JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Οπως πατε εσεις θα με κανετε να μην παρω κανενα παιχνιδι για pc ολο ξετρυπονετε για το PS3 παιχνιδια :P τα 17Ε του zavvi τα αξιζει? http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/bayonetta/10042982.html Στην αγορα εδω ποσο εχει γνωριζετε? Βάλε προτεραιότητες. http://www.skroutz.gr/s/84178/Bayonetta.html?keyphrase=Bayonetta
kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Βάλε προτεραιότητες. http://www.skroutz.gr/s/84178/Bayonetta.html?keyphrase=Bayonetta ατο κοιταζα και εγω τωρα, τον ειχα ξεχασει τελειως τον τσιφουτη. αξιζει τα λεφτα του το παιχνιδι? Εχω βαλει προτεραιοτητες εχω φτιαξει μια λιστα με τα παιχνιδια που θελω για PS3/PC και ειναι 11 παιχνιδια σιγουρα ομως θα τσιμπησω για το PS3 τα GOW3/Heavy Rain/RDR/Top Spin 4 σιγουρα ομως τα 3 πρωτα. στην λιστα εχω και το Max Payne 3 για PC αλλα για να μην το πληρωσω 35Ε στο zavvi μπορει να το αφησω να πεσει η τιμη, να το κατευασω να το τερματισω και αν μουρθει το αγοραζω για multi.
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ατο κοιταζα και εγω τωρα, τον ειχα ξεχασει τελειως τον τσιφουτη. αξιζει τα λεφτα του το παιχνιδι? Εχω βαλει προτεραιοτητες εχω φτιαξει μια λιστα με τα παιχνιδια που θελω για PS3/PC και ειναι 11 παιχνιδια σιγουρα ομως θα τσιμπησω για το PS3 τα GOW3/Heavy Rain/RDR/Top Spin 4 σιγουρα ομως τα 3 πρωτα. στην λιστα εχω και το Max Payne 3 για PC αλλα για να μην το πληρωσω 35Ε στο zavvi μπορει να το αφησω να πεσει η τιμη, να το κατευασω να το τερματισω και αν μουρθει το αγοραζω για multi. μην το αργήσεις πολύ γιατί μετά δεν θα έχει κόσμο... Εγώ πια στο top spin 4 δεν έχω αντίπαλο. Το very hard το έχω για την πλάκα και έχω ξενερώσει
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πιστεύω καλά είναι σε αυτή τη τιμή. Κι εγώ κάπου τόσα είχα, αλλά με το καιρό έμειναν δύο, τα οποία και να μην τα πάρω δεν θα με πειράξει. Δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα μαζί, περίμενε γιατί μπορεί να τα βρείς πολύ πιο χαμηλά σε κάποιο ξεκάρφωτο μαγαζί. Και εννοείται οτι είναι καινούργιο, περίμενε να πέσει η τιμή του.
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πιστεύω καλά είναι σε αυτή τη τιμή. Κι εγώ κάπου τόσα είχα, αλλά με το καιρό έμειναν δύο, τα οποία και να μην τα πάρω δεν θα με πειράξει. Δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα μαζί, περίμενε γιατί μπορεί να τα βρείς πολύ πιο χαμηλά σε κάποιο ξεκάρφωτο μαγαζί. Και εννοείται οτι είναι καινούργιο, περίμενε να πέσει η τιμή του. Ένα καινούργιο όμως που το θες αποκλειστικά για το multiplayer (εμένα πχ το naruto ultimate ninja storm generations) το αγοράζεις μέσα στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του γιατί μετά θα χάσεις online
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Για multi θα πάρεις παιχνίδι που ξέρεις πως θα κρατήσει, όχι απλά για ένα μήνα και μετά τίποτα.. Δε λέει, και είναι πεταμένα λεφτά κατά την άποψή μου..
kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πιστεύω καλά είναι σε αυτή τη τιμή. Κι εγώ κάπου τόσα είχα, αλλά με το καιρό έμειναν δύο, τα οποία και να μην τα πάρω δεν θα με πειράξει. Δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα μαζί, περίμενε γιατί μπορεί να τα βρείς πολύ πιο χαμηλά σε κάποιο ξεκάρφωτο μαγαζί. Και εννοείται οτι είναι καινούργιο, περίμενε να πέσει η τιμή του. το θεμα ειναι οτι αν αφησω τετοια παιχνιδια πισω οπως heavy rain/gow3 θα παλιοσουν και μετα δεν θα εχω ορεξη να τα παιξω, λιγο τα γραφικα λιγο γτ θα θελω καινουρια παιχνιδια.αυτα πρεπει να τα τσιμπησω μεχρι τον σεπτεμβρη γτ απο εκει και περα θελω pro13/fifa13/formoula1 2012 καταλαβαινεις για ποσα λεφτα μιλαμε στην ελληνικη αγορα ετσι?
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Για multi θα πάρεις παιχνίδι που ξέρεις πως θα κρατήσει, όχι απλά για ένα μήνα και μετά τίποτα.. Δε λέει, και είναι πεταμένα λεφτά κατά την άποψή μου.. Πως θα ξέρεις όμως ένα παιχνίδι θα κρατήσει? (εκτός από τις περιπτώσεις bf3 )
kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ένα καινούργιο όμως που το θες αποκλειστικά για το multiplayer (εμένα πχ το naruto ultimate ninja storm generations) το αγοράζεις μέσα στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του γιατί μετά θα χάσεις online απο μια φορα που μπηκα να παιξω multi στο UC2 ειχε αρκετο κοσμο για παλιο παιχνιδι. παρε για παραδειγμα το αθανατο Counter στα PC (αν και ποτε δεν μαρεσε το παιχνιδι αυτο).
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 @kjtzemis Μια χαρά είναι τα γραφικά τους. Εξάλλου τι παραπάνω περιμένεις να δείς απο κονσόλα..? Οτι είχαν να δώσουν, το έδωσαν.. Ξέρω πολύ καλά τις τιμές στην ελληνική αγορά, γι' αυτό έχω λιώσει το ebay. @naruto14 Δεν μπορείς να το ξέρεις, αλλά είναι μόνο για έναν μήνα, και μάλιστα μήνα κυκλοφορίας απλά το προσπερνάς.. Δεν είναι μόνο το BF3, εγώ το Killzone3 που το πήρα 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του γινόταν χαμός, και τώρα ακόμα υπάρχει κόσμος.
kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 @kjtzemis Μια χαρά είναι τα γραφικά τους. Εξάλλου τι παραπάνω περιμένεις να δείς απο κονσόλα..? Οτι είχαν να δώσουν, το έδωσαν.. Ξέρω πολύ καλά τις τιμές στην ελληνική αγορά, γι' αυτό έχω λιώσει το ebay. τα 2 ποδοσφαιρακια και η φορμουλα θα εχουν 50 το καθενα ελλαδα, περισι την φορμουλα την ειχα παρει day one και ειχαν δωρο εκπτωση απο 60Ε στα 50Ε καταξοδευτηκαν δλδ οι μαλακες. θα δω αν βρω fifa/F1 2012 στο zavvi γυρω στα 35# μπορει να τα τσιμπησω αν και 35Ε εχουν οι νεες κυκλοφοριες στο zavvi για pc για ps3 ειδα το max payne στα 45Ε οποτε οχι γιαννης γιαννακης.
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 @kjtzemis Μια χαρά είναι τα γραφικά τους. Εξάλλου τι παραπάνω περιμένεις να δείς απο κονσόλα..? Οτι είχαν να δώσουν, το έδωσαν.. Ξέρω πολύ καλά τις τιμές στην ελληνική αγορά, γι' αυτό έχω λιώσει το ebay. @naruto14 Δεν μπορείς να το ξέρεις, αλλά είναι μόνο για έναν μήνα, και μάλιστα μήνα κυκλοφορίας απλά το προσπερνάς.. Δεν είναι μόνο το BF3, εγώ το Killzone3 που το πήρα 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του γινόταν χαμός, και τώρα ακόμα υπάρχει κόσμος. Στο top spin 4 μπορεί να μας πει κανείς που το έχει αν παίζει ακόμα κόσμος? Γενικά με ενδιαφέρουν κάποια παιχνίδια για online που μπορεί να έχουν παλιώσει λίγο όπως το τοπ σπιν 4 που είναι 1 χρονών και βάλε.
kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Στο top spin 4 μπορεί να μας πει κανείς που το έχει αν παίζει ακόμα κόσμος? Γενικά με ενδιαφέρουν κάποια παιχνίδια για online που μπορεί να έχουν παλιώσει λίγο όπως το τοπ σπιν 4 που είναι 1 χρονών και βάλε. οντως αν δεν παιζει κοσμος στο Online του τοπ σπιν 4 δεν το παιρνω, περισσοτερο για Online το θελω το συγκεκριμενο γιατι μονος σου δεν λεει να παιζεις τεννις, εχω ποδοσφαιρακι και θα παιζω τεννις?ειμαστε καλα? :mrgreen:
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 οντως αν δεν παιζει κοσμος στο Online του τοπ σπιν 4 δεν το παιρνω, περισσοτερο για Online το θελω το συγκεκριμενο γιατι μονος σου δεν λεει να παιζεις τεννις, εχω ποδοσφαιρακι και θα παιζω τεννις?ειμαστε καλα? :mrgreen: Εγώ παρόλο που δεν μου αρέσει το single τέννις θα έπαιζα άνετα μόνος. Αλλά το θέμα είναι ότι ξεσκίζω μέχρι και το very hard. Με τι να παίξω τώρα αφού δεν θα έχω προκλήσεις? Να ρωτήσω κάτι: Από όσο γνωρίζω το ps3 έχει LAN Play. Αυτό γίνεται μέσω το psn?
mados Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 τα 2 ποδοσφαιρακια και η φορμουλα θα εχουν 50 το καθενα ελλαδα, περισι την φορμουλα την ειχα παρει day one και ειχαν δωρο εκπτωση απο 60Ε στα 50Ε καταξοδευτηκαν δλδ οι μαλακες. θα δω αν βρω fifa/F1 2012 στο zavvi γυρω στα 35# μπορει να τα τσιμπησω αν και 35Ε εχουν οι νεες κυκλοφοριες στο zavvi για pc για ps3 ειδα το max payne στα 45Ε οποτε οχι γιαννης γιαννακης. Η formula δεν αξιζει σε καμια περιπτωση 60Ε ουτε καν 50Ε. Εαν καποιος ειναι τοσο ανυπομονος μπορει να παραγγειλει οπως λες απο το zavvi κτλ και να βρει αρκετα χαμηλοτερες τιμες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις