JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγώ σε καμιά προσφορά του steam λέω να το χτυπήσω (αν το χτυπήσω). Όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με τα προηγούμενα θα τους αρέσει (λογικά), όσοι έπαιξαν τα προηγούμενα, απλά ξενέρωσαν τρελλά.
kjtzemis Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγώ σε καμιά προσφορά του steam λέω να το χτυπήσω (αν το χτυπήσω). Όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με τα προηγούμενα θα τους αρέσει (λογικά), όσοι έπαιξαν τα προηγούμενα, απλά ξενέρωσαν τρελλά. τα προηγουμενα ninja gaiden δλδ ειναι καλυτερα?
JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Προσωπικά δεν τρελάθηκα με το 2 που έπαιξα.. Πολύ μέτριο το βρήκα προσωπικά (ακόμα απορώ γιατί το "αγόρασα").. Άσε που είναι υπερβολικά πολύ δύσκολο, ακόμα και στην πιο "εύκολη" δυσκολία. Το θέμα όμως είναι, είναι τόσο καλύτερα τα άλλα, ή είναι τόσο χάλι αυτό..? Ακόμα το σκέφτομαι να το γράψω προσωπικά.. Το 2 στη μέση το παράτησα..
kjtzemis Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Προσωπικά δεν τρελάθηκα με το 2 που έπαιξα.. Πολύ μέτριο το βρήκα προσωπικά (ακόμα απορώ γιατί το "αγόρασα").. Άσε που είναι υπερβολικά πολύ δύσκολο, ακόμα και στην πιο "εύκολη" δυσκολία. Το θέμα όμως είναι, είναι τόσο καλύτερα τα άλλα, ή είναι τόσο χάλι αυτό..? Ακόμα το σκέφτομαι να το γράψω προσωπικά.. Το 2 στη μέση το παράτησα.. για ps3 τα εχεις (δεν ξερω αν βγαινουν αλλου)?
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Έπαιζα limbo πριν και μου φάνηκε αρκετά ωραίο. Με μόνο 2 κουμπιά και τον μοχλό προχωράς όλη την πίστα. Ενώ τα κουμπιά είναι απλά οι γρίφοι μερικές φορές δυσκολεύουν. είναι ωραίο όμως ξεκινάς το παιχνίδι ούτε loading ούτε τίποτα κατευθείαν παίζεις. Και όταν παίζεις δεν έχει ούτε μπάρες ούτε ενέργειες στη οθόνη. Ωραίο είναι θα το συνεχίσω. Απλά άκουσα ότι έχει μικρή διάρκεια (περίπου 3 ώρες)
ilias_97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Έπαιζα limbo πριν και μου φάνηκε αρκετά ωραίο. Με μόνο 2 κουμπιά και τον μοχλό προχωράς όλη την πίστα. Ενώ τα κουμπιά είναι απλά οι γρίφοι μερικές φορές δυσκολεύουν. είναι ωραίο όμως ξεκινάς το παιχνίδι ούτε loading ούτε τίποτα κατευθείαν παίζεις. Και όταν παίζεις δεν έχει ούτε μπάρες ούτε ενέργειες στη οθόνη. Ωραίο είναι θα το συνεχίσω. Απλά άκουσα ότι έχει μικρή διάρκεια (περίπου 3 ώρες) Γαμωτο επρεπε να υπηρχε full game trial για το παιχνιδι θα ειχες παιξει το 1/3 του χωρις καν να το αγορασεις Εγω περιμενω πως και πως να ερθει η καρτα που παραγγειλα για το psn για να αγοράσω το journey!
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γαμωτο επρεπε να υπηρχε full game trial για το παιχνιδι θα ειχες παιξει το 1/3 του χωρις καν να το αγορασεις Εγω περιμενω πως και πως να ερθει η καρτα που παραγγειλα για το psn για να αγοράσω το journey! Πόσο έχουν αυτά τα παιχνίδια στο store?
ilias_97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Πόσο έχουν αυτά τα παιχνίδια στο store? Και τα 2 περιπου 12€.
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και τα 2 περιπου 12€. Το καθένα έτσι? Καλές τιμές είναι πιστεύω...
JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 για ps3 τα εχεις (δεν ξερω αν βγαινουν αλλου)? Όχι, στο Χ360 (σιγά μην το αγόραζα ). Αρχικά ηταν αποκλειστηκότητα τα Ninja Gaiden (το 1ο στο ΧΒΟΧ και το 2ο στο Χ360), αλλά αργότερα βγήκαν και στο PS3 ως Ninja Gaiden Sigma 1 και 2. Το 3 είναι διαθέσιμο και στις δλυο κονσόλες.
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Όχι, στο Χ360 (σιγά μην το αγόραζα ). Αρχικά ηταν αποκλειστηκότητα τα Ninja Gaiden (το 1ο στο ΧΒΟΧ και το 2ο στο Χ360), αλλά αργότερα βγήκαν και στο PS3 ως Ninja Gaiden Sigma 1 και 2. Το 3 είναι διαθέσιμο και στις δλυο κονσόλες. Τα ninja gaiden sigma είναι καλά? Την παρουσίαση του νέο gow μόνο εγώ θα την δω?
JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τα ίδια με του Χβοχ είναι, απλά με λίγο πιο χαμηλή δυσκολία. Εσύ που έχεις και cfw δοκίμασέ τα, δεν χάνεις κάτι. υγ : όχι φυσικά!!
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τα ίδια με του Χβοχ είναι, απλά με λίγο πιο χαμηλή δυσκολία. Εσύ που έχεις και cfw δοκίμασέ τα, δεν χάνεις κάτι. υγ : όχι φυσικά!! Φυσικά, απλά τι θα προτοδοκιμάσω! Να φτιάξουμε κάνα chat να συζητάμε ή θα τα πούμε στο official topic όσοι το δούμε?
JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Οτι αξίζει και σου αρέσει θα παίξεις πρώτα, μετά οι... δοκιμές.. Στο τοπικ, γι' αυτό φτιάχτηκε
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Οτι αξίζει και σου αρέσει θα παίξεις πρώτα, μετά οι... δοκιμές.. Στο τοπικ, γι' αυτό φτιάχτηκε Να αρχίσω από το 1 λες? Είναι καλό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις