Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει παίξει κανείς το Sonic Generations;

Λέω να το πάρω γιατί έχει καλά reviews και θέλω να θυμηθώ τα νιάτα μου με τον sonic. :mrgreen:

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχει κανα θεμα με το uncharted 3; Καθε φορα που βαζω το δισκακι το πσ3 ακουγετε σαν νταλικα , στα αλλα δισκακια ακουγετε κανονικα το πσ3

edit: τελικα σταματισε να λειτουργει το παιχνιδι καθε φορα που φορτονω το save κολαει το loading ενω γυρναει κανονικα το δαχτλδ

και ξανα edit: τωρα δεν παιζει και το φιφα 12 (δεν ανιγει καν) ενω ενα αλλο το παιζει κανονικοτατα.......αρχισε να τα φτυνει το πσ3;

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχει κανα θεμα με το uncharted 3; Καθε φορα που βαζω το δισκακι το πσ3 ακουγετε σαν νταλικα , στα αλλα δισκακια ακουγετε κανονικα το πσ3

edit: τελικα σταματισε να λειτουργει το παιχνιδι καθε φορα που φορτονω το save κολαει το loading ενω γυρναει κανονικα το δαχτλδ

και ξανα edit: τωρα δεν παιζει και το φιφα 12 (δεν ανιγει καν) ενω ενα αλλο το παιζει κανονικοτατα.......αρχισε να τα φτυνει το πσ3;

πιο μοντελο ps3 εχεις και ποσα GB?

μηπως επαθε τιποτα το Blue Ray drive σου?

Δημοσ.

Για τα παιχνίδια που παρουσιάζουν πρόβλημα μπορείς να διαγράψεις τα game data (οχι τα saves!!) και όταν βάλεις ξανά το δισκάκι θα κάνει όλα τα απαραίτητα updates και θα φτιάξει.

Δημοσ.

Τι μοντελο πσ3 εχεις φιλε; εντος η εκτος εγγυησης;

Δημοσ.

εχω το slim 120 ειμαι εκτος εγγυησης λογικα αφου το αγορασα 2009. Αν ειναι το Blue Ray drive πως θα το καταλαβω, και ποσο παει το μαλι;

Δημοσ.

Αφου εισαι εκτος εγγυησης ανοιξε το ΠΣ3 και προσπαθησε να καθαρισεις το ματακι

Δεν εχεις να χασεις κατι. Και μιας και το ανοιξεις βγαλε σκονες κτλπ απο τα fans. καθαρισε το οσο μπορεις παντου, για να μη σου πω να αλλαξεις και παστα στις cpu + gpu

Αν ειναι το BR υπολογιζε κανα 80αρι ευρω αν βρεις αξιοπιστο μαγαζι.

Μονος σου μην προσπαθησεις να αλλαξεις drive γιατι πρεπει να κανεις remarry το drive με την κονσολα κατι που εμεις οι απλοι χρηστες μπορουμε να κανουμε μονο αν η κονσολα ειναι cfw3.55 και εφοσον την παμε σε 3.15. Και πρεπει να ξερουμε ακριβως πιο μοντελο BR φοραει το ΠΣ3 μιας και δεν ειναι ολα τα ιδια

Για πρωτο βημα ανοιγμα και καθαρισμο του lens.

Ψαξε στο youtube για βιντεακια πως γινεται σε σλιμ. υπαρχουν αρκετα

Αν δε σε καλυπτουν στειλε μου π.μ. να σου ανεβασω καπου ενα PS3 repair guide το οποιο ομως ειναι για τις πρωτες φατ κονσολες κυριως και υπαρχουν αρκετες διαφορες

Δημοσ.

πρεπει να ειναι οντως το drive γτ εβαλα το αυτι μου κοντα στο πσ3 και σαν να μην στριφογυρνάνε τα δισκακια.....το πατισα κανα 2 παναγιες και μια δυνατουτσικι μπουνια και δουλευουν τωρα τα παιχνιδια με μερικα κρασαρισματα κατα την διαρκια του παιχνιδιου... προς το παρων θα βολευτω ετσι γτ δεν εχω μια να το παω σε μαγαζι αλλα και τα χερια μου απλα δεν κανουν για τετοιες δουλεις ( εχω καψει ισα με 3 επεξεργαστες στην αλαγη παστας)

Δημοσ.

πρεπει να ειναι οντως το drive γτ εβαλα το αυτι μου κοντα στο πσ3 και σαν να μην στριφογυρνάνε τα δισκακια.....το πατισα κανα 2 παναγιες και μια δυνατουτσικι μπουνια και δουλευουν τωρα τα παιχνιδια με μερικα κρασαρισματα κατα την διαρκια του παιχνιδιου... προς το παρων θα βολευτω ετσι γτ δεν εχω μια να το παω σε μαγαζι αλλα και τα χερια μου απλα δεν κανουν για τετοιες δουλεις ( εχω καψει ισα με 3 επεξεργαστες στην αλαγη παστας)

αχχαχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.

φιλε να κανονισουμε κανα multi στο uncharted2 που ειχες πει...

και εγω μεσα αλλα πρεπει πρωτα να δω τι φταιει στο ιντερνετ μου και κολλαει το multi. :/

Δημοσ.

και εγω μεσα αλλα πρεπει πρωτα να δω τι φταιει στο ιντερνετ μου και κολλαει το multi. :/

ξες η naughty dog το εχει παραμελησει εδω και αρκετο καιρο, ειδικα τωρα που εχει βγει και το 3 αλλα θεωρω οτι το multi του ειναι το καλυτερο της σειρας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...