ilias_97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παιδια δεν καταλαβαινετε την ερωτηση μου Αν πάρω αυτό θα μπορώ να παίξω χωρίς move ή είναι extension για το κανονικό παιχνίδι έτισ ώστε να υποστηρίζεται το move?
mtzs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση απλα οπως προανεφερα το ps3 μου το δινουν κ πριν το παρω θα ηθελα να ξερω περιπου ποσο αξιζει (μονο η κονσολα) ! Sent from my iPhone using Insomnia Ελπιζω να στο δινουν δωρεαν η σε χαμηλη τιμη κατω των 100 ευρω Οταν το παρεις να του αλλαξεις δισκο γιατι αυτος που εχει πανω αργα η γρηγορα θα βγει off (το πιο πιθανο) Βαζεις μεχρι 500GB στις 5400 στροφες SATA μεχρι 9.5 mm υψος Επ ουδενι δε βαζουμε δισκο > 500GB η 7200 στροφες σε ΦΑΤ Αφου τον αλλαξεις μετα να κανεις οσα πολυ σωστα σου εγραψε ο Χρηστος παραπανω Παιδια δεν καταλαβαινετε την ερωτηση μου Αν πάρω αυτό θα μπορώ να παίξω χωρίς move ή είναι extension για το κανονικό παιχνίδι έτισ ώστε να υποστηρίζεται το move? Παρτο αβλεπι
jay_D Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ελπιζω να στο δινουν δωρεαν η σε χαμηλη τιμη κατω των 100 ευρω Οταν το παρεις να του αλλαξεις δισκο γιατι αυτος που εχει πανω αργα η γρηγορα θα βγει off (το πιο πιθανο) Βαζεις μεχρι 500GB στις 5400 στροφες SATA μεχρι 9.5 mm υψος Επ ουδενι δε βαζουμε δισκο > 500GB η 7200 στροφες σε ΦΑΤ Αφου τον αλλαξεις μετα να κανεις οσα πολυ σωστα σου εγραψε ο Χρηστος παραπανω Ευχαριστω για την απαντηση! 100€ μου το δινουν απλα μου φαινονται πολλα για 40gb fat μεταχειρισμενο με προβλημα γιαυτο κ ρωτησα εδω! Sent from my iPhone using Insomnia
mtzs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 καλα εκανες και ρωτησες, εγω φατ δε θα επαιρνα με τιποτα ειδικα απ τη στιγμη που εχει εστω και το παραμικρο προβλημα δε ξερεις τι μπορει να εχει περασει και να βγαζει το συγκεκριμενο Μη ξεχνας οτι ολα τα φατ ειδικα 40αρια κ 60αρια εχουν μεγαλο ποσοστο hardware failure !! http://community.us....tart=0&tstart=0 Κοιτα ενα αναλογο παραδειγμα Και επειδη το ξερω καλα το θεμα και το εχω ψαξει και απο αλλα ποστς αυτο μπορει να ειναι προπομπος YLOD και ενα κατοσταρικο στις μερες μας ειναι πολυ. κρατα το μαζεψε ακομη ενα και παρε καινουριο σε προσφορα οταν ξαναβγαλουν. προσφατα ειχε 320αρι με UC3 στα 191 και εχεις και την εγγυηση
jay_D Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 καλα εκανες και ρωτησες' date=' εγω φατ δε θα επαιρνα με τιποτα ειδικα απ τη στιγμη που εχει εστω και το παραμικρο προβλημαδε ξερεις τι μπορει να εχει περασει και να βγαζει το συγκεκριμενο Μη ξεχνας οτι ολα τα φατ ειδικα 40αρια κ 60αρια εχουν μεγαλο ποσοστο hardware failure !! http://community.us.playstation.com/thread/4693995?start=0&tstart=0 Κοιτα ενα αναλογο παραδειγμα[/quote'] Σευχαριστω για το λινκ κ τις απαντησεις! Η αληθεια ειναι οτι κ εγω φατ εχω αλλα ακομα καλα κρατει! Αυτο θα το επαιρνα για ανταλακτικα πιο πολυ!κ ισως για δευτερο! Δηλαδη μεχρι ποσα να δωσω γιαυτο το πιο πολυ;;;(μονο την κονσολα) Sent from my iPhone using Insomnia
mtzs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 σκετη κονσολα; ενα 50ρικο κ πολυ ειναι για μενα δεν ειπα οτι ολα τα φατ ειναι χαλια η θα πεθανουν, ειπα οτι αυτα που βγαζουν errors, εχουν πολυ αυξημενες πιθανοτητες να τα τιναξουν τα καλυτερα φατ ειναι τα 80ρια απο αποψη αξιοπιστιας
jay_D Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 σκετη κονσολα; ενα 50ρικο κ πολυ ειναι για μεναδεν ειπα οτι ολα τα φατ ειναι χαλια η θα πεθανουν' date=' ειπα οτι αυτα που βγαζουν errors, εχουν πολυ αυξημενες πιθανοτητες να τα τιναξουν τα καλυτερα φατ ειναι τα 80ρια απο αποψη αξιοπιστιας[/quote'] Oκ σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Τωρα εγω θα το προτεινω αν κ δεν νομιζω να το δωσει τοσο Εμενα παντως το 40gb 4χρονια σκυλι ειναι κ το εχω λιωσει κιολας! Sent from my iPhone using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Τελείωσα το Red Dead Redumption! Ωραίο παιχνιδάκι. Αλλά σε μερικές πίστες μου φάνηκε επαναλαμβανόμενο. Πάντως ειλικρινά τέτοιο τέλος δεν το περίμενα. Δεν πειράζει, και ο Jack καλός είναι . Καμία ιδέα στο τι να αρχίσω τώρα? Δεν θέλω πάλι shooter, θα έλεγα καλύτερα Assassins Creed 2 ή Prince of Persia 1 ή Heavy Rain. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό...
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 heavy rain κ μετα πας σε AC To Heavy rain είναι μεγάλο? Έχει happy end?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ναι ειναι μεγαλο(2-3 μερουλες θες με νορμαλ παιχνιδι) το τελος του παιχνιδιου ειναι αναλογα τις επιλογες σου.Συγκεκριμενα το παιχνιδι εχει ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 19 endings!
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ναι ειναι μεγαλο(2-3 μερουλες θες με νορμαλ παιχνιδι) το τελος του παιχνιδιου ειναι αναλογα τις επιλογες σου.Συγκεκριμενα το παιχνιδι εχει ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 19 endings! 2-3 μέρες? Δηλαδή 48-72 ώρες? Η διαφορά στα επίπεδα με τι έχει να κάνει? Μόνο με QTEs δεν είναι το παιχνίδι?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 2-3 μέρες? Δηλαδή 48-72 ώρες? Η διαφορά στα επίπεδα με τι έχει να κάνει? Μόνο με QTEs δεν είναι το παιχνίδι? επειδη το ειχα νοικιασει και επρεπε να το επιστεψω το εκανα τοσο,αν το πας πιο αργα κ απολαυσεις το παιχνιδι μπορει να βγει και παραπανω. επιπεδα ουσιαστικα δεν εχει,ο χαρακτηρας αλλαζει..
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 επειδη το ειχα νοικιασει και επρεπε να το επιστεψω το εκανα τοσο,αν το πας πιο αργα κ απολαυσεις το παιχνιδι μπορει να βγει και παραπανω. επιπεδα ουσιαστικα δεν εχει,ο χαρακτηρας αλλαζει.. Επίπεδα δυσκολίας εννοούσα. Χμ μάλλον θα αφήσω το RDR για μέσα στο καλοκαίρι όταν θα έχω το ps3 στο δωμάτιο μου να το απολαύσω με την ησυχία μου. Λέω να πιάσω prince of persia sands of time σε 3D μιας και δεν θα μείνει για πολύ καιρό το ps3 σε εκείνη την τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις