Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς σου φαίνεται το rdr?

Θα το πάρω και εγώ μία από αυτές τις μέρες μάλλον...

Ωραίο παιχνιδάκι. Από σενάριο δεν λέει και πολλά αλλά βγάζεις νόημα. Gameplay πρωτοποριακό όπως όλα τα games της Rockstar και γενικά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι (δεν συναντάς κάθε μέρα western open world ;)). Ο χειρισμός είναι λίγο δύσκολος αλλά είναι θέμα συνήθειας (τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει εγώ ακόμα παιδεύομαι ώρες ώρες :P )

Έχεις δρόμο ακόμα.. Καλό λιώσιμο! B)

Ακόμα 3 chapters από όσο είδα και είναι όλα πιο μικρά από το πρώτο. Spoiler μην διαβάσετε αν δεν το έχετε παίξει!

Σε όλο το παιχνίδι ψάχνουμε να βρούμε αυτόν τον μπάρμπα που μας πυροβόλησε στην αρχή?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@naruto14

Δεν θυμάμαι και πολλά (εώς τίποτα).. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια απο τότε που το έπαιξα.

Αλλά απ όσο θυμάμαι, ναί..

Δημοσ.

@naruto14

Δεν θυμάμαι και πολλά (εώς τίποτα).. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια απο τότε που το έπαιξα.

Αλλά απ όσο θυμάμαι, ναί..

Και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Rockstar έτσι είναι? Με τέτοιου είδους απλά σενάρια?

Δημοσ.

Και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Rockstar έτσι είναι? Με τέτοιου είδους απλά σενάρια?

Ναί, σε αυτό το στυλάκι είναι.

Μόνο το πρώτο Red Dead είναι διαφορετικό, το Redemption έγινε GTA.

Δημοσ.

Ναί, σε αυτό το στυλάκι είναι.

Μόνο το πρώτο Red Dead είναι διαφορετικό, το Redemption έγινε GTA.

αλλο το Red dead και αλλο το red dead redemption? :shock:

Δημοσ.

Δύο κυκλοφόρησαν, το 1ο λεγόταν Red Dead Revolver (PS2/Xbox).

Το 2ο (και πιο πρόσφατο) είναι το Red Dead Redemption (PS3/Xbox360).

Δημοσ.

Και εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχαν 2. Και μάλιστα είδα πως την ευρωπαϊκή έκδοση για το πρώτο την έκανε η rockstar ενώ την Ιαπωνική η capcom!

Δημοσ.

Η Capcom απλά το δημοσίευσε στην Ιαπωνία..

Τα CoD για παράδειγμα, στην Ιαπωνία η Square Enix τα δημοσιεύει.

Άλλο publisher, άλλο developer.

publisher = αυτός που δημοσιεύει το παιχνίδι

developer = αυτός που αναπτύσει το παιχνίδι

Δημοσ.

Ευρωπαϊκή έκδοση του Tales of Graces που θα βγει 31 Αυγούστου. Το έχω σχεδόν σίγουρο, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από την αμερικάνικη έκδοση που βγήκε πριν ένα μήνα.

Είναι περίεργο πάντως, που πριν μερικά χρόνια την PS2 εποχή, τέτοια παιχνίδια είχαν τρομερή προβολή και καλές πωλήσεις, όπως φυσικά θυμάστε οι περισσότεροι. Τώρα τα πλασάρουν σαν ιδιαίτερα γούστα, λες και είναι μόνο για άτομα με Ιαπωνικά ή anime φετίχ.

Και μιλάμε για κονσόλες, ποιος θα το πίστευε πως η Ιαπωνική βιομηχανία θα παραγκωνίζονταν στις κονσόλες και ανταυτού θα είχαμε Crysis & Call of Duty & Skyrim σαν πρωτοκλασάτους τίτλους. Δεν λέω πως δεν είναι παιχνιδάρες αλλά είναι PC gaming PC gameplay από PC developers που τα γραφικά έχουν πλεονέκτημα στα PC. Που στο καλό πήγαν η ποικιλία μου και οι καινούργιες ιδέες και οι τρομερές ιστορίες ?! E Microsoft που μας φλόμωσες στο first person shooter στις κονσόλες και έκανες όλον το τύπο να τα προμοτάρει σε γλοιώδη βαθμό πάνω απ'όλα ?

Πάλι τσατίστηκα...

ToGF-Day-One-Edition.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδια ειχα παει σε ενα φιλο μου χθες,εχει το προ του 11.

Προσπαθησαμε να φτιαξουμε πρωταθληματακι 3 παικτων με club teams,απο το league οπως γινοταν σε ολα τα προ αλλα δεν το καταφεραμε.

Τι πρεπει να κανω?

Επισης εγω που δεν παιζω με το αναλογικο στικ,γιατι δεν μπορω να κανω τακλιν μονο με το τετραγωνο?

Δημοσ.

Ευρωπαϊκή έκδοση του Tales of Graces που θα βγει 31 Αυγούστου. Το έχω σχεδόν σίγουρο, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από την αμερικάνικη έκδοση που βγήκε πριν ένα μήνα.

Είναι περίεργο πάντως, που πριν μερικά χρόνια την PS2 εποχή, τέτοια παιχνίδια είχαν τρομερή προβολή και καλές πωλήσεις, όπως φυσικά θυμάστε οι περισσότεροι. Τώρα τα πλασάρουν σαν ιδιαίτερα γούστα, λες και είναι μόνο για άτομα με Ιαπωνικά ή anime φετίχ.

Και μιλάμε για κονσόλες, ποιος θα το πίστευε πως η Ιαπωνική βιομηχανία θα παραγκωνίζονταν στις κονσόλες και ανταυτού θα είχαμε Crysis & Call of Duty & Skyrim σαν πρωτοκλασάτους τίτλους. Δεν λέω πως δεν είναι παιχνιδάρες αλλά είναι PC gaming PC gameplay από PC developers που τα γραφικά έχουν πλεονέκτημα στα PC. Που στο καλό πήγαν η ποικιλία μου και οι καινούργιες ιδέες και οι τρομερές ιστορίες ?! E Microsoft που μας φλόμωσες στο first person shooter στις κονσόλες και έκανες όλον το τύπο να τα προμοτάρει σε γλοιώδη βαθμό πάνω απ'όλα ?

Πάλι τσατίστηκα...

ToGF-Day-One-Edition.jpg

Αν η Microsoft μας φλόμωσε με FPS με ένα Halo τι να πούμε μετά για την Sony με τα Killzone, Resistance, MAG, Dust 514, Haze κτλ

Δημοσ.

^πολύ καλή παρατήρηση.

Το πρόβλημα μου είναι το πως η MS άλλαξε την βιομηχανία με το τι έσπρωξε περισσότερο, αυτή και σύσσωμο το press που μεταξύ μας είναι με θρησκευτική ευλάβεια μαζί της.

Και το 360 είχε tales of παιχνίδι, το studio σήμερα δεν θέλει να ακούσει για xbox. Μου είναι τραγικά αδιάφορο το Halo και η καθυστερημένη αντιπαράθεση με τα αποκλειστικά. Τι πουλάει περισσότερο στα multi fps ? Ποιος έφερε PC developers στο παιχνίδι ? Ποιος ευθύνεται για το ότι έχουμε φάει Call Of Duty στα μάπα ? Και όπως είπα μου αρέσει αλλά όχι με έμφαση στις κονσόλες, όχι κάθε χρόνο, όχι χωρίς καμία εξέλιξη λες και είναι fifa. Ακόμα και το Halo αν θες να πάρουμε σαν παράδειγμα, το 1 & 2 πούλησαν 15 εκατομμύρια, τρελός αριθμός για καινούργιο παιχνίδια από το πουθενά. Όσο καλό και να είναι το παιχνίδι, δεν φτάνεις στα 15 εκ χωρίς να μιλάν όλοι για σένα λες και είσαι προϊόν της Apple. To resistance 3 θα είχε γίνει ασύγκριτα μεγαλύτερη επιτυχία να ήταν στο 360 ή έστω multiplat. Είναι ψέμα πως η MS μάζεψε shooter gamers ? Άτομα που έχουν 360 μου λεν πόσο καλό είναι. Η προβολή που είχε το resistance 3 ήταν tumbleweed in the wind. Γιατί όλα τα Ιαπωνέζικα studio που έχει το 360 έφυγαν ? Τόσο χάλια παιχνίδια έκαναν ή μήπως είδαν πως η MS είχε άλλες προτεραιότητες. Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω βαρεθεί τα παιχνίδια που ήδη έχω :P λέω να τσιμπήσω κανα άλλο παιχνίδι στο ps3 πάντα. Είμαι μεταξύ 4 παιχνιδιών. Αν κάποιος έχει κάποιο παιχνίδι από αυτά τα 4 ή έχει άποψη σε ένα από αυτά ας μου πει. :rolleyes:

Transformers: Dark Of The Moon

Bulletstorm Limited Edition Playstation 3

BATMAN ARKHAM ASYLUM GAME OF THE YEAR EDITION GOTY PS3

Prince Of Persia Trilogy HD

Αυτά B) .

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω βαρεθεί τα παιχνίδια που ήδη έχω :P λέω να τσιμπήσω κανα άλλο παιχνίδι στο ps3 πάντα. Είμαι μεταξύ 4 παιχνιδιών. Αν κάποιος έχει κάποιο παιχνίδι από αυτά τα 4 ή έχει άποψη σε ένα από αυτά ας μου πει. :rolleyes:

Transformers: Dark Of The Moon

Bulletstorm Limited Edition Playstation 3

BATMAN ARKHAM ASYLUM GAME OF THE YEAR EDITION GOTY PS3

Prince Of Persia Trilogy HD

Αυτά B) .

Το bulletstorm το είχα παίξει στο pc. Έχει πρωτότυπο και ωραίο gameplay. Σενάριο και ιστορία από όσο θυμάμαι ήταν αδιάφορα. Θα το ευχαριστηθείς και το gameplay θα σου προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης. Προς το τέλος όμως ίσως αρχίσει να σου φαίνεται επαναλαμβανόμενο.

Το prince of persia trilogy HD το έχω αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. Είχα παίξει to warrior within στο pc και πραγματικά το είχα υπερευχαριστηθεί. Φοβερή τριλογία.

Τα άλλα δεν τα έχω παίξει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Το arkaham asylum πάντως είναι από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς από όσο έχω ακούσει.

Διάβασε και μερικά reviews από τα παιχνίδια και ίσως καταλήξεις πιο εύκολα. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...