mados Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 την επιλογη την εχει μεσα το παιχνιδι η θελει να κανω κανα update?ειναι και το nurburgring 24h αμα εχεις καιρο να παιξεις τοτε θα κανεις το update το οποιο ειναι ουτως σι αλλως υποχρεωτικο για να προχωρησεις στο παιχνιδι.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ok ευχαριστω αδερφια.εχω απο τον φλεβαρη να το πιασω...καλα οτι καινουργιο αυτοκινητο προσθετουν πρεπει παντα να το αγοραζω...?πανε καλα?δωστε κατι τσαμπα ρε γυφτοι της sony.φοβερα πραματα
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ok ευχαριστω αδερφια.εχω απο τον φλεβαρη να το πιασω...καλα οτι καινουργιο αυτοκινητο προσθετουν πρεπει παντα να το αγοραζω...?πανε καλα?δωστε κατι τσαμπα ρε γυφτοι της sony.φοβερα πραματα dlc ειναι δεν σε αναγκαζουν να το αγορασεις. Προσωπικα τα εχω αγορασει ολα μονο και μονο για υποστηριξη του παιχνιδιου μιας κ ειμαι φαν.
Crypton-R- Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ακριβως αυτος ειναι ο λογος που το ειχα ψιλοπαρατησει το gt5 μεχρι που βγηκε η επιλογη να σωσεις απο κει που χες μεινει και θα το ξαναρχισω για να τελειωσω τους αγωνες που χουν μεινει. Αυτό γίνεται και στις υπόλοιπες πίστες Endurance ή μόνο στα 24ωρα;
mados Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αυτό γίνεται και στις υπόλοιπες πίστες Endurance ή μόνο στα 24ωρα; σε ολες φιλε...
pafel82 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 καλησπερα σας,εχω ενα θεμα με ενα ps3 και θα ηθελα μου δωσετε τα φωτα σας......πηρα ενα ps3 απο δω με red light of death περισσοτερο για πειραματισμο στο αν καταφερω να το φτιαξω με βασει τα βιντεο στο ιντερνετ.αλλαξα θερμοαπαγωγικη παστα,εβαλα και ενα υγρο για τις κολλησεις που βαζουν καποιοι,το περασα με το θερμοπιστολο,το ξανασυναρμολογησα και ανοιξε κανονικα αλλα μετα απο 5 λεπτα εβγαλε μηνυμα υπερθερμανσης και εκλεισε μονο του.εχετε καμια ιδεα τι παραπανω να κανω για να λειτουργησει κανονικα?παστα εβαλα μια konig που βρηκα γιατι δεν βρηκα arctic silver 5 που προτεινουν πολλοι αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι το βασικο προβλημα η μαρκα.εχω καποια σεναρια στο μυαλο μου τι να κανω παραπανω αλλα ελεγα μηπως εχει τυχει σε καποιον απο δω και να μου πει τι εκανε,ευχαριστω πολυ
Tilemaxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Απο την στιγμή που άλλαξες πάστα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζει να σβήνει η κονσόλα. Μάλλον θα είναι εντελώς για πέταμα, τι να πώ.
mados Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Επιτέλους θα το συνεχίσω... thanks! και γω ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με σε σενα. το τελευταιο update εδωσε επιτελους την λυτρωση σε αυτο το μεγαλο προβλημα!! Επεξ/σία 28 Μαΐου 2012 από mados
mtzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 καλησπερα σας,εχω ενα θεμα με ενα ps3 και θα ηθελα μου δωσετε τα φωτα σας......πηρα ενα ps3 απο δω με red light of death περισσοτερο για πειραματισμο στο αν καταφερω να το φτιαξω με βασει τα βιντεο στο ιντερνετ.αλλαξα θερμοαπαγωγικη παστα,εβαλα και ενα υγρο για τις κολλησεις που βαζουν καποιοι,το περασα με το θερμοπιστολο,το ξανασυναρμολογησα και ανοιξε κανονικα αλλα μετα απο 5 λεπτα εβγαλε μηνυμα υπερθερμανσης και εκλεισε μονο του.εχετε καμια ιδεα τι παραπανω να κανω για να λειτουργησει κανονικα?παστα εβαλα μια konig που βρηκα γιατι δεν βρηκα arctic silver 5 που προτεινουν πολλοι αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι το βασικο προβλημα η μαρκα.εχω καποια σεναρια στο μυαλο μου τι να κανω παραπανω αλλα ελεγα μηπως εχει τυχει σε καποιον απο δω και να μου πει τι εκανε,ευχαριστω πολυ Το θεμα ειναι το εξης: ξερεις ποσα YLOD ειχε βγαλει πριν η κονσολα? Διοτι απαξ YLOD για παντα YLOD Αν βγαλει μια φορα YLOD μετα ξαναβγαζει κατα 90% συνηθως στο 3μηνο-εξαμηνο ανεξαρτητα με το reflow-αλλαγη παστας κτλπ. Και οσο παει το YLOD γινεται και πιο συχνο μεχρι που η κονσολα παει για πεταμα. Η πιο αξιπιστη λυση για YLOD ειναι το reballing. Κοιταξε το στο ιντερνετ και ψαξε βρες ποιοι το κανουν
pafel82 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 τελικα λειτουργησε κανονικα το μηχανημα μετα απο μια 2η εγχειρηση ολα καλα και λειτουργησε 2,5 ωρες μεχρι που το εκλεισα.πρεπει να ηταν το πρωτο ylod γιατι δεν ειχε ανοιχτει η κονσολα,ειχε ακομα το αυτοκολητακι εκει που καλυπτει τη πρωτη βιδα που πρεπει να βγαλεις για να ανοιξεις τη κονσολα.αυτο με το 3 μηνο - 6μηνο το διαβασα παντου.αν δε σκονιζεται και αεριζεται καλα η κονσολα μηπως μεγαλωσει πολυ το οριο ζωης της?ειδα για το reballing αλλα νιωθω αρκετα απειρος για να καταφερω κατι τετοιο,πρωτη αποπειρα πειραματος ηταν αυτη η επαναφορα στη ζωη της κονσολας που ειχε ylod,ελπιζω με το καιρο να κανω και αλλα και να φτασω στο reballing.η κονσολα εχει ofw 3.60,υπαρχει καποιος αξιολογος οδηγος να τη τσιπαρω?καπου ειδα οτι θελει downgrade και τετοια.εχει κανει καποιος κατι τετοιο ωστε να με καθοδηγησει η να μου πει τις οδηγιες καποιου αλλου που βρηκε στο ιντερνετ (απο τις πολλες που κυκλοφορουν) και τις χρησιμοποιησε και του βγηκαν?αααα ξεχασα,ευχαριστω πολυ για τις αποψεις και που ασχοληθηκατε να μου απαντησετε
mtzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Για downgrade ο καλυτερος τροπος ειναι το E3 flasher. Ψαξτο στο δικτυο. Το πουλανε μαγαζια και εδω στην ελλαδα αλλα θελει διαβασμα και προσοχη. Με το ανοιγμα της κονσολας εξoικιωθηκες επομενως τα δυσκολα ειναι μονο στο firmware
pafel82 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ναι το ειδα και αυτο και οτι κυμαινεται στα 69 με 79 ευρω (δε ξερω αν εχετε βρει κατι αλλο φθηνοτερο),κανει και για σλιμ και για φατ το ε3?καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει?ακομα και φημη για cfw 3.72 που θα εβγαινε βρηκα καποια βιντεο και οδηγιες αλλα μου φανηκαν μουφα.
mtzs Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 πιο φθηνα δυσκολο να το πετυχεις, εκτος αν ειναι μεταχειρισμενο κανει για ολα τα μοντελα παλια και καινουρια, εχει πολλα βιντεακια στο youtube. Υπαρχει κι αλλος τροπος το ProGskeet αλλα απαιτει κολλησεις πανω στη μητρικη του ΠΣ3 σε ειδικα σημεια, οποτε ξεχνα τον Εναλλακτικα μπορεις να βρεις καποιον να στο κανει με τον ενα η αλλο τροπο ξεχνα τις φημες για αλλα cfw ειναι μακρια στον οριζοντα (τουλαχιστο δεν ακουγεται κατι). το μονο χειροπιαστο ειναι το 3.55. Νασαι σιγουρος οτι αν υπηρχε κατι θα εβγαινε εδω και θα ταν στα πρωτα τοπικ μακραν
pafel82 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 σιγουρα θα γινοταν χαμος.μεταχειρισμενο λες για e3 flasher?επειδη καποια βιντεακια που ειδα ηταν ολα σε σλιμ.αυτο το progskeet πρωτη φορα το ακουω.στο να μου το κανει καποιος δε με ενδιαφερει σε πρωτη φαση γιατι θελω να πειραματιστω και να "παιξω" μονος με το ps3,μη σου πω οτι περισσοτερο μου αρεσει η ιδεα να το φτιαξω παρα να παιζω με αυτο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις