Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ JohnVani ;)

Naruto όπως τα λέει ο spinemm είναι.

Να ροτίσω κάτι τώρα...

Το Journey (ps3 exclusive) το έχει κανείς; Διαβάζω πολύ καλά λόγια και το σκέφτομαι...

Δημοσ.

Είναι άλλη φάση το παιχνίδι, είναι τέχνη..

Μην το σκέφτεσαι, πάρτο. Είχα πάρει μέρος σε διαγωνισμό και το είχαν σαν έπαθλο, αλλά δεν μου έκατσε.. :-(

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν αύριο πάω να αγοράσω μία 50αρα! (ίσως τιμήσω και το I am alive ίσως απλά ανανεώσω το ps plus με τα περισευούμενα αν και έχω ακόμα χρόνο)

Να δω πότε θα πάρω το rdr

Δημοσ.

αν σε ενδιαφερει,στο δανειζω εγω το i am alive(εχει 14.99 και μου δανειζεις εσυ καποιο αλλο στην ιδια τιμη-αν γινεται,αν θες- )

εγω την προσφορα μου κανω:-D

Δημοσ.

Εννοείς χέρι - χέρι; Αν ναι δεν μένω Αθήνα. Λογικά δεν εννοείς αυτό (επειδή νομίζω ότι το I am alive δεν βγαίνει σε retail μορφή) αλλά δεν ξέρω με ποιόν άλλο τρόπο γίνεται. Εξήγησε μου πως και θα σου στείλω pm με παιχνίδια που έχω (σε ψηφιακή μορφή).

Δημοσ.

σου δινω το account μου και το κατεβαζεις στην κονσολα σου...

απ οσο θυμαμαι γινεται να κατεβασεις το οτιδηποτε πληρωμενο μεχρι 5 φορες εκτος κ αν το εχουν αλλαξει!!!

Δημοσ.

Α κατάλαβα. Αλλά πως το δανείζεις; Αφού μετά δεν γίνεται να μπει ο άλλος πχ και να το διαγράψει.

Έχεις pm.

Δημοσ.

Τι εννοείτε platinum?

Εννοούν πολύς χαμένος χρόνος για όλους τους ανούσιους και άσκοπους στόχους που σου βάζουν τα trophies ενός παιχνιδιού.

Δημοσ.

Εννοούν πολύς χαμένος χρόνος για όλους τους ανούσιους και άσκοπους στόχους που σου βάζουν τα trophies ενός παιχνιδιού.

Όπως κατάλαβα εγώ είναι σαν να λες πως ένα παιχνίδι από μόνο του είναι χάσιμο χρόνου. Αν δεν το πιστεύεις αυτό τότε δεν θα έπρεπε να λες πως είναι χάσιμο χρόνου αφού είναι διασκεδαστικό (αν σου αρέσει το παιχνίδι εννοείται).

Για τον ίδιο λόγο που παίζεις ένα παιχνίδι (ψυχαγωγία) "κυνηγάς" και τα trophies του.

Δημοσ.

Όπως κατάλαβα εγώ είναι σαν να λες πως ένα παιχνίδι από μόνο του είναι χάσιμο χρόνου.

Τι άκυρο συμπέρασμα ήταν αυτό ? Οι στόχοι που σου βάζουν τα trophies είναι παντελώς ανούσιοι και χάσιμο χρόνου, όχι το ίδιο το παιχνίδι, ποιος ο λόγος να προσπαθήσει κάποιος να κάνει 100 head shots ? Ποια η ουσία του δήθεν επιτεύγματος για το υπόλοιπο παιχνίδι ?

Για να είμαι δίκαιος είναι μερικά trophies που έχουν ενδιαφέρον, να κάνεις stunts στο Infamous, αλλά τα περισσότερα είναι βαρετά και σου λεν να κάνεις κάτι μηχανικά ξανά και ξανά.

Δημοσ.

ποιος ο λόγος να προσπαθήσει κάποιος να κάνει 100 head shots ? Ποια η ουσία του δήθεν επιτεύγματος για το υπόλοιπο παιχνίδι ?

Ηθική ικανοποίηση. :D (χωρίς πλάκα)

Sorry αν δεν κατάλαβα σωστά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...