Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PSN λίγο δύσκολο.. Προσωπικά όποτε είχα θέμα, απλά αργούσαν να καταχωρηθούν τα χρήματα στην κάρτα.. Τι να πώ.. Ίσως να ξέρει κάποιο άλλο παιδί να σου απαντήσει.

Δημοσ.

Day-one αγορά αν έρθει και στο ελλάντα!! :mrgreen:

Εγώ το έχω αγοράσει και ψηφιακά και το σκέφτομαι να το ξανααγοράσω (πανε 2 α μαζι?! τεσπα :P)

Δημοσ.

πηγα τωρα στην τραπεζα και ειναι αυτο που σας ειπα το υπολοιπο ελεγξα και τα στοιχεια τισ καρτας και ειναι ολα σωστα τι να κανω τωρα αυριο θα ληξη και η προσφορα.

Δημοσ.

Μπηκα και εψαξα λιγο και αποτι ειδα το εχουν και αλλοι χρηστες αυτο το προβλημα και το θεμα ειναι πως θα χασω και την προσφορα με το resi 5 gold πουναι μεχρη αυριο http://community.eu.playstation.com/t5/Technical-Help/Can-t-add-funds-to-wallet-error-80023102-or-NP-2244-2/td-p/14262535/page/8 εχει κανενας αλλος προβλημα και δεν μπορει να βαλει λεφτα στην χρεωστικη?

Δημοσ.

Μπηκα και εψαξα λιγο και αποτι ειδα το εχουν και αλλοι χρηστες αυτο το προβλημα και το θεμα ειναι πως θα χασω και την προσφορα με το resi 5 gold πουναι μεχρη αυριο http://community.eu.playstation.com/t5/Technical-Help/Can-t-add-funds-to-wallet-error-80023102-or-NP-2244-2/td-p/14262535/page/8 εχει κανενας αλλος προβλημα και δεν μπορει να βαλει λεφτα στην χρεωστικη?

αν θελεις τοσο πολυ την προσφορα μπορεις να αγορασεις μια playstation card και να τελειωνεις :rolleyes:

Λάθος topic.. :P

lol τα μπερδεψα εχω συνηθισει να μπαινω στo ps3 topic

Δημοσ.

ε τωρα εβαλα ηδη τα 10 ευρω στην καρτα να δωσω και αλλα 20 ευρω για καρτα θα παει πολυ.

Δημοσ.

παιζει κανεις σας σε ζεστο περιβαλλον αυτες τις μερες που εχει ζεστη;

ενα περιεργο πραγμα συμβαινει,η κονσολα μου ειναι λες κ δεν ανεβαζει στροφες το ανεμιστηρι.Ενω ξεκιναει με το κανονικο τερμα γκαζια στην αρχη κ μετα ηρεμει,μετα ανεβαινει 1-2 σκαλες κ αυτο ηταν...

εχω καιρο να το ακουσω να ζεσταινεται,ειναι ιδεα μου η τιποτα αλλο;

Να αναφερω οτι το εχω ανοιξει για καθαρισμα χωρις ομως να αφαιρεσω heatsinks κλπ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...