Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασε και μερικά reviews από τα παιχνίδια και ίσως καταλήξεις πιο εύκολα. :)

Tα έχω ψάξει και για τα τέσσερα παιχνίδια και πίστεψε με δυσκόλεψε το έργο μου γιατί και τα 4 έχουν πολύ θετικά σχόλια... :P

Δημοσ.

Tα έχω ψάξει και για τα τέσσερα παιχνίδια και πίστεψε με δυσκόλεψε το έργο μου γιατί και τα 4 έχουν πολύ θετικά σχόλια... :P

Πιστεύω αν μπορείς το bulletstorm καλύτερα να το παίξεις στο pc. Τα άλλα πρέπει να αξίζουν περισσότερο στο ps3.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω βαρεθεί τα παιχνίδια που ήδη έχω :P λέω να τσιμπήσω κανα άλλο παιχνίδι στο ps3 πάντα. Είμαι μεταξύ 4 παιχνιδιών. Αν κάποιος έχει κάποιο παιχνίδι από αυτά τα 4 ή έχει άποψη σε ένα από αυτά ας μου πει. :rolleyes:

Transformers: Dark Of The Moon

Bulletstorm Limited Edition Playstation 3

BATMAN ARKHAM ASYLUM GAME OF THE YEAR EDITION GOTY PS3

Prince Of Persia Trilogy HD

Αυτά B) .

Απο αυτα τα 4 μια ειναι η λυση φιλε. Arkham Asylum χωρις δευτερη σκεψη!!!!:-D

Δημοσ.

Απο αυτα τα 4 μια ειναι η λυση φιλε. Arkham Asylum χωρις δευτερη σκεψη!!!!:-D

Κι απο μενα το ιδιο

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω βαρεθεί τα παιχνίδια που ήδη έχω :P λέω να τσιμπήσω κανα άλλο παιχνίδι στο ps3 πάντα. Είμαι μεταξύ 4 παιχνιδιών. Αν κάποιος έχει κάποιο παιχνίδι από αυτά τα 4 ή έχει άποψη σε ένα από αυτά ας μου πει. :rolleyes:

Transformers: Dark Of The Moon

Bulletstorm Limited Edition Playstation 3

BATMAN ARKHAM ASYLUM GAME OF THE YEAR EDITION GOTY PS3

Prince Of Persia Trilogy HD

Αυτά B) .

Εχω παιξει ολα τα παιχνιδια που ανεφερες εκτος απο το Transformers.

Λοιπον, το Bulletstorm μαρεσε πολυ θα ελεγα,εχει αρκετα ενδιαφερον ιστορια και οπως σου ειπε και ο ναρουτο θα το διασκεδασεις σιγουρα,δεν ξερω τον λογο αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι βγαζει και μια αρκετα αστεια πλευρα.

Το Arkham Asylum ειναι φοβερο παιχνιδι, δυστυχως δεν εχω ασχολειθει πανω απο 1-2 ωρες μαζι του, το ειχα κατευασμενο για το pc και μολις βγηκα δεν εκανα save και βαριομουν να το ξαναπιασω απο την αρχη.Εχει φοβερα γραφικα ωραιο χειρισμο και ωραιο ξυλο ( ^_^ ).Αν εχεις μια μεγαλη τηλεοραση κιολας πιστευω το συγκεκριμενο θα το κατα ευχαριστηθεις.

Για το Prince of persia οτι και να πω θα ειναι λιγο μιας και ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι (περα απο τα ποδοσφαιρακια που ΠΑΝΤΑ ερχοντε πρωτα) στο PS2, κανενα ομως δεν καταφερα να τερματισω αν και ημουν πολυ κοντα στο τελος του Warrior Withinτο οποιο για μενα ειναι το κορυφαιο της σειρας.Στο PS3 δεν εχω ασχολειθει.

Για το Transformers δεν μπορω να εκφερω γνωμη μιας και δεν το εχω παιξει οπως σου ειπα και παραπανω.Οπως και να εχει η καλυτερη επιλογη πιστευω για να παιξεις τωρα ειναι το Arkham Asylum.

Δημοσ.

Το Arkham Asylum ειναι φοβερο παιχνιδι, δυστυχως δεν εχω ασχολειθει πανω απο 1-2 ωρες μαζι του, το ειχα κατευασμενο για το pc και μολις βγηκα δεν εκανα save και βαριομουν να το ξαναπιασω απο την αρχη.Εχει φοβερα γραφικα ωραιο χειρισμο και ωραιο ξυλο ( ^_^ ).

Αν εχεις μια μεγαλη τηλεοραση κιολας πιστευω το συγκεκριμενο θα το κατα ευχαριστηθεις.

32'' LG :rolleyes: Μαλλον θα παω προς το Batman, είναι και από το ebay μέχρι να έρθει εδώ(1-2 βδομαδες) θα 'χω τελειώσει και τις εξετάσεις... Ότι πρέπει :-D .

Δημοσ.

32'' LG :rolleyes: Μαλλον θα παω προς το Batman, είναι και από το ebay μέχρι να έρθει εδώ(1-2 βδομαδες) θα 'χω τελειώσει και τις εξετάσεις... Ότι πρέπει :-D .

μια χαρα ειναι και η 32" απο το να επαιζες σε καμια 20" HD Ready χιλιες φορες καλυτερα.

Δημοσ.

Νομιζω οτι εκανες την καλυτερη επιλογη... :-D

Δημοσ.

Νομιζω οτι εκανες την καλυτερη επιλογη... :-D

Eδώ θα 'μαστε να το δούμε :-D .

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.

Σύντομα θα προσθέσω λεφτά στην κάρτα και θα το τσιμπήσω από ebay. ^_^

Δημοσ.

8810TTT2_Mock_up_CE_Final.jpg

ειχα στο PS2 το Tekken Tag Tournament 1 σε αυθεντικο, το ειχα τερματισει ωραιο παιχνιδακι αλλα νταξει κλασσικο tekken ολο τα ιδια και τα ιδια το μονο καλο ηταν οτι ξεκλειδωνες και bowling :-D

απο το καινουριο μαρεσει πολυ η μεταλικη θηκη αλλα δεν πιστευω το παιχνιδι να αξιζει τα λεφτα οπου θα το βγαλουνε δλδ κανα 50-60Ε στο νερο.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να το ξερουν ολοι. Αν δεν ειχα διαβασει αυτο που postaρες ουτε εγω θα το ηξερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...