Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κατσει κανεις να δεν τη sony στην e3 ή θα ειμαι μονος μου? (αν καταφερω και κρατηθω ξυπνιος)

Εννοείται πως ναί!! :-D

Δημοσ.

Που χαθηκε ο kj ?

Τον θελω να τον ΣΚΙΣΩ στο ΦΙΦΑ:rolleyes: :rolleyes:

Είχε κάποια προβλήματα. Μπες skype και θα τον πετύχεις όλη την μέρα μέσα είναι σχεδόν :P

Δημοσ.

online εννοεις????????????πως γινεται ?

εμεις οι official Μπαινουμε(και μπηκαμε οντως και τρεξαμε λιγακι μεχρι το ατυχες συμβαν του ηλια)οχι δεν επαθε κατι επεσε κεραυνος εκει κοντα του και δεν ειχαν ρευμα!

αν εισαι σε 3.55 και να θες να παιξεις Online δεν μπορεις απο την εκδοση 1.10 κ μετα ζηταει 3.70

Δημοσ.

Θα μπω με το official 4.01 η 11 πρεπει να φοραει.θελει και update το gt?βοηθαμε λιγο που να μπω να κανω εγγραφη κτλπ,να σας μαθω λιγο gt5 :P

Δημοσ.

Θα μπω με το official 4.01 η 11 πρεπει να φοραει.θελει και update το gt?βοηθαμε λιγο που να μπω να κανω εγγραφη κτλπ,να σας μαθω λιγο gt5 :P

4.11 ειναι το τελευταιο κ αυτο θα χρειαστεις για να μπεις psn.

το GT θελει update και βαλτο απο τωρα γιατι ειναι 2-3 γιγα μονο για να παει στην εκδοση 2.0 το παιχνιδι και εχει κυκλοφορησει απο προχτες η 2.07

εγγραφη δεν χρειαζεσαι αν εχεις ηδη λογαριασμο στο psn σε βαζει με αυτα τα στοιχεια.

απο κει και περα περνα μας στο psn να μας βρισκεις στο multiplayer οταν ημαστε μεσα!

Δημοσ.

Ποιος έχει red dead να κανονίσουμε να μπούμε? Μπήκα λίγο με τον mtzs και φαίνεται πολύ γαμάτο το online.

Βάλε και μένα μέσα. Στείλτε κανένα Π.Μ. μη το ξεχάσω. :-D

giorgos1GR

Δημοσ.

Αύριο που θα μπω θα σου στείλω αίτημα ;)

Έγινε! Αν και μάλλον μόνο τέτοιες ώρες θα μπορώ, επειδή παίζει διάβασμα και βόλτα.

Δημοσ.

Έγινε! Αν και μάλλον μόνο τέτοιες ώρες θα μπορώ, επειδή παίζει διάβασμα και βόλτα.

Και εγώ το ίδιο. Θα βρούμε μια ώρα όμως που να βολέψει. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...