mtzs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 και ναι τα τζιμανια εσπασαν το true blue dongle οποτε παιδες θα χουμε support games και ανω της 3.55 Απ το Νοεμβριο το ακουμε αυτο !!!! Ολο σπανε αλλα τιποτα χειροπιαστο ακομη
jay_D Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ενα ps3 fat 40gb με πρόβλημα στο λειτουργικό (corrupted data) για ανταλλακτικά περίπου πόσο το κοστολογείτε?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
vrwmiaris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 το ps3 δεν μπορει να βρει το ρουτερ?τι να κανω πριν το σπασω?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ενα ps3 fat 40gb με πρόβλημα στο λειτουργικό (corrupted data) για ανταλλακτικά περίπου πόσο το κοστολογείτε?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! κανε το παρακατω και πατα rebuilt database.Αν δεν φτιαξει δοκιμασε το restore ps3 system(αν το λεω σωστα)χανεις ομως τα saves σου κλπ.Ισως και να μη χρειαζεται καμια επισκευη! 1. Turn off Playstation®3. 2. Hold The power button down; The system will turn on and turn off once again. 3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps 4. When you hear the 2 beeps take finger off power button. 5. You will be promted to plug in your controller via usb and then hit the PS button 6. The Recovery menu will pop up.
jay_D Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 κανε το παρακατω και πατα rebuilt database.Αν δεν φτιαξει δοκιμασε το restore ps3 system(αν το λεω σωστα)χανεις ομως τα saves σου κλπ.Ισως και να μη χρειαζεται καμια επισκευη! 1. Turn off Playstation®3. 2. Hold The power button down; The system will turn on and turn off once again. 3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps 4. When you hear the 2 beeps take finger off power button. 5. You will be promted to plug in your controller via usb and then hit the PS button 6. The Recovery menu will pop up. Δεν είναι δικό μου το ps3!Μου το δίνουν γιαυτό ρωτάω! Ευχαριστώ πολύ παντως για την όλη απάντηση!
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 κανε το παρακατω και πατα rebuilt database.Αν δεν φτιαξει δοκιμασε το restore ps3 system(αν το λεω σωστα)χανεις ομως τα saves σου κλπ.Ισως και να μη χρειαζεται καμια επισκευη! 1. Turn off Playstation®3. 2. Hold The power button down; The system will turn on and turn off once again. 3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps 4. When you hear the 2 beeps take finger off power button. 5. You will be promted to plug in your controller via usb and then hit the PS button 6. The Recovery menu will pop up. αν εκανες ολα τα παραπανω και δεν εβγαλες ακρη απλα αλλαξε σκληρο δισκο. Σε φιλο μου του εβγαλε τετοιο προβλημα και δοκιμασε ολα τα παραπανω.. τελικα ο δισκος ειχε βγει ΠΕ
jay_D Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 αν εκανες ολα τα παραπανω και δεν εβγαλες ακρη απλα αλλαξε σκληρο δισκο. Σε φιλο μου του εβγαλε τετοιο προβλημα και δοκιμασε ολα τα παραπανω.. τελικα ο δισκος ειχε βγει ΠΕ Ευχαριστω για την απαντηση απλα οπως προανεφερα το ps3 μου το δινουν κ πριν το παρω θα ηθελα να ξερω περιπου ποσο αξιζει (μονο η κονσολα) ! Sent from my iPhone using Insomnia
ilias_97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές του move edition και της original εκδοσης? Link Αν αγορασω το move edition που ειναι πιο φθηνο θα μπορω να παιζω χωρις το move (επειδη δεν το εχω) ετσι?
Vole Maulder Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Επειδή είναι ζώα. Και μάλλον ξεχασμένες καταχωρήσεις από όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει. Ναι, θα μπορείς να παίζεις χωρίς το Move.
ilias_97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ωραία thnx αγοράζω την move edition! __________ Κοίταγα ένα βίντεο στο youtube και σε ένα σχόλιο διάβασα ερ:can you play it without move?! please answer απ:for the "Move Edition", you need Playstation Move. But this is only an extention to the regular Heavy Rain (out since February) which you can play with the regular controller. τι κανω τελικα?
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Από την στιγμή που λέει "Plastation Move Features" απλά υποστηρίζει το move. Είναι ως εναλλακτικός τρόπος χειρισμού. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να παίξεις και με move και με DS3. Your choice! Όταν δεις ένα παιχνίδι να λέει "Playstation Move Required", τότε θα χρειαστείς Move για να το παίξεις. Δηλαδή δεν παίζει με συμβατικό χειριστήριο (DS3).
ilias_97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι η απορια μου ειναι αν αυτο ειναι extension για να υποστηριζεται το move ή το full game
mtzs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Η αρχικη εκδοση του Heavy Rain δεν υποστηριζε move μετα βγαλανε ενα patch 1GB+ το οποιο υποστηριζε και το move και το DS3 choice is yours πως θα παιξεις! Προφανως οι εκδοσεις που κυκλοφορουνε τωρα ειναι με το patch ενσωματομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις