JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τα πήρα μιας και οταν πήρα την κονσόλα είχαν βγεί και σε retail μορφή. Aν την είχα νωρίτερα, ίσως να τα έπαιρνα απο το store. Και το Q-Force εννοείται πως θα το πάρω (fan της σειράς απο το PS2).
kjtzemis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τα πήρα μιας και οταν πήρα την κονσόλα είχαν βγεί και σε retail μορφή. Aν την είχα νωρίτερα, ίσως να τα έπαιρνα απο το store. Και το Q-Force εννοείται πως θα το πάρω (fan της σειράς απο το PS2). το q force ειναι ενα παιχνδι που εχεις ενα σκιουρο?
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Το Q-Force θα είναι (θεωρητικά) το τελευταίο Ratchet and Clank. Δεν τον λές ακριβώς σκίουρο, αλλά ναί, κάπως έτσι (lombax είναι).
kjtzemis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Το Q-Force θα είναι (θεωρητικά) το τελευταίο Ratchet and Clank. Δεν τον λές ακριβώς σκίουρο, αλλά ναί, κάπως έτσι (lombax είναι). ααα ρε το ratchet & Clank ελεγες? εγω νομιζα αυτο εδω αλλα αυτο ειναι τελικα G Force http://www.youtube.com/watch?v=5mO1tOlI_TI
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Αααα καμιά σχέση.. Ναί το καινούργιο Ratchet and Clank λέω εγώ.
kjtzemis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Αααα καμιά σχέση.. Ναί το καινούργιο Ratchet and Clank λέω εγώ. ποοο και εγω ηθελα να τα ξεκινησω αλλα πρεπει να τα παρω απο την αρχη και αυτο που μου την δινει ειναι οτι τα 3 πρωτα που ηρθαν απο το PS2 δεν θα εχουν τοσο καλα γραφικα ειδικα σε σχεση με το Q Force που βγηκε ή θα βγει. αυτο το G Force ωραιο παιχνιδακι φενετε παντως.
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Το Q-Force θα είναι (θεωρητικά) το τελευταίο Ratchet and Clank. Δεν τον λές ακριβώς σκίουρο, αλλά ναί, κάπως έτσι (lombax είναι). :lol:
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Θα βγεί HD Trilogy μέσα στον μήνα, αλλά δεν θα περιέχει το Ratchet Gladiator.. Το Q-Force προς το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει και θα είναι mini-story σαν το Quest for Booty, δηλαδή διάρκεια 3 με 5 ώρες στην καλύτερη. Το G-Force προσωπικά ούτε που το δοκίμασα (και ούτε θέλω) μιας και πολύ λίγα παιχνίδια που βασίζονται σε ταινία είναι καλά.
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ δεν έχω παίξει κανένα rachet and clank εκτός από το all 4 in 1 σε demo. Πολύ ωραίο μου φάνηκε. Τι σημαίνει το all 4 in one? Έχει 4 παιχνίδια?
kjtzemis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ δεν έχω παίξει κανένα rachet and clank εκτός από το all 4 in 1 σε demo. Πολύ ωραίο μου φάνηκε. Τι σημαίνει το all 4 in one? Έχει 4 παιχνίδια? αποτι εχω καταλαβει και απο το εξοφυλλο ειναι 4 χαρακτηρες που παιζεις και φανταζομε μπορεις να παιζεις και με τους 4 co-op (αν θυμαμαι καλα κατι τετοιο μουχε πει ο γιαννης για το co-op).
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 To All 4 One είναι καθαρά για παρέα ή online τετραπλό. Αν το πιάσεις μόνος σου δεν θα αντέξεις παραπάνω απο 2-3 ώρες μιας και έδωσαν πολύ βάση σε online-coop και είναι πολύ βαρετό, ειδικά για παλιούς fans της σειράς. Εγώ τουλάχιστον ξενέρωσα αφάνταστα που το δοκίμασα, αλλά διπλό που έπαιξα με την κοπέλα μου άξιζε, για τετραπλό δεν το συζητώ, θα είναι φοβερό.
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 To All 4 One είναι καθαρά για παρέα ή online τετραπλό. Αν το πιάσεις μόνος σου δεν θα αντέξεις παραπάνω απο 2-3 ώρες μιας και έδωσαν πολύ βάση σε online-coop και είναι πολύ βαρετό, ειδικά για παλιούς fans της σειράς. Εγώ τουλάχιστον ξενέρωσα αφάνταστα που το δοκίμασα, αλλά διπλό που έπαιξα με την κοπέλα μου άξιζε, για τετραπλό δεν το συζητώ, θα είναι φοβερό. Ναι αφού ξέρετε ότι είμαι φαν του co-op για αυτό το ανέφερα
steveevo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με το πσ3 εβαλα στην χρεωστικη μου 10 ευρω για να αγορασω κατι απο το πσν και δεν μου δεχοταν τα λεφτα και εβγαζε ερρορ η your funds could not be added to your wallet μετα πητρα την τραπεζα και μου ειπαν πως εχει το πσν προβλημα με την εποικοινωνια πηρα σονυ hellas και οι μαλακες μου ειπαν να στειλω mail τους εκραξα και μου το κλεισανε ειμαι πολυ νευριασμενος και δεν ξερωτ τι να κανω.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τα χρήματα αργούνε να μπούνε στην pre-paid. Δοκίμασε κατά το απόγευμα ή αύριο αν τα έβαλες σήμερα το πρωί.
steveevo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 εχουν μπει απο την παρασκευη πηρα τηλεφωνο και την τραπεζα να ρωτησω μου ειπαν πως το πσν φταιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις