naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Όταν φθάνεις στο τέλος σε 2 μέρες και δεν προλαβαίνεις να μάθεις και τόσο καλά αλλά παίζεις συνεχώς έχεις πρόβλημα... Έτσι έπαθα. Ναι και εγώ το πρόσεξα αυτό με το gow2. Το μισό το τερμάτισα σε μία μέρα (7 ώρες συνεχόμενες!)
mtzs Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 το GOW3 μετραει απο hard mode και πανω. Στο τιταν (η god mode δε θυμαμαι πως το λενε) ειναι σχεδον αδυνατο να παιξεις. Παιζεις με τα νευρα σου μονο το παρατησα στο λαβυρινθο που δεν μπορουσα να περασω το σκορπιο
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 το GOW3 μετραει απο hard mode και πανω. Στο τιταν (η god mode δε θυμαμαι πως το λενε) ειναι σχεδον αδυνατο να παιξεις. Παιζεις με τα νευρα σου μονο το παρατησα στο λαβυρινθο που δεν μπορουσα να περασω το σκορπιο To δικό μου επίπεδο είναι το normal. Δεν είμαι για παραπάνω. Ήδη χάνω που και που.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Όταν φθάνεις στο τέλος σε 2 μέρες και δεν προλαβαίνεις να μάθεις και τόσο καλά αλλά παίζεις συνεχώς έχεις πρόβλημα... Έτσι έπαθα. Δύο μέρες? Σε μια καθησιά το τερμάτησα, 8 ώρες straight. το GOW3 μετραει απο hard mode και πανω. Στο τιταν (η god mode δε θυμαμαι πως το λενε) ειναι σχεδον αδυνατο να παιξεις. Παιζεις με τα νευρα σου μονο το παρατησα στο λαβυρινθο που δεν μπορουσα να περασω το σκορπιο Κι εμένα πολύ με ζόρισε ο σκορπιός στο hard, λέω ή κόλλησε και δεν πεθαίνει, ή δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι σωστά..
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δύο μέρες? Σε μια καθησιά το τερμάτησα, 8 ώρες straight. Κι εμένα πολύ με ζόρισε ο σκορπιός στο hard, λέω ή κόλλησε και δεν πεθαίνει, ή δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι σωστά.. Καλά μιλάμε η μάχη με τον Κρόνο επική! Κανέναν δεν αφήνει όρθιο αυτός ο Kratos ρε παιδί μου . Θα αποθηκεύσω το μέρος με την Αφροδίτη σε ξεχωριστό μέρος να πηγαίνω όποτε θέλω
kjtzemis Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλά μιλάμε η μάχη με τον Κρόνο επική! Κανέναν δεν αφήνει όρθιο αυτός ο Kratos ρε παιδί μου . Θα αποθηκεύσω το μέρος με την Αφροδίτη σε ξεχωριστό μέρος να πηγαίνω όποτε θέλω ναρουτο το GOW3 ειναι το καλυτερο τριλογιας? οχι μονο απο θεμα γραφικων αλλα και απο gameplay/story?
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ναρουτο το GOW3 ειναι το καλυτερο τριλογιας? οχι μονο απο θεμα γραφικων αλλα και απο gameplay/story? ΝΑΙ 2xNAI
MetalGearFan Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Οι 4 καλύτερες μάχες στο -εξίσου με τον προκάτοχο του, απελπιστικά εύκολο- FF XIII-2: 4 Long Gui - Archylte Steppe 3 Raspatil - Oerba -400 AF- Rare monster 2 Yomi - Archylte Steppe 1 Caius Ballad - Paradox fight (Beneath a Timeless Sky) honorable mention: Bahamut
johnbond Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ξεκίνησα σήμερα το Gow3 σε normal.. Είχα προχωρήσει λίγο στο hard αλλά δεν το διασκέδαζα γιατί ήταν πολύ δύσκολο. Βέβαια το normal μου φαίνεται εύκολο. Ήθελα μια ενδιάμεση δυσκολία. Επίσης ψάχνω κάνα μεταχειρισμένο uncharted 3. Το είχα νοικιάσει και το είχα τερματίσει αλλά θέλω να το ξαναπαίξω με την ησυχία μου γιατί τότε το τερμάτισα σε δύο μέρες!! Επειδή το ψάχνω στο γερμανικό ebay ξέρει κανείς αν θα έχει αγγλικά η γερμανική έκδοση;
naruto14 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ξεκίνησα σήμερα το Gow3 σε normal.. Είχα προχωρήσει λίγο στο hard αλλά δεν το διασκέδαζα γιατί ήταν πολύ δύσκολο. Βέβαια το normal μου φαίνεται εύκολο. Ήθελα μια ενδιάμεση δυσκολία. Επίσης ψάχνω κάνα μεταχειρισμένο uncharted 3. Το είχα νοικιάσει και το είχα τερματίσει αλλά θέλω να το ξαναπαίξω με την ησυχία μου γιατί τότε το τερμάτισα σε δύο μέρες!! Επειδή το ψάχνω στο γερμανικό ebay ξέρει κανείς αν θα έχει αγγλικά η γερμανική έκδοση; Λογικά νομίζω θα έχει!
JohnVani18 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 @johnbond Τα δισκάκια είναι ίδια, απλά το εξώφυλλο αλλάζει (με εξέρεση την ελληνική έκδοση που έχει και τους υπότιτλους).
ilias_97 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Να ροτίσω κάτι. Έχω ξεκινήσει να παίζω πάλι από την αρχή το u2 στο very easy (έχω τερματίσει όλα τα άλλα εκτός από το easy). Παίζω σε αυτό το επίπεδο γιατί θέλω να μαζέψω όλους του θησαυρούς που μου είχαν μείνει από τις άλλες φορές που είχα παίξει. Στην αρχή όταν έφτιαχνα νέο παιχνίδι έβαλα να μην κρατήσει θησαυρούς και κύπελα από άλλα παιχνίδια (για να το κάνω όλο από την αρχή). Αυτό σημαίνει ότι αν κερδίσω ένα κύπελο που δεν το είχα κερδίσει πιο πριν θα προστεθεί σε όλα τα άλλα κύπελα ή οχι;
kjtzemis Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Να ροτίσω κάτι. Έχω ξεκινήσει να παίζω πάλι από την αρχή το u2 στο very easy (έχω τερματίσει όλα τα άλλα εκτός από το easy). Παίζω σε αυτό το επίπεδο γιατί θέλω να μαζέψω όλους του θησαυρούς που μου είχαν μείνει από τις άλλες φορές που είχα παίξει. Στην αρχή όταν έφτιαχνα νέο παιχνίδι έβαλα να μην κρατήσει θησαυρούς και κύπελα από άλλα παιχνίδια (για να το κάνω όλο από την αρχή). Αυτό σημαίνει ότι αν κερδίσω ένα κύπελο που δεν το είχα κερδίσει πιο πριν θα προστεθεί σε όλα τα άλλα κύπελα ή οχι; ειμαι λιγο ακυρος αλλα εγω το εχω ξεφτιλησει με το UC2,ειμαι στο chapter 18 και εχω μαζεψει μονο 7 θυσαυρους :shock: δεν ξερω τι σκατα γινετε και δεν τους βλεπω μπροστα μου.
JohnVani18 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Οτι trophy έχεις ξεκλειδώσει, σου μένει. Πάτα να τα κρατήσει, δεν έχει καμία διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις