Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοούν πολύς χαμένος χρόνος για όλους τους ανούσιους και άσκοπους στόχους που σου βάζουν τα trophies ενός παιχνιδιού.

Κάπως έπρεπε να προσθέσουν διάρκεια στα παιχνίδια..

Επίσης, πλατινάρεις παιχνίδι που σου αρέσει ή όποιο έχεις αγοράσει (γιατί θέλεις να αξίζει τα χρήματά του), όχι κάθε μπούρδα που σου κάτσει να καταντήσεις trophy whore.. :rolleyes:

Δημοσ.

Ευχαριστώ JohnVani ;)

Naruto όπως τα λέει ο spinemm είναι.

Να ροτίσω κάτι τώρα...

Το Journey (ps3 exclusive) το έχει κανείς; Διαβάζω πολύ καλά λόγια και το σκέφτομαι...

Αληθεια αυτο το journey ειχα δει το trailer που ειχανε πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι, ειδα αλλο ενα βιντεακι απο gameplay τωρα αλλα ουτε παλι καταλαβα τι παιχνιδι ειναι, οπως και ναχει οντως φενετε πολυ ψαγμενο παιχνιδι, δεν ειναι ενα απο τα συνηθισμενα που βλεπουμε καθε 3 και λιγο.

και αυτο και το Limbo ειναι ΠΑΡΑ πολυ ωραιο κ για λιγο πιο γερα νευρα ειναι το I am alive.

χρηστο το Limbo ουτε σαυτο καταλαβα τι γινετε.τι ιστορια εχει?

σε ολη την διαρκια του παιχνιδιου ασπρομαυρα παιζεις?εμενα μου φανηκε ενδιαφερον αλλα...

το I am alive ειδα ενα βιντεακι και αυτο μου φανηκε ενδιαφερον, ξες μαρεσουν αυτα που προσπαθεις να επιζεις και του στευλ Uncharted,Tomb raider,Prince of persia που αποτι βλεπω εχει πολλα στοιχεια απο τα συγκεκριμενα παιχνιδια, πχ σκαρφαλομα σε τοιχος,σωληνες κλπ.

Η σημαντικοτερη ερωτηση για εμενα για ενα τετοιο παιχνιδι ειναι αν περιεχει ζομπι μεσα.ο τιτλος του με παραπεμπει σε ζομπι πχ Alan Wake,Resident Evil κλπ. στο βιντεο ομως που ειδα ειδα μονο κατι μαντραχαλαδες με οπλα και με δρεπανια.

Υ.Γ.υπαρχουν τοσα καλα παιχνιδια και βγαινουν συνεχως και θελω να δω που θα βρουμε τα λεφτα για να τα αγορασουμε και να τα παιξουμε :-(

Ηθική ικανοποίηση. :D (χωρίς πλάκα)

Sorry αν δεν κατάλαβα σωστά.

εμενα περα απο την πλακα μαρεσει αυτη η προσθηκη σε ολα τα παιχνιδια του PS3 (κατι που δεν ειχε το PS2 αλλα ουτε τα παιχνιδια του PC) δλδ τα trophies.

Δημοσ.

απ το limbo εχω κατεβασει το demo κ δεν ξερω τι ακριβως γινεται αλλα ειναι ωραιο

στο i am alive δεν εχει ζομπι.Εχουν γινει φυσικες καταστροφες στη γη(σεισμοι κυριως)κ εχει καταστραφει ο πλανητης.Οι ανθρωποι που εχουν επιζησει ειναι λιγοι,δεν εμπιστευονται κανεναν κ παντα εχουν πανω τους καποιο αντικειμενο(μαχαιρια,οπλα κλπ).Ο στοχος του παιχνιδιου ειναι ο χαρακτηρας που εχεις να βρει την οικογενεια του.Καταγραφει καθε του βημα με τη βιντεοκαμερα(εξου κ ο τιτλος)

Δε θελω να γραψω παραπανω γιατι μετα ειναι σαν να δινω τιπ απ το gameplay κλπ και χαλαω την ιστορια που εχει να σου δειξει το παιχνιδι.

Δημοσ.

απ το limbo εχω κατεβασει το demo κ δεν ξερω τι ακριβως γινεται αλλα ειναι ωραιο

στο i am alive δεν εχει ζομπι.Εχουν γινει φυσικες καταστροφες στη γη(σεισμοι κυριως)κ εχει καταστραφει ο πλανητης.Οι ανθρωποι που εχουν επιζησει ειναι λιγοι,δεν εμπιστευονται κανεναν κ παντα εχουν πανω τους καποιο αντικειμενο(μαχαιρια,οπλα κλπ).Ο στοχος του παιχνιδιου ειναι ο χαρακτηρας που εχεις να βρει την οικογενεια του.Καταγραφει καθε του βημα με τη βιντεοκαμερα(εξου κ ο τιτλος)

Δε θελω να γραψω παραπανω γιατι μετα ειναι σαν να δινω τιπ απ το gameplay κλπ και χαλαω την ιστορια που εχει να σου δειξει το παιχνιδι.

ωραιο μου φενετε.

εσυ το εχεις τερματισει?

στην αγορα ξερετε σε τι τιμη παιζει το παιχνιδι?

Δημοσ.

10€ νομίζω (τόσο το έχει στο steam, και λογικά τόσο θα έχει και PSN/XBL).

στην αγορα εννοω εξω στα καταστηματα (public/multirama).

στο PSN εχει 15Ε νομιζω.

Δημοσ.

στην αγορα εννοω εξω στα καταστηματα (public/multirama).

στο PSN εχει 15Ε νομιζω.

Δεν πωλείται retail. Υπάρχει μόνο σε psn και xbox live :rolleyes:

Δημοσ.

ωραιο μου φενετε.

εσυ το εχεις τερματισει?

στην αγορα ξερετε σε τι τιμη παιζει το παιχνιδι?

οχι ακομα αλλα το εχω προχωρησει αρκετα κ πλεον ειναι λιγο μανικι να το περασεις.Θελει δοκιμες κ σκεψη δλδ να θυμασαι απο που ειχες παει,να βλεπεις αν μπορεις να ανεβεις σε κτηρια κλπ.

Δημοσ.

οχι ακομα αλλα το εχω προχωρησει αρκετα κ πλεον ειναι λιγο μανικι να το περασεις.Θελει δοκιμες κ σκεψη δλδ να θυμασαι απο που ειχες παει,να βλεπεις αν μπορεις να ανεβεις σε κτηρια κλπ.

με χαλασε που δεν μπορω να το βρω σε καταστημα, θαμαρεσε να το ειχα στην "συλλογη" μου.

κατευασα το demo απο ninja gaiden 3.

ειχα διαβασει κακα σχολια για το συγκεκριμενο παιχνιδι, ελεγαν οτι δεν εχει καθολου καλα γραφικα οτι ειναι γενικα μουφα σαν παιχνιδι.εγω προσωπικα απο ενα demo δεν μπορω να κρινω ολο το παιχνιδι αλλα αυτο που επαιξα με ευχαριστησε πολυ θα ελεγα.και τα γραφικα μαρεσε και το gameplay.δεν του αξιζαν τετοια λογια οπου εχουν πει.

ανετα παιζετε, οχι απλα παιζετε αλλα θα το ελιωνα θα ελεγα :-D

αλλα 50Ε ειναι αυτα.......... :-(

Δημοσ.

με χαλασε που δεν μπορω να το βρω σε καταστημα, θαμαρεσε να το ειχα στην "συλλογη" μου.

ειχα διαβασει κακα σχολια για το συγκεκριμενο παιχνιδι, ελεγαν οτι δεν εχει καθολου καλα γραφικα οτι ειναι γενικα μουφα σαν παιχνιδι.εγω προσωπικα απο ενα demo δεν μπορω να κρινω ολο το παιχνιδι αλλα αυτο που επαιξα με ευχαριστησε πολυ θα ελεγα.και τα γραφικα μαρεσε και το gameplay.δεν του αξιζαν τετοια λογια οπου εχουν πει.

περίμενε θα πέσει και αυτού η τιμή ;)

Δημοσ.

Νομίζω θα κυκλοφορήσει retail αλλά μόνο για PC.

Αυτά γούστα είναι και απόψεις, δεν είπε κανένας πως επειδή δεν άρεσε στα Χ και Υ άτομα δεν θα αρέσει και σ' εσένα.

Απλά όσοι τα έπαιξαν όλα και είναι die hard fans, απλά ξενέρωσαν τρελλά.

Δημοσ.

Νομίζω θα κυκλοφορήσει retail αλλά μόνο για PC.

Αυτά γούστα είναι και απόψεις, δεν είπε κανένας πως επειδή δεν άρεσε στα Χ και Υ άτομα δεν θα αρέσει και σ' εσένα.

Απλά όσοι τα έπαιξαν όλα και είναι die hard fans, απλά ξενέρωσαν τρελλά.

και για το pc να κυκλοφορησει (αρκει ναναι στα ιδια λεφτα) δεν θα πω οχι (ευκαιρια να τσιμπησω και για το pc κανα αυθεντικο :-D)

Ναι ομως οπως και ναχει δεν μπορουν να αρχισουν να σερνουν χιλιες δυο μλκιες, ετσι κανουν και τα ατομα που ηθελαν να ασχοληθουν να απομακρυνθουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...