγμα οι κινήσεις των ατόμων είναι για κλάματα. Όπως επίσης και τα άλματα και ότι συνεπάγεται από αυτά. Επίσης μου έσπασε τα νεύρα που σε μερικά σημεία πηδάς και αντί για να πιαστεί πηδάει παραπέρα και πέφτει στον γκρεμό. Epic fail αυτό. Τέλος πάντων πέρα από τα 2 χιλιάδες στραβά που του βρήκα έχει fun και θα το συνεχίσω. Ελπίζω το 2 να μην είναι έτσι μόνο.
kjtzemis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 27 αν θυμάμαι καλά.. ωραια πλησιαζω προς το τελος, ειμαι στο 23 chapter και 80%. τα τερατακια που λεγατε οτι εχει το UC2 εννοουσατε κατι σαν αρκουδες?καπως ετσι?
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παιδιά για προτείνετε κανένα παιχνίδι να παίξω online. Έχω ξεμείνει από ιδέες και δεν έχω τι να παίξω. Οτιδήποτε πείτε ευπρόσδεκτο. Όχι όμως τα καινούργια παιχνίδια...
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παίξε Blur αν έχει ακόμα κόσμο. Τα σπάει. Αν είχες χμποχ θα έμπαινα να swap some paint.
giorgos_OPEL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Παιδια καλησπερα. Σημερα μετα απο ενα μεγαλο update (περιπου 3 GB) στο παιχνιδι Gran Turismo 5 καθως παει να κανει load το save μου πεταει μηνυμα οτι το load απετυχε λογο κατακερματισμενων αρχειων(corrupted files). Παιδια παρακαλω βοηθηστε γιατι εχω ριξει πολυ λιωσιμο στο παιχνιδι (300 μερες παιχνιδιου οποιος το εχει παιξει θα καταλαβει οτι δεν ειναι και λιγες). Εχω ξενερωσει παρα πολυ ρε παιδια. Ετσι και δεν φτιαξει μα την παναγια θα τα πουλησω ολα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις