Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το ειχα πει και στον kjtzemis για το multi.

Να κανονισουμε οποτε θελετε. Αλλα μονοι μας μπορουμε να παιξουμε μονο co - op και survival και αντιπαλοι δηλαδη αλλα θα ειναι ψιλοβλακεια. (εκτος αν ημαστε μαζι στην ιδια ομαδα και ειναι και αλλοι).

Τι λέτε αύριο στις 14.00?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να κανονισουμε οποτε θελετε. Αλλα μονοι μας μπορουμε να παιξουμε μονο co - op και survival και αντιπαλοι δηλαδη αλλα θα ειναι ψιλοβλακεια. (εκτος αν ημαστε μαζι στην ιδια ομαδα και ειναι και αλλοι).

λιγο δυσκολο για μενα σαββατο.

δεν ξερω κιολας αν θα μπορω να παιξω Multi γιατι εχω προβλημα, λαγγαρει το Mulri και προσπαθω να το φτιαξω.

Δημοσ.

τωρα που και οι servers του uncharted 2 ειναι αρκετα πεσμενοι υπαρχει μεγλαη πιθανοτητα να ειμαστε στην ιδια ομαδα... :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορουμε να ειμαστε και σιγουρα!

Απλα κανει καποιος ενα party κανουν join οι υπολοιποι και παταει το παιχνιδι που θελει. Θα είναι σιγουρα ο party leader και τα μελη στην ιδια ομαδα ετσι.

μπορεις στις 2?

:rolleyes:

Δημοσ.

Μπορουμε να ειμαστε και σιγουρα!

Απλα κανει καποιος ενα party κανουν join οι υπολοιποι και παταει το παιχνιδι που θελει. Θα είναι σιγουρα ο party leader και τα μελη στην ιδια ομαδα ετσι.

μπορεις στις 2?

:rolleyes:

καλα κατσε να γινει και αυτο που λες ειναι παιχνιδακι...;)

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα :mrgreen:

Μπορειτε αυριο στις 2? :P

εγω ναι θα μπορεσω στις 2 η ωρα (αρκει να το θυμηθω :-D).

με την βοηθεια του mtzs φτιαξαμε την συνδεση μου και δεν κολλαει το multiplayer.

Δημοσ.

εγω ναι θα μπορεσω στις 2 η ωρα (αρκει να το θυμηθω :-D).

με την βοηθεια του mtzs φτιαξαμε την συνδεση μου και δεν κολλαει το multiplayer.

μπραβο... και γω αν δεν το ξεχασω:P ειμαι μεσα!!

Δημοσ.

μπραβο... και γω αν δεν το ξεχασω:P ειμαι μεσα!!

αν ειναι μιλαμε απο εδω το πρωι για να συνενοηθουμε.

Δημοσ.

Ε παιδιά μην με τραβάτε άλλο με το multiplayer φτάνει! Επίτηδες το κάνετε? :P

α καλα κατσε μην ξεκινησω και παιζω και εγω online τωρα, φτιαχτηκε η συνδεση δεν κολαει ποια στο Multi και σκεφτομε να ξααποιασω το online του PES και του FIFA αν μαρεσει και του UC2 ετοιμασου να πας για 2ο PS2 :P

Δημοσ.

α καλα κατσε μην ξεκινησω και παιζω και εγω online τωρα, φτιαχτηκε η συνδεση δεν κολαει ποια στο Multi και σκεφτομε να ξααποιασω το online του PES και του FIFA αν μαρεσει και του UC2 ετοιμασου να πας για 2ο PS2 :P

PS3 θα εννοείς! :rolleyes:

Δημοσ.

Ε παιδιά μην με τραβάτε άλλο με το multiplayer φτάνει! Επίτηδες το κάνετε? :P

τι να κανουμε αν το χακαρεις πρεπει να υποστεις και τις συνεπειες του... ^_^

Δημοσ.

τι να κανουμε αν το χακαρεις πρεπει να υποστεις και τις συνεπειες του... ^_^

Έτσι είναι... Ευτυχώς όμως έχει και τα καλά του :)

Δημοσ.

Έτσι είναι... Ευτυχώς όμως έχει και τα καλά του :)

περα απο αυτο ναι οκ το μονο που μου λειπει ειναι ο showtime.

αν θες την κονσολα για 1-2 παιχνιδια οπως εγω(λιωσιμο στο gt5)πραγματικα σου φαινεται μεγαλο κατορθωμα το multi.Προσωπικα δεν το μετανιωσα παντως.

σκεφτομαι αντι να δωσω λεφτα για την αλλη κονσολα να παρω τιμονιερα για το gt5 :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...