Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η formula δεν αξιζει σε καμια περιπτωση 60Ε ουτε καν 50Ε. Εαν καποιος ειναι τοσο ανυπομονος μπορει να παραγγειλει οπως λες απο το zavvi κτλ και να βρει αρκετα χαμηλοτερες τιμες...

γιατι δεν αξιζει?

μια χαρα την ειδα εγω, και καλλα γραφικα και πολλες ρυθμισεις στο αμαξι (που εγω δεν τα κατεχω δυστηχως :-().

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To F1 2011ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι, (καμμια σχεση με αυτο του 2010) επισης τωρα που εχει πεσει η τιμη του, ειναι 2 φορες μια χαρα!!!!

Δημοσ.

Για το vita πάντως άκουσα ότι είναι χάλια...

ποιος πηγε και πληρωσε F1 για να το παιξει στο Vita?'

εννοειτε οτι θα ειναι μαπα, για τετοιο παιχνιδι για να το ευχαριστηθεις και να το καταλαβεις πρεπει να το παιζεις στην τηλεορασαρα σου και να εχεις και δυνατα την φωνη :-D :-D

To F1 2011ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι, (καμμια σχεση με αυτο του 2010) επισης τωρα που εχει πεσει η τιμη του, ειναι 2 φορες μια χαρα!!!!

η τιμη δεν επεσε σε ολα τα καταστηματα, απο skroutz μπορεις να το βρεις αρκετα φθηνα και απο εξωτερικο τα public ομως παραμενουν σταθερα στα 50Ε οι παλιο μλκες. :mad:

Δημοσ.

γιατι δεν αξιζει?

μια χαρα την ειδα εγω, και καλλα γραφικα και πολλες ρυθμισεις στο αμαξι (που εγω δεν τα κατεχω δυστηχως :-().

δεν εννοω οτι ειναι κακο παιχνιδι το αντιθετο μαλιστα αλλα τετοιου ειδους παιχνιδια κανονικα θα επρεπε να κοστιζουν μεχρι 30Ε...

Δημοσ.

Για το vita πάντως άκουσα ότι είναι χάλια...

Και εγω "ψηνομαι" να το παρω για το vita αλλα πραγματι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα!!!!

Απο την αλλη συμφωνω απολυτα με τον

ποιος πηγε και πληρωσε F1 για να το παιξει στο Vita?'

εννοειτε οτι θα ειναι μαπα, για τετοιο παιχνιδι για να το ευχαριστηθεις και να το καταλαβεις πρεπει να το παιζεις στην τηλεορασαρα σου και να εχεις και δυνατα την φωνη :-D :-D

η τιμη δεν επεσε σε ολα τα καταστηματα, απο skroutz μπορεις να το βρεις αρκετα φθηνα και απο εξωτερικο τα public ομως παραμενουν σταθερα στα 50Ε οι παλιο μλκες. :mad:

Στα PUBLIC ειναι γνωστοι για την "καταπληκτικη" πολιτικη των τιμων τους!!!!!:cry: :mad:

Δημοσ.

Στα PUBLIC ειναι γνωστοι για την "καταπληκτικη" πολιτικη των τιμων τους!!!!!:cry: :mad:

Public και Multirama τα ιδια σκ@τα ειναι και οι 2.

Με τις τιμες που εχουνε ολο τον κοσμο που ειναι προθιμος να αγορασει απο τα καταστηματα τους τους διοχνουν και αγοραζουν απο σελιδες του εξωτερικου με 1/3 χαμηλοτερες τιμες απο τα προϊοντα τους.

Οποτε να μην κλαιγοντε.

Θα κανω περιπου σε μισο μηνα μια αρκετα καλη παραγγειλια απο zavvi γυρω στα 6-7 παιχνιδια για PS3 ισως και για PC και θα πληρωσω γυρω στα 140-160Ε, αν εδω τα ειχαν εστω και 15Ε ακριβοτερα στο συνολο δλδ να μου εβγαιναν 160-175Ε θα τα επερνα απο εδω αλλα για να αγορασω τοσα παιχνιδια απο εδω δεν με φτανει το 250Ε οποτε μεγεια τους και χαρα τους.

Δημοσ.

Public πάς μόνο για τα 2nd hand, τίποτα άλλο. :mrgreen:

Δημοσ.

Public πάς μόνο για τα 2nd hand, τίποτα άλλο. :mrgreen:

Ή για να δώσεις κανένα μεταχειρισμένο που δεν μπορείς να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι άλλο σε καλύτερη τιμή... :rolleyes:

Δημοσ.

Ή για να δώσεις κανένα μεταχειρισμένο που δεν μπορείς να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι άλλο σε καλύτερη τιμή... :rolleyes:

Σκότωμα τα παίρνουν, απο τη μία καλύτερα να τα κρατήσεις για συλλογή. ;)

Δημοσ.

Σκότωμα τα παίρνουν, απο τη μία καλύτερα να τα κρατήσεις για συλλογή. ;)

Σωστό και αυτό... :rolleyes:

Τελείωσα το πρώτο chapter στο RDR. Όσο πάει και γίνεται πιο ενδιαφέρον...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...