JohnVani18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Σε άλλα παιχνίδια το έχεις προσέξει αυτό που είπα? Όχι.. Ασυγχρονισμό έχω προσέξει στο KZ3. Αλλά αυτό που λέτε όχι.. Καλά ρε παιδιά πεθαίνει ο Kratos?? Στο τέλος με τον Δία το γύρισα στο easy γιατί μου έσπασε τα νεύρα. Το normal έχει άλλο τέλος? Τι σπαστικό εκεί που περπατάς στο σκοτάδι και εκεί που κολυμπάς. Μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα! Σου είπα, κοίτα στο ΥΤ (ή παίξτο στο hard ).
naruto14 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Οπωσδηποτε απο το 1 γιατι θα χασεις ολη την ιστορια!αλλα περα απο αυτο και το 1ο και το 2ο ειναι πολυ ωραια παιχνιδια και καλυτερα απο το 3ο!!!απλα στο 3ο λογω των γραφικων υπαρχει αυτος ο ενθουσιασμος!πιστευω πως ολοι συμφωνουν πως εκτος απο τα γραφικα το 3ο ειναι ισαξιο και κατωτερο απο τα αλλα!οπως και να χει παιξτα!!ερχεται και το god of war ascension..μηπως ακουσε κανενας τιποτα καινουριο? Εγώ πιστεύω το Gow3 είναι καλύτερο από όλα από όποια πλευρά και αν το δεις. Όχι.. Ασυγχρονισμό έχω προσέξει στο KZ3. Αλλά αυτό που λέτε όχι.. Σου είπα, κοίτα στο ΥΤ (ή παίξτο στο hard ). Θα το παίξω μετά από καιρό στο hard αν είναι. Τι λέτε τώρα να πιάσω? Έχω όρεξη για shooter (fps ή tps).
kjtzemis Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εγώ πιστεύω το Gow3 είναι καλύτερο από όλα από όποια πλευρά και αν το δεις. Θα το παίξω μετά από καιρό στο hard αν είναι. Τι λέτε τώρα να πιάσω? Έχω όρεξη για shooter (fps ή tps). UC2 παιξε. το SOCOM τι λεει καλο ή μαπα?
naruto14 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 UC2 παιξε. το SOCOM τι λεει καλο ή μαπα? Το έπαιξα λίγο με move. Συγκεκριμένα είχα βάλει ένα custom mission. Πολύ πιστολίδι πέφτει. Δεν μου αρέσει στα tps να βαράν τόσο πολύ.
kjtzemis Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ρε που θα βρω GOW 1,2 πακετο???????????? φιλε αν πας μια βολτα απο καποια αλησιδα πχ multirama,public και τους ζητησεις το συγκεκριμενο πακετο νασε σιγουρος οτι θα στο δωσουν. ή αλλιως τσεκαρε εδω http://www.skroutz.gr/s/91690/God-of-War-Collection-Volume-I.html
therock Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Τα έχει όντως σε πολύ περίεργα σημεία. Πολλά πρέπει να τα πυροβολήσεις για να τα πάρεις, και είναι σε σημεία που δεν πάει το μυαλό σου. Στο 3 είναι πολύ εύκολο να τα βρείς, και χωρίς guide με καλό ψάξιμο τους βρίσκεις όλους. Στο 3 τους ειχες βρει ολους μονος σου? Εγω βρει τους 99. Νομιζα οτι ηταν 100 μαζι με το Relic, Και λεω δεν παιζει ο 101 θα ειναι bug. Στο 2 δεν ειχα ασχοληθει με θησαυρους και δεν ηξερα οτι και εκει να ειναι ετσι... Τελικα δεν ειχα βρει αυτον στα συντριμια των πλοιων, προς το τελος που ταλαντευεσαι σε μια αλυσιδα, και πρεπει να σταματησει και να σκαρφαλωσεις την αλυσιδα και σε παει σε ενα κρυφο δωματιο. Ξενερωσα την ζωη μου που τον τελευταιο δεν το βρηκα μονος μου
jay_D Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Δεν ξερω αν πρεπει να την κανω καπου αλλου αυτη την ερωτηση απλα μου φανηκε το πιο καταλληλο topic! Εχω ενα ps3 fat και μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας κανουν τρομερο θορυβο τα ανεμιστιρακια του και βγαζει αρκετη ζεστη! Υπαρχει καποιος τροπος να τα ελαττωσω αυτα;;; Sent from my iPhone using Insomnia
mtzs Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι να το ανοιξεις και να αλλαξεις θερμοαγωγιμες παστες στην cpu + gpu αλλιως πας για YLOD Το amazon.com, το amazon.co.uk, και το gamestop ανακοινωσαν πτωση τιμης 50 δολλαριων (40GBP) στο ΠΣ3
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι να το ανοιξεις και να αλλαξεις θερμοαγωγιμες παστες στην cpu + gpu αλλιως πας για YLOD Το amazon.com, το amazon.co.uk, και το gamestop ανακοινωσαν πτωση τιμης 50 δολλαριων (40GBP) στο ΠΣ3 εδω κατσε να δεις που θα ανεβει η τιμη κλασσικα χαχααχαχα.Πλεον δεν με ενδιαφερει καθολου ομως :Ρ αν χαλασει το δικο μου παει τελος για μενα,μενω στο pc μετα και η κονσολα μου παει για ανταλλακτικα σε οποιον εχει αναγκη!
JohnVani18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Στο 3 τους ειχες βρει ολους μονος σου? Εγω βρει τους 99. Νομιζα οτι ηταν 100 μαζι με το Relic, Και λεω δεν παιζει ο 101 θα ειναι bug. Στο 2 δεν ειχα ασχοληθει με θησαυρους και δεν ηξερα οτι και εκει να ειναι ετσι... Τελικα δεν ειχα βρει αυτον στα συντριμια των πλοιων, προς το τελος που ταλαντευεσαι σε μια αλυσιδα, και πρεπει να σταματησει και να σκαρφαλωσεις την αλυσιδα και σε παει σε ενα κρυφο δωματιο. Ξενερωσα την ζωη μου που τον τελευταιο δεν το βρηκα μονος μου Όχι, δεν έψαξα καθόλου, και μέχρι τώρα το έπαιξα μια φορά. Μόνος μου βρήκα κάπου 37 χωρίς ψάξιμο.
xrest Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εχει κανεις το twisted metal?το παιχνιδι δε μπορει να κανει ποτε log στους servers,και κατ'επεκταση δεν μπορω να παιξω ποτε ομως...αχαχχ Το εχω παρει απο χθες και ακομα να το δω..lol
ilias_97 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πειράζει που άφησα το ps3 16 ώρες ανοιχτό? (και μετα εγινε και μια διακοπη και επεσε κατευθειαν το ρευμα ενω δεν το ειχα κλεισει) Τώρα το έχω κλειστό μισή ώρα και ακόμα είναι πολύ ζεστό.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 16; εχω φτασει μεχρι 12 ωρες. Λογικο να ειναι ζεστο,θελει κανενα 2 ωρο στην καλυτερη για να κρυωσει το δικο μου μετα απο 2-3 ωρες παιχνιδιου.
ilias_97 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δεν έπαιζα αλλά κατεβαζα παιχνίδια.Όλα οκ τώρα πάντως το έβαλα σε ένα κρύο μάρμαρο και κρύωσε σε ένα 20λεπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις