Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι είναι... Ευτυχώς όμως έχει και τα καλά του :)

σαφως το οτι μπορεις να παιζεις αφθονους τιτλους ειναι ενα μαεγαλο πλεονεκτημα...

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σαφως το οτι μπορεις να παιζεις αφθονους τιτλους ειναι ενα μαεγαλο πλεονεκτημα...

Ναι έτσι είναι. Αυτόν τον καιρό έχω πωρωθεί στο top spin 4! :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι. Αυτόν τον καιρό έχω πωρωθεί στο top spin 4! :mrgreen:

τελειωσες ολα τα god of war και uncharted?

Δημοσ.

εγω ναι θα μπορεσω στις 2 η ωρα (αρκει να το θυμηθω :-D).

με την βοηθεια του mtzs φτιαξαμε την συνδεση μου και δεν κολλαει το multiplayer.

Και εμενα κολλαγε το multi καποιες φορες στο u2. Απο οταν εβαλα fast path ειναι ολα μια χαρα ομως. Βεβαια η ταχυτητα απο 12mbps μου κατεβηκε στα 10 αλλα εγω δεν το καταλαβαινω καθολου οταν κατεβαζω απο torrents ή σερφαρω στο ιντερνετ.

Δημοσ.

τελειωσες ολα τα god of war και uncharted?

Τα god of war τα τελείωσα όλα. Το Uncharted 1 έχω τελειώσει από αυτή τη σειρά. Αυτήν την περίοδο στο ps3 παίζω limbo, Red Dead Redumption (μια φορά έχω παίξει μόνο :P ) και top spin 4 :)

Δημοσ.

Τα god of war τα τελείωσα όλα. Το Uncharted 1 έχω τελειώσει από αυτή τη σειρά. Αυτήν την περίοδο στο ps3 παίζω limbo, Red Dead Redumption (μια φορά έχω παίξει μόνο :P ) και top spin 4 :)

εγω απ' αυτα που αναφερες παιζω το limbo και μπορω να πω οτι με εχει ενθουσιασει...

Δημοσ.

εγω απ' αυτα που αναφερες παιζω το limbo και μπορω να πω οτι με εχει ενθουσιασει...

Ναι όντως είναι πολύ καλό αλλά αρκετά δύσκολο από ένα σημείο. Έχω συμβουλευτεί αρκετές φορές του youtube. :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι όντως είναι πολύ καλό αλλά αρκετά δύσκολο από ένα σημείο. Έχω συμβουλευτεί αρκετές φορές του youtube. :rolleyes:

εγω να δεις ποσες φορες εχω χρειαστει την βοηθεια των faqs και του youtube!!

Παντως θα συμφωνησεις και συ οτι ανηκει στην κατηγορια των δυσκολων παιχνιδιων...

Δημοσ.

Για να παιζετε απροσκοπτα online χωρις λαγκαρισματα να ανοιξετε τα port forwarding στο ρουτερ σας και αφου του δωσετε στατικη iternal ip address (να μη παιρνει αυτοματη) για να δουλευει παντα το port forward για τη συγκεκριμενη ip

παραθετω λινκ (θα πατε στο P που εχει τα PS3 games) και βλεπετε τι πορτς χρησιμοποιει το καθε game ξεχωριστα

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Intracom/NetFasteR-WLAN/default.htm

Ειναι για το νετφαστερ της hol αλλα τα ports ειναι τα ιδια ανεξαρτητως router. Ισως στην ιδια ιστοσελιδα portforward εχει και για αλλα ρουτερ

Δημοσ.

Για να παιζετε απροσκοπτα online χωρις λαγκαρισματα να ανοιξετε τα port forwarding στο ρουτερ σας και αφου του δωσετε στατικη iternal ip address (να μη παιρνει αυτοματη) για να δουλευει παντα το port forward για τη συγκεκριμενη ip

παραθετω λινκ (θα πατε στο P που εχει τα PS3 games) και βλεπετε τι πορτς χρησιμοποιει το καθε game ξεχωριστα

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Intracom/NetFasteR-WLAN/default.htm

Ειναι για το νετφαστερ της hol αλλα τα ports ειναι τα ιδια ανεξαρτητως router. Ισως στην ιδια ιστοσελιδα portforward εχει και για αλλα ρουτερ

Για το uncharted 2 δεν έχει :(

Μόνο για το 1 βρήκα.

Δημοσ.

Καλημερα.

@naruto

Ναι PS3 εννοουσα και μπερδευτηκα.:P :rolleyes:

@mados/ilias

θα παιξουμε τελικα?

Υ.Γ.αν σας laggαρει οντως χρησημοποιηστε τους οδηγους που εδωσε ο Mtzs και δεν θα σας laggαρει,εμενα τουλαχιστον ξεκολλησε.αν πατε να παιξετε Online να κλεινετε το μTorrent μηπως σας κολλαει, εγω ειχα ανοιχτο ραδιο και μtorrent και μου κολλαγε τα εκλεισα και ηταν μια χαρα, αυτο δεν σημαινει οτι θα γινετε σε ολους απλα σας το λεω για να το εχετε υποψην σας.

Δημοσ.

Ναι θα παιξουμε.

Απαντηστε λιγο στις ερωτησεις μου και παμε...

τι ειδους παιχνιδια (σε ομαδα,co-op,survival...)

ποιος θα ειναι party leader (εσας νομιζω δεν σας βγαζει στους παικτες που μπορω να προσκαλεσω)

ποση ωρα? :P

Δημοσ.

Βρηκα αυτο

Uncharted 2 uses ports 5223,3478,3479,3658

ανοιξε τες και για udp+tcp

επισης απο το manual του ΠΣ3

The port numbers for PLAYSTATION®Network servers used for this are TCP: 80, 443, 5223 and UDP: 3478, 3479.

For voice / video chat and online game play, direct communication with other PS3™ systems is used for data transmission during voice / video chat and online gaming. The port number used for this is UDP: 3658. However, you may need to use a different port number when you are connected using a NAT router.

Ανοιξτε και αυτες

Δημοσ.

Βρηκα αυτο

Uncharted 2 uses ports 5223,3478,3479,3658

ανοιξε τες και για udp+tcp

Ευχαριστώ το κάνω τώρα :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι θα παιξουμε.

Απαντηστε λιγο στις ερωτησεις μου και παμε...

τι ειδους παιχνιδια (σε ομαδα,co-op,survival...)

ποιος θα ειναι party leader (εσας νομιζω δεν σας βγαζει στους παικτες που μπορω να προσκαλεσω)

ποση ωρα? :P

κοιτα απο αυτα τα part leader κλπ εγω δεν γνωριζω μιας και θα ειναι πρωτη φορα που θα παιζω online σε τατοιο παιχνιδι (μονο fifa επαιζα online :rolleyes: ).

Παμε για αρχη σε ομαδα να δω πως ειναι το multi και βλεπουμε αλλη φορα.

Ποση ωρα να παιξουμε? (αν βαρεθω δεν μπορω να βγω οποτε θελω?).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...