Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εμένα ναι είναι δύσκολο επειδή τους βάζουν σε πολύ περίεργα σημεία.Το u2 έχει 100 θησαυρούς.

Για την ακρίβεια έχει 101.

100 και το strange relic!

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι σωστά ;)

Naruto τους θησαυρούς εγώ θέλω να τους μαζέψω για να πάρω το platinum (δεν χρειάζεται μόνο αυτό αλλά θα τα καταφέρω και τα άλλα).

Δημοσ.

Γιατι τοσο δυσκολοι ειναι στο 2? Στο 3 παντως τους βρηκα ολους χωρις οδηγο, και στο 1 ειμαι στους 55/60. Στο 2 τι αλλαζει? (Ειναι το μονο που δεν εχω λιωσει ακομα και δεν θυμαμαι τι επαιζε με θησαυρους).

Τα έχει όντως σε πολύ περίεργα σημεία. Πολλά πρέπει να τα πυροβολήσεις για να τα πάρεις, και είναι σε σημεία που δεν πάει το μυαλό σου.

Στο 3 είναι πολύ εύκολο να τα βρείς, και χωρίς guide με καλό ψάξιμο τους βρίσκεις όλους.

Δημοσ.

Παιδες μου εστειλε κανενας αιτιμα στο PSN με το nickname VETOS1?

για να ξερω ποιος ειναι ρωταω.

@johnvani

σε αποδεχτηκα

Δημοσ.

Οκ.

υγ : δεν μου ήρθε κανένα πμ χθές.. :huh:

για τσεκαρε στα μηνυμα τα σου ρε γτ σε ρωταγα να δω αν εισαι μεσα κατι ηθελα να σε ρωτησω και μετα αργα το βρδυ σου εστειλα σε μηνυμα τι ακριβως ηθελα να σου πω.

κοιτα στην συνομιλια που εχουμε ειδη, αν δεν σου εχει ερθει κανεναν μηνυμα αδειασε λιγο τα μηνυματα σου και πες μου να στο ξαναστειλω.

Δημοσ.

Παιδες μου εστειλε κανενας αιτιμα στο PSN με το nickname VETOS1?

για να ξερω ποιος ειναι ρωταω.

Είναι ο mados στο insomnia.

Δημοσ.

για τσεκαρε στα μηνυμα τα σου ρε γτ σε ρωταγα να δω αν εισαι μεσα κατι ηθελα να σε ρωτησω και μετα αργα το βρδυ σου εστειλα σε μηνυμα τι ακριβως ηθελα να σου πω.

κοιτα στην συνομιλια που εχουμε ειδη, αν δεν σου εχει ερθει κανεναν μηνυμα αδειασε λιγο τα μηνυματα σου και πες μου να στο ξαναστειλω.

Έχω χώρο, αλλά όχι, δεν μου ήρθε κάτι..

υγ : μόνο εμένα δεν κάνετε add :P

Δημοσ.

σου ξαναεστειλα τωρα το ιδιο μηνυμα σε καινουριο ομως οχι στην ιδια συνομιλια.

μην μου πεις οτι δε σου ηρθε ουτε αυτο :shock:

Δημοσ.

χαχαχαχα

πλακα πλακα απο τη Μ.δευτερα εχω περασει καμια 15αρια ατομα απ το GT5 ελληνες που παιζαμε παρεα:-D

Δημοσ.

Εμένα γιατί δεν με κάνετε ρε?

Τσάμπα το γράφω στην υπογραφή το id? :D

Στείλτε ΧΩΡΙΣ να ροτάτε απλά μαζί με το αίτημα στείλτε και ένα μήνυμα που λέει από insomnia!

Δημοσ.

Σε ορισμένα παιχνίδια, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ή μου φαίνεται μόνο εμένα λίγο ενοχλητικό, βλέπω κάτι μικρές γραμμές - αμυχές στην οθόνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό γίνεται σε ορισμένα παιχνίδια όχι σε όλα, μετά από λίγο έρευνα στο web κατάλαβα ότι αυτό το πρόβλημα πρέπει να υπάρχει λόγω ότι αυτά τα παιχνίδια δεν έχουνε ενεργοποιημένο το vsync, μάλλον οι προγραμματιστές δεν το βάλανε on, γιατί ίσως δεν το σήκωνε η δύναμη της κονσόλας.

Στο pc πάντως το vsync στο on χρειάζεται αρκετή δύναμη από την κάρτα γραφικών, μάλλον κάτι τέτοιο θα ισχύει και στις κονσόλες! :(

Απαράδεχτο κατά την γνώμη να μην το βάζουνε στις κονσόλες, θα έπρεπε να είναι must, έπρεπε να προβλέπεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...