cortaN@ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Φαντάζομαι πως αυτή είναι η βάση; http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Stands/Turbo-X-Notebook-Cooler-NC617-I600.htm Εχει και μια άλλη Turbo-X φτηνή, αλλά έχει πολλά αρνητικά σχόλια. Υπάρχουν και κάτι βάσεις στο ebay πολύ φτηνές με τρεις μικρούς ανεμιστήρες. Αμφιβάλλω αν θα καταφέρεις τίποτα ουσιαστικό έτσι, πάντως. Δεν υπάρχει σχάρα κάτω από το PS3. Το κυριότερο, κατά την άποψή μου, είναι ο ζεστός αέρας που βγαίνει από πίσω να μην ανακυκλώνεται στη διαδικασία της ψύξης. Απ' ό,τι βρίσκω, πάντως, το slim βγάζει warning και κλείνει σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Α thanks για το link. Αυτή έλεγα. Παραδόξως για Πλαίσιο kai turbo-x είναι από τις καλύτερες βάσεις. Αλλά δε θα κάνει πολύ δουλειά. Τη μισή δουλειά την κάνει το γεγονός πως το ps3 θα είναι ολίγον υπερηψωμένο από το έδαφος, έχοντας έτσι καλύτερη απαγωγή θερμότητας από κάτω. Οι φθηνές βάσεις του ebay δεν κάνουν τίποτα εντελώς. Συν ότι παράγουν και αυξημένο θόρυβο λόγω 3 μικρών ανεμιστήρων που τρέχουν σε περισσότερες στροφές απ΄ό,τι ένας μεγάλος.
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Α thanks για το link. Αυτή έλεγα. Παραδόξως για Πλαίσιο kai turbo-x είναι από τις καλύτερες βάσεις. Αλλά δε θα κάνει πολύ δουλειά. Τη μισή δουλειά την κάνει το γεγονός πως το ps3 θα είναι ολίγον υπερηψωμένο από το έδαφος, έχοντας έτσι καλύτερη απαγωγή θερμότητας από κάτω. Οι φθηνές βάσεις του ebay δεν κάνουν τίποτα εντελώς. Συν ότι παράγουν και αυξημένο θόρυβο λόγω 3 μικρών ανεμιστήρων που τρέχουν σε περισσότερες στροφές απ΄ό,τι ένας μεγάλος. Πάντως σήμερα με 1 ωρίτσα arkaham asylum έπιασα την κονσόλα και είχε ζεσταθεί πολύ! Ελπίζω να φταίει η τοποθεσία που είναι τώρα...
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τέλος και ο batman. H αλήθεια είναι ότι το τελείωσα λίγο γρήγορα σε σχέση με τα άλλα αλλά τέλος πάντων Θα δω τι θα πιάσω τώρα. Λογικά Uncharted 2.
kjtzemis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ρε παιδες εχω μια απορια σε σχεση με το heavy rain, αν θυμαμαι καλα εχετε πει οτι εχει 19 διαφορετικα endings, για να τα τελειωσεις και τα 19 πρεπει να ξεκινησεις 19 φορες απο την αρχη το παιχνιδι ή απλα πρεπει να αλλαξεις τις τελικες αποφασεις?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ρε παιδες εχω μια απορια σε σχεση με το heavy rain, αν θυμαμαι καλα εχετε πει οτι εχει 19 διαφορετικα endings, για να τα τελειωσεις και τα 19 πρεπει να ξεκινησεις 19 φορες απο την αρχη το παιχνιδι ή απλα πρεπει να αλλαξεις τις τελικες αποφασεις? αν θυμαμαι καλα απο ενα σημειο και μετα ειναι το θεμα για τα endings. Εγω προσωπικα το τερματισα 2 φορες γιατι την πρωτη εκανα ολο λαθοι και μου την εδωσε,το τερματισα γρηγορα ειδα ενα τελος και μετα απο λιγο καιρο το ξεκινησα παλι κ εφτασα σε αλλο τελος..Μετα το εψαξα youtube και ειδα και τα υπολοιπα endings.Παντως χαρα στο κουραγιο τους που κανανε τετοια δουλεια :Ρ
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 αν θυμαμαι καλα απο ενα σημειο και μετα ειναι το θεμα για τα endings. Εγω προσωπικα το τερματισα 2 φορες γιατι την πρωτη εκανα ολο λαθοι και μου την εδωσε,το τερματισα γρηγορα ειδα ενα τελος και μετα απο λιγο καιρο το ξεκινησα παλι κ εφτασα σε αλλο τελος..Μετα το εψαξα youtube και ειδα και τα υπολοιπα endings.Παντως χαρα στο κουραγιο τους που κανανε τετοια δουλεια :Ρ Όντως φαίνεται κάναν τρομερή δουλειά. Ελπίζω να είναι έτσι και το Beyond.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ρε παιδες εχω μια απορια σε σχεση με το heavy rain, αν θυμαμαι καλα εχετε πει οτι εχει 19 διαφορετικα endings, για να τα τελειωσεις και τα 19 πρεπει να ξεκινησεις 19 φορες απο την αρχη το παιχνιδι ή απλα πρεπει να αλλαξεις τις τελικες αποφασεις? Είναι κάποιες αποφάσεις-κλειδιά που αλλάζουν τη ροή της ιστορίας. Απο ένα σημείο και μετά έχει σημασία, και μπορείς να το κάνεις διαλέγοντας chapters (να ξέρεις πως αν αρχήσεις απο το 6ο chapter για παράδειγμα, όλα τα υπόλοιπα θα "ακυρωθούν"). υγ : αφού το τερματήσεις, δεν θα δείς μόνο ένα απο τα τελικά βιντεάκια, αλλα 2-3, αναλόγως το τι θα γίνει
kjtzemis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ωραια, θα δω ποτε θα το ξεκινησω το Heavy Rain. Τερματισα το Assassins Creed 2, φοβερο παιχνιδι, μαρεσε πολυ και το ευχαριστηθηκα κιολας, δεν το βαρεθηκα ουτε λιγο. Το τελειωσα και ειμαι στο 76% αλλα μενουν μονο τα treasurs και καποια αλλα μικροπραγματακια για να το τελειωσω, αυτη την στιγμη δεν την παλευω να κατσω να μασω ολα τα treasurs, τα περισσοτερα απο τα trophies τα πηρα. Στα options στα stats ελεγε οτι ειχα παιξει 21 ωρες, αυτες λογικα θατανε gameplay γιατι πρεπει να τις εχω ξεπερασει συνολο τις ωρες παιχνιδιου εκτος και αν κανω λαθος. Σιγουρα θα παιξω και το Brotherhood και το Revelations και θελω να τα αγορασω με την πρωτη ευκαιρια. Τωρα μπορει να συνεχισω το Uncharted 2 που το εχω παραπανω απο 1 μηνα παρατημενο στο chapter 18.
optimus_crime Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τερματισα το Assassins Creed 2, φοβερο παιχνιδι, μαρεσε πολυ και το ευχαριστηθηκα κιολας, δεν το βαρεθηκα ουτε λιγο. Ρε παιδια, ενδιαφερομαι να αγορασω ολη την σειρα μιας και λεω να παρω το ΙΙΙ οταν βγει, αλλα θελω να παρακολουθησω ολη την σειρα. Ποσο θα μου στοιχησει ολο αυτο; Αν ειναι πολυ, σκεφτομαι να το βρω στο pc το Ι&ΙΙ και τα υπολοιπα στο ps3. Ας μου πει καποιος.
kjtzemis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια, ενδιαφερομαι να αγορασω ολη την σειρα μιας και λεω να παρω το ΙΙΙ οταν βγει, αλλα θελω να παρακολουθησω ολη την σειρα. Ποσο θα μου στοιχησει ολο αυτο; Αν ειναι πολυ, σκεφτομαι να το βρω στο pc το Ι&ΙΙ και τα υπολοιπα στο ps3. Ας μου πει καποιος. για που τα θελεις?για Pc ή για PS3? αν θες για το πσ3 σενδιαφερει αν θαναι πλατινες?
optimus_crime Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 για που τα θελεις?για Pc ή για PS3? αν θες για το πσ3 σενδιαφερει αν θαναι πλατινες? Πρωτα σε ps3 και αν παει πολυ το ποσο τοτε σε pc, οτι να ναι ρε και πλατινες, απλως για να τα παιξω να δω την σειρα, και να το ευχαριστηθω μιας και ακουσα ωραια και καλα σχολια .
kjtzemis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Λοιπον σου στελνω καποια λινκ απο ελληνικα καταστηματα αλλα αφου εισαι Κυπρο δεν γνωριζω αν μπορεις να τα παρεις, και σου στελνω και καποια λινκ απο το Zavvi. ΕΛΛΑΔΑ: ASSASSINS CREED 2 15.80Ε ASSASSINS CREED BROTHERHOOD 24.90E ASSASSINS CREED REVELATIONS + ASSASSINS CREED 1 32.80E ZAVVI: ASSASSINS CREED 2 12.95E ASSASSINS CREED BROTHERHOOD 16.85E ASSASSINS CREED REVELATIONS + ASSASSINS CREED 1 19.45E Το Assassins Creed 1 περιεχετε μεσα στα Revelations, ειναι η πρωτη εκδοση του παιχνιδιου που περιειχε και το AC1 μεσα, τωρα σε τι μορφη το εχουν δεν γνωριζω, λογικα για download. Υ.Γ.προσωπικα το AC1 δεν το εχω παιξει περα απο κατι βολτες που εκανα ετσι για πλακα, το παλιο μου Pc δεν το τραβαγε οποτε και δεν ασχολειθηκα, ο mtzs μου ειχε πει οτι δεν αξιζει το AC1 και γιαυτο αλλωστε ξεκινησα απο το AC2.και εγω ειπα να τα παρω απο την αρχη για να ξερω τι μου γινετε μολις βγει το AC3.μεχρι πριν παιξω το AC2 ελεγα οτι ειναι πατατα το παιχνιδι αλλα μολις το εποιασα στα χερια μου πορωθηκα.
optimus_crime Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ωραια σε ευχαριστω πολυ , οταν ειμαι ετοιμος οικονομικα θα τιμησω ολοκληρη την σειρα... Αν και με βλεπω να την τελειωνω μολις απολυθω... χεχε
ilias_97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ερώτηση Στο infamous 2 μπορώ να έχω τις δυνάμεις της Nix και να έχω γενικά καλό κάρμα (και το αντίθετο) ή πρέπει αν θέλω να είμαι καλός να πάρω της Kuo και κακός της Nix? Καταπληκτικό παιχνίδι!!
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ερώτηση Στο infamous 2 μπορώ να έχω τις δυνάμεις της Nix και να έχω γενικά καλό κάρμα (και το αντίθετο) ή πρέπει αν θέλω να είμαι καλός να πάρω της Kuo και κακός της Nix? Καταπληκτικό παιχνίδι!! Το 1 το έχεις παίξει? γιατί σκέφτομαι να ξεκινήσω την σειρά αλλά με ξενερώνει λίγο που το 1 είναι παλιό και δεν έχει τόσο καλά γραφικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις