optimus_crime Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεν νομιζω να το ξερουν ολοι. Αν δεν ειχα διαβασει αυτο που postaρες ουτε εγω θα το ηξερα. Σωστό αυτό που λες αλλά σκεφτου και πόσα gaming sites υπάρχουν εκεί έξω που κάθε μέρα έχουν εκατομύρια επισκέπτες . Αν και δεν νομίζω πως μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τις πολλές συνδέσεις (εξάλλου η sony για 2η φορά δεν θέλει να την ξαναπάθει...)
ilias_97 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μακάρι να μη συμβεί τπτ γιατί θέλω να λιώσω στο gt5.
kjtzemis Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δλδ απο της 6 σημερα το απογεμα μεχρι αυριο το πρωι δεν θα μπορουμε να παιζουμε online?
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δλδ απο της 6 σημερα το απογεμα μεχρι αυριο το πρωι δεν θα μπορουμε να παιζουμε online? Μπόρεις να μείνεις συνδεδεμένος σε online game, εφόσων είσαι ήδη on πριν το κλείσιμο της αναβάθμισης αν και δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική.
mados Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Οχι ρε να παρει παλι αρχισε τα περσινα τα κολπα η sony με το κλεισιμο του psn!!! :mad: :mad: :mad:
vrwmiaris Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 online gt5 μπορουμε να παιξουμε? α και κατι αλλο το μανουαλ λεει ανα 2 ωρες παιχνιδιου να το κλεινουμε να κρυωνει κανα τεταρτο,στο gt5 που ειμαι lvl 40 και πρεπει να παιξω 24 ωρες αγωνα συνεχομενα τι πρεπει να κανω?να παιξω και οτι γινει και να λαμπαδιασει?
MetalGearFan Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Demon’s Souls servers to stay online Demon’s Souls servers are to stay online “for the foreseeable future,” publisher Atlus has announced. “We’re incredibly excited to be able to announce that the Demon’s Souls online experience will persist for a while longer,” said Atlus’ Vice President of Marketing and Sales, Tim Pivnicy. “While it originally seemed as though it would be unfeasible for us to continue to sustain the servers, a number of developments have made it possible for us to continue to invest in and support our fans as they have continued to invest in and support us and Demon’s Souls. For all the gamers who have yet to discover the game’s amazing online experience, we’re happy to say you can still log on and find out why Demon’s Souls is still regarded by many as one of the finest games of all time.” Atlus did not rule out the possibility of even further extending the servers’ lifetime, so long as user activity remained constant. http://gematsu.com/2012/05/demons-souls-servers-to-stay-online
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 online gt5 μπορουμε να παιξουμε? α και κατι αλλο το μανουαλ λεει ανα 2 ωρες παιχνιδιου να το κλεινουμε να κρυωνει κανα τεταρτο,στο gt5 που ειμαι lvl 40 και πρεπει να παιξω 24 ωρες αγωνα συνεχομενα τι πρεπει να κανω?να παιξω και οτι γινει και να λαμπαδιασει? εχω την σλιμ κονσολα 2.5 χρονια παιζω επι 2-5 ωρες την ημερα αναλογα τον διαθεσιμο χρονο μου.Δεν εχει παθει τιποτα. εφοσον την εχεις σε καλα αερισμενο μερος η ακομα και στο πατωμα(ειδικα αν εχεις μαρμαρο η πλακακια κατω)δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι κατι.
giorgos147 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 στο gt5 που ειμαι lvl 40 και πρεπει να παιξω 24 ωρες αγωνα συνεχομενα What;
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 What; ακριβως Le mans 24Hr races. το θετικο ειναι οτι πλεον μπορεις να σωσεις οσες ωρες εχεις τρεξει και να συνεχισεις απο εκει την επομενη φορα που θα τρεξεις το παιχνιδι.
optimus_crime Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ακριβως Le mans 24Hr races. το θετικο ειναι οτι πλεον μπορεις να σωσεις οσες ωρες εχεις τρεξει και να συνεχισεις απο εκει την επομενη φορα που θα τρεξεις το παιχνιδι. Λολ, ας κάνουν και καμία με rounds: until gt6 come out
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Λολ, ας κάνουν και καμία με rounds: until gt6 come out και το gt4 ειχε ρε σεις,αλλα τουλαχιστον σ εκεινο μπορουσες να αλλαζεις απο a spec σε b spec και τελειωνε η υποθεση.. το gt5 σε υποχρεωνει να το τρεξεις εσυ(ο μονος λογος που δεν το εχω βαλει να τρεχει)
mados Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ακριβως αυτος ειναι ο λογος που το ειχα ψιλοπαρατησει το gt5 μεχρι που βγηκε η επιλογη να σωσεις απο κει που χες μεινει και θα το ξαναρχισω για να τελειωσω τους αγωνες που χουν μεινει.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 την επιλογη την εχει μεσα το παιχνιδι η θελει να κανω κανα update?ειναι και το nurburgring 24h
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 αν εχεις την εκδοση 2.00 η μεγαλυτερη(2.06 ειναι η τελευταια)οταν μπεις για πιτ αν θυμαμαι καλα σε ρωταει αν θες να σωσεις. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ event απ τοGT5. ακομα κ οταν βαζεις το παιχνιδι θα σε φορτωνει απ το πιτ στοπ απ ευθειας μεχρι να το τερματισεις το 24ωρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις