naruto14 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δεν έπαιζα αλλά κατεβαζα παιχνίδια.Όλα οκ τώρα πάντως το έβαλα σε ένα κρύο μάρμαρο και κρύωσε σε ένα 20λεπτο. Χαχαχα Ηλία κανόνισε από το πολύ download να κάψεις το ps3 και να χεις τρεχάματα
naruto14 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τέλος το πολύ download...κοίτα το θέμα :( τι ακριβώς έγινε? δεν πολυκατάλαβα...
ilias_97 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 joker80 ρε παιδια παλι τραιαλς ειναι τα παιχνιδια. το ειχα ανακαλυψει τυχαια αυτο το κολπο αλλα δεν πιανει. ειχα πλας πριν λιγους μηνες και ειχα βαλει το ινφαιμους2 να κατεβενει αλλα επιδει ηταν 15γιγα το ακυροσα. πηγα στα κανονικα παιχνιδια "οχι στα τραιαλς" και γραφει 59.90ευρω και οτι ειναι αγορασμενο. το παταω το κατεβαζω το κανω ινσταλ αλλα ειναι ακομα τραιαλ και σε μια ωρα εληξε. υπαρχει καποιος που μπορει να επιβεβαιοσει οτι τα παιχνιδια μετα το ινσταλ και μετα τη ληξει του πλας παιζουν κανονικα φουλ? εγω Τα παιχνίδια joker τα κατέβαζα αλλά δεν τα είχα κάνει install.Έτσι φαινόταν πως ήταν όλα οκ.Ήθελα να τα κάνω όλα μαζί install σε μία μέρα ενώ θα είχα κατεβάσει όσα ήθελα (μόνο ένα είχα κάνει από την αρχή για να είμαι σίγουρος και αφού έγινε το install το παράτησα και δεν πρόσεξα πως έχει το κίτρινο σημαδάκι δίπλα).Αυτό πάντως λειτουργούσε σίγουρα κάποιο διάστημα απλά τώρα (δεν ξέρω για πόσο καιρό) it got patched.Εσύ πότε το είχες δοκιμάσει;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Που μπορω να βρω φτηνο controller ps3?Εχω ενα ps3 και καθετε,αλλα δεν θα με πηραζει να παρω και το μουφα κοντρολερ καθως δεν θα παιξω και παρα πολυ[θα παιξω αλλα περισσοτερο για ταινιες]
Padaz Bloody Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Κάνα δύο φορές δοκίμασα να κατεβάσω demo παιχνίδι, μέσω κονσόλας, αλλά αφού τελείωσε το κατέβασμα δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα αν θέλω να το εγκαταστήσω, υπάρχει κάποιο μέρος που αποθηκεύει το download? Που πρέπει να πάω για να το εγκαταστήσω? Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει κανείς παιχνίδια demo ps3?
spinemm Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Στο κεντρικο μενου των παιχνιδιων βλεπεις το εικονιδιο του παιχνιδιου που εχεις κατεβασει, το πατας και επιλεγει install, αφου τελειωσει η εγκατασταση σου σβηνει το download εικονιδιο και εχει το eikonidio του demo. Edit:Επισης σε μερικα παιχνιδια πχ Birds of steel κανει μονο του το Install. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2012 από spinemm
MetalGearFan Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Φρέσκα demos που προτείνω: Dragons Dogma, πολλά υποσχόμενο rpg και Ninja Gaiden 3, έφαγε τρομερό -και σε μεγάλο βαθμό αδικαιολόγητο- κράξιμο είναι διαφορετικό αλλά σίγουρα καλό. Βασικά είναι ο ορισμός του τι μπορεί να κάνει η προβολή σε ένα παιχνίδι από gaming sites και "επαγγελματικά" reviewes. Αυτοί αποφασίζουν πιο παιχνίδι είναι καλό και πιο κακό και οι gamers / πρόβατα ακολουθούν. Στο metactitic παράδειγμα, το User Score πέφτει όχι γιατί υπάρχουν πραγματικά reviews αλλά από ένα μάτσο 0 όπου μερικοί απλά βγάζουν φανμποίστική τσατίλα. Σε απόλυτη αντίθεση το DmC (sparkling teen edition). Δεν ξέρω αν το πρόσεξε κάποιος αλλά σχεδόν όλα τα sites & reviewers κτλ το προβάλουν όπως μπορούν και επιμένουν να κοροϊδεύουν πως οι αντιδράσεις είναι δήθεν φανμποίστικες φωνές που έχουν να κάνουν με τα μαλλιά και μόνο.
johnbond Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Κατα την εκκίνηση το ps3 μου έχει κολλήσει 2-3 φορές. Δεν ανάβει καθόλου η τηλεόραση και ούτε σβήνει απο το κουμπί.Βγάζω την πρίζα για να το κλείσω.Το πράσινο λαμπάκι ανάβει κανονικά. Να ανησυχώ;Όταν το ξαναανοίγω ανοίγει κανονικά. Όλες τις φορές που κόλλησε έβγαζα το δισκάκι την ώρα που το άνοιγα,αλλά τι σχέση να έχει. Είναι κάτι που δεν το κάνει συχνά και αν το πάω στο service δεν ξέρω αν θα το κάνει για να το δουν. Τι να κάνω;
mtzs Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 με το ιδιο δισκακι στο εκανε η και με διαφορετικα; αν εισαι εντος εγγυησης να μη χανεις ουτε μερα, πηγαινε το στο σερβις με το δισκακι που σου εκανε το προβλημα
johnbond Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 με το ιδιο δισκακι στο εκανε η και με διαφορετικα; αν εισαι εντος εγγυησης να μη χανεις ουτε μερα, πηγαινε το στο σερβις με το δισκακι που σου εκανε το προβλημα Δεν έχω παρατηρήσει.Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω πως θα το επαναλάβω εκεί αφού το κάνει πολύ αραιά.Εγγύηση έχω ακόμη 8 μήνες και περιμένω μήπως χειροτερεύσει.
mtzs Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 περιμενε τοτε κανα μηνα και να δεις και το επαναλαμβανει πηγαινε τη κονσολα στο σερβις. απλα παρατηρησε με τι δισκακια στο κανει και ποτε ακριβως
JohnVani18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Χαχα, με γειά. Το καλοκαίρι παίζει να τα πλατινιάσω και τα τρεία κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις