Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαλτο στο hard και τα λεμε. Μετα εχει και στρατηγικη, και combos, και upgrades οπλων και side quests

Τώρα δεν αλλάζει δυσκολία δυστυχώς. Άλλη φορά :P

Δημοσ.

Αυτό το batman μου έβγαλε την πίστη στην αρχή. 4 φορές συμβουλεύτηκα το youtube και όλες στην αρχή αρχή. Πάντως είναι χορταστικό παιχνίδι και δεν βαριέσαι εύκολα. Ρε παιδιά πως γίνεται να πολεμάω? Εγώ μόνο τετράγωνο πατάω και τους σκοτώνω. Τόσο απλές είναι οι μάχες?

μπορω να φανταστω που κολλησες, ειχα κολλησει και εγω εκει,παιδευομουνα 1 ωρα και τελικα το ειχα βρει.

ηταν ενα σαν τεραστιο δωματιο που στην αρχη ειχε κατι σαν φτερα και πεταγες και σκοτωνες καποιους απο κατω σου?δεν θυμαμαι και πολλα γτ περασαν και κατι μηνες.

Δημοσ.

μπορω να φανταστω που κολλησες, ειχα κολλησει και εγω εκει,παιδευομουνα 1 ωρα και τελικα το ειχα βρει.

ηταν ενα σαν τεραστιο δωματιο που στην αρχη ειχε κατι σαν φτερα και πεταγες και σκοτωνες καποιους απο κατω σου?δεν θυμαμαι και πολλα γτ περασαν και κατι μηνες.

Όχι δεν είχα κολλήσει σε μάχες. Σε διάφορα μέρη που δεν ήξερα τι να κάνω. Πολύ σπαστικό μιλάμε. Τουλάχιστον δεν ξανακόλλησα μετά.

Δημοσ.

το rdr το τελειωσες; πως σου φανηκε;

Πολυ ωραιο το MaxPayne3 καταπληκτικη δουλεια η rockstar για ακομη μια φορα

Δημοσ.

το rdr το τελειωσες; πως σου φανηκε;

Πολυ ωραιο το MaxPayne3 καταπληκτικη δουλεια η rockstar για ακομη μια φορα

Πολύ ωραίο το rdr. Αλλά το τέλος δεν το περίμενα έτσι. Το max payne 3 όντως πολύ καλό παιχνίδι. Το παίζω και εγώ σταδιακά στο PC.

Δημοσ.

Όχι δεν είχα κολλήσει σε μάχες. Σε διάφορα μέρη που δεν ήξερα τι να κάνω. Πολύ σπαστικό μιλάμε. Τουλάχιστον δεν ξανακόλλησα μετά.

δεν εννοουσα οτι κολλησες σε μαχη, εννοουσα οτι αφου τελειωσες ολους τους αντιπαλους μετα καπως επρεπε να φυγεις απο τον συγκεκριμενο χορο και νομιζω οτι μολις εφευγες απο εκει μετα εβγαινες εξω και εβλεπε το batmobil (αν το λεω σωστα) να στο σπανε και μ@λ@κισμενα ( :-D ) τους οποιους φυσικα τους ελειωσες. :-D :-D

Δημοσ.

δεν εννοουσα οτι κολλησες σε μαχη, εννοουσα οτι αφου τελειωσες ολους τους αντιπαλους μετα καπως επρεπε να φυγεις απο τον συγκεκριμενο χορο και νομιζω οτι μολις εφευγες απο εκει μετα εβγαινες εξω και εβλεπε το batmobil (αν το λεω σωστα) να στο σπανε και μ@λ@κισμενα ( :-D ) τους οποιους φυσικα τους ελειωσες. :-D :-D

Όχι δεν νομίζω να είχα κολλήσει εκεί... :rolleyes:

Δημοσ.

Kαι λογικά θα έρθει, μιας και άλλοι PSN τίτλοι βγήκαν σε retail στην Ευρώπη (WipEout HD Fury, R&C Quest for Booty και το ερχόμενο Q-Force). :D

Δημοσ.

Kαι λογικά θα έρθει, μιας και άλλοι PSN τίτλοι βγήκαν σε retail στην Ευρώπη (WipEout HD Fury, R&C Quest for Booty και το ερχόμενο Q-Force). :D

Και να φανταστώ τους πήρες όλους?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...