kjtzemis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Επίπεδα δυσκολίας εννοούσα. Χμ μάλλον θα αφήσω το RDR για μέσα στο καλοκαίρι όταν θα έχω το ps3 στο δωμάτιο μου να το απολαύσω με την ησυχία μου. Λέω να πιάσω prince of persia sands of time σε 3D μιας και δεν θα μείνει για πολύ καιρό το ps3 σε εκείνη την τηλεόραση. οπως σου ειπε και ο χρηστος πηγαινε ή σε Haivy Rain ή σε AC2, εγω προσωπικα ξεκινησα το AC2 και εχω πορωθει, και γαμω τα παιχνιδια, εχω παιξει συνολο 5.30 ωρες και ειμαι στο 26% οποτε ειναι αρκετα μεγαλο παιχνιδι και περναει η ωρα σου ευχαριστα.
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 οπως σου ειπε και ο χρηστος πηγαινε ή σε Haivy Rain ή σε AC2, εγω προσωπικα ξεκινησα το AC2 και εχω πορωθει, και γαμω τα παιχνιδια, εχω παιξει συνολο 5.30 ωρες και ειμαι στο 26% οποτε ειναι αρκετα μεγαλο παιχνιδι και περναει η ωρα σου ευχαριστα. Απλά επειδή έχω την τριλογία POP, θα προτιμούσα να το τελειώσω σε 3D για να το ευχαριστηθώ καλύτερα. Εξάλλου μετά το ps3 θα έρθει στο δωμάτιο και δεν θα έχω 3D και θα μπορώ να καίω ότι άλλο παιχνίδι θέλω
kjtzemis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Απλά επειδή έχω την τριλογία POP, θα προτιμούσα να το τελειώσω σε 3D για να το ευχαριστηθώ καλύτερα. Εξάλλου μετά το ps3 θα έρθει στο δωμάτιο και δεν θα έχω 3D και θα μπορώ να καίω ότι άλλο παιχνίδι θέλω οπως θες, παντως και τα prince of persia δεν ειναι μικρα παιχνιδια και ποσο μαλλον το warrior within που ειναι αρκετα μεγαλο.οπως και ναχει ειναι κορυφαια.
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 οπως θες, παντως και τα prince of persia δεν ειναι μικρα παιχνιδια και ποσο μαλλον το warrior within που ειναι αρκετα μεγαλο.οπως και ναχει ειναι κορυφαια. Το ξέρω πως δεν είναι μικρά. Το 1 είναι ωραίο ρε παιδιά (το sands of time)? Ποτέ δεν με είχε τραβήξει το συγκεκριμένο...
kjtzemis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Το ξέρω πως δεν είναι μικρά. Το 1 είναι ωραίο ρε παιδιά (το sands of time)? Ποτέ δεν με είχε τραβήξει το συγκεκριμένο... ολη η σειρα μου αρεσε, το κορυφαιο ειναι το warrior within αλλα αν θες να καταλαβεις καποια πραγματα παιξτα με την σειρα.
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ολη η σειρα μου αρεσε, το κορυφαιο ειναι το warrior within αλλα αν θες να καταλαβεις καποια πραγματα παιξτα με την σειρα. Το warrior within το έχω παίξει και πιο παλιά. Θα δω αν θα το ξαναπαίξω.
kjtzemis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Το warrior within το έχω παίξει και πιο παλιά. Θα δω αν θα το ξαναπαίξω. το εχεις τερματισει?
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) το εχεις τερματισει? Στο τελευταίο boss είχα φτάσει αλλά το pc τα είχε παίξει και έκανε συνέχεια επανεκκινήσεις. Έτσι αναγκαστηκα να κανω φορματ και τα εχασα ολα EDIT: Τελικά θα ξεκινήσω το batman arkaham asylum Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2012 από naruto14
aslanG7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καλησπερα ειναι κανενας συνδεμενος στο playstasion network?μου βγαζει error8071053D
ilias_97 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καλησπερα ειναι κανενας συνδεμενος στο playstasion network?μου βγαζει error8071053D Αν σε ενδιαφέρει ακόμα και σε εμένα error βγάζει.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αν σε ενδιαφέρει ακόμα και σε εμένα error βγάζει. εγω παντως μεχρι και τις 8 που ημουν μεσα επαιζα κανονικα... ηλια σημερα παλι ΕΧΑΣΕΣ ΜΑΤΣΑΡΕΣ στο gt5..
ilias_97 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αν το ηξερα σημερα θα εμπαινα γιατι μπορουσα. (με εβγαζε μεσα γιατι το ειχα βαλει να κατεβαζει το inFamous2 εγω δεν ημουν καν στο σπιτι μου) Αυριο δε νομιζω να γινεται οποτε παμε για Τριτη αν εισαι θα μπω gt5 για nascar/drift τα αλλα δεν μου πολυαρεσουν. (οταν λες ματσαρες? 30 γυρους , φθορα ελαστικων - καυσιμου με nascar ή κατι παρομοιο να φανταστω?)
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 GT500/Le Mans με ελληνες ασσους.. επαθα πλακα φιλε. νασκαρ εχω να παιξω απο τοτε που παιζαμε παρεα :Ρ
ilias_97 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καλυτερα που δεν μπηκα. Το ρεζιλι σε ολο του το μεγαλειο Εσυ τι θεση βγηκες?
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αυτό το batman μου έβγαλε την πίστη στην αρχή. 4 φορές συμβουλεύτηκα το youtube και όλες στην αρχή αρχή. Πάντως είναι χορταστικό παιχνίδι και δεν βαριέσαι εύκολα. Ρε παιδιά πως γίνεται να πολεμάω? Εγώ μόνο τετράγωνο πατάω και τους σκοτώνω. Τόσο απλές είναι οι μάχες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις