Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν φθάνεις στο τέλος σε 2 μέρες και δεν προλαβαίνεις να μάθεις και τόσο καλά αλλά παίζεις συνεχώς έχεις πρόβλημα... :P Έτσι έπαθα.

Ναι και εγώ το πρόσεξα αυτό με το gow2. Το μισό το τερμάτισα σε μία μέρα (7 ώρες συνεχόμενες!) :confused:

Δημοσ.

το GOW3 μετραει απο hard mode και πανω.

Στο τιταν (η god mode δε θυμαμαι πως το λενε) ειναι σχεδον αδυνατο να παιξεις. Παιζεις με τα νευρα σου μονο

το παρατησα στο λαβυρινθο που δεν μπορουσα να περασω το σκορπιο

Δημοσ.

Στο τιταν (η god mode δε θυμαμαι πως το λενε) ειναι σχεδον αδυνατο να παιξεις. Παιζεις με τα νευρα σου μονο

To δικό μου επίπεδο είναι το normal. Δεν είμαι για παραπάνω. Ήδη χάνω που και που.

Δημοσ.

Όταν φθάνεις στο τέλος σε 2 μέρες και δεν προλαβαίνεις να μάθεις και τόσο καλά αλλά παίζεις συνεχώς έχεις πρόβλημα... :P Έτσι έπαθα.

Δύο μέρες? Σε μια καθησιά το τερμάτησα, 8 ώρες straight. :-D

Κι εμένα πολύ με ζόρισε ο σκορπιός στο hard, λέω ή κόλλησε και δεν πεθαίνει, ή δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι σωστά..

Δημοσ.

Δύο μέρες? Σε μια καθησιά το τερμάτησα, 8 ώρες straight. :-D

Κι εμένα πολύ με ζόρισε ο σκορπιός στο hard, λέω ή κόλλησε και δεν πεθαίνει, ή δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι σωστά..

Καλά μιλάμε η μάχη με τον Κρόνο επική! Κανέναν δεν αφήνει όρθιο αυτός ο Kratos ρε παιδί μου :P. Θα αποθηκεύσω το μέρος με την Αφροδίτη σε ξεχωριστό μέρος να πηγαίνω όποτε θέλω :P

Δημοσ.

Καλά μιλάμε η μάχη με τον Κρόνο επική! Κανέναν δεν αφήνει όρθιο αυτός ο Kratos ρε παιδί μου :P. Θα αποθηκεύσω το μέρος με την Αφροδίτη σε ξεχωριστό μέρος να πηγαίνω όποτε θέλω :P

ναρουτο το GOW3 ειναι το καλυτερο τριλογιας?

οχι μονο απο θεμα γραφικων αλλα και απο gameplay/story?

Δημοσ.

Οι 4 καλύτερες μάχες στο -εξίσου με τον προκάτοχο του, απελπιστικά εύκολο- FF XIII-2:

4

Long Gui - Archylte Steppe

dsc081161.jpg

3

Raspatil - Oerba -400 AF- Rare monster

Attila_FFXIII-2.png

2

Yomi - Archylte Steppe

dsc081201.jpg

1

Caius Ballad - Paradox fight (Beneath a Timeless Sky)

Final-Fantasy-XIII-2-Walkthrough-Episode-5-The-Void-Beyond-Year-Unknown.jpg

honorable mention: Bahamut

ffxiii2_028_academia4xx_00020_02555_640screen.jpg

Δημοσ.

Ξεκίνησα σήμερα το Gow3 σε normal..

Είχα προχωρήσει λίγο στο hard αλλά δεν το διασκέδαζα γιατί ήταν πολύ δύσκολο.

Βέβαια το normal μου φαίνεται εύκολο. Ήθελα μια ενδιάμεση δυσκολία.

Επίσης ψάχνω κάνα μεταχειρισμένο uncharted 3.

Το είχα νοικιάσει και το είχα τερματίσει αλλά θέλω να το ξαναπαίξω με την ησυχία μου γιατί τότε το τερμάτισα σε δύο μέρες!! :mrgreen:

Επειδή το ψάχνω στο γερμανικό ebay ξέρει κανείς αν θα έχει αγγλικά η γερμανική έκδοση;

Δημοσ.

Ξεκίνησα σήμερα το Gow3 σε normal..

Είχα προχωρήσει λίγο στο hard αλλά δεν το διασκέδαζα γιατί ήταν πολύ δύσκολο.

Βέβαια το normal μου φαίνεται εύκολο. Ήθελα μια ενδιάμεση δυσκολία.

Επίσης ψάχνω κάνα μεταχειρισμένο uncharted 3.

Το είχα νοικιάσει και το είχα τερματίσει αλλά θέλω να το ξαναπαίξω με την ησυχία μου γιατί τότε το τερμάτισα σε δύο μέρες!! :mrgreen:

Επειδή το ψάχνω στο γερμανικό ebay ξέρει κανείς αν θα έχει αγγλικά η γερμανική έκδοση;

Λογικά νομίζω θα έχει!

Δημοσ.

@johnbond

Τα δισκάκια είναι ίδια, απλά το εξώφυλλο αλλάζει (με εξέρεση την ελληνική έκδοση που έχει και τους υπότιτλους).

Δημοσ.

Να ροτίσω κάτι. Έχω ξεκινήσει να παίζω πάλι από την αρχή το u2 στο very easy (έχω τερματίσει όλα τα άλλα εκτός από το easy). Παίζω σε αυτό το επίπεδο γιατί θέλω να μαζέψω όλους του θησαυρούς που μου είχαν μείνει από τις άλλες φορές που είχα παίξει. Στην αρχή όταν έφτιαχνα νέο παιχνίδι έβαλα να μην κρατήσει θησαυρούς και κύπελα από άλλα παιχνίδια (για να το κάνω όλο από την αρχή). Αυτό σημαίνει ότι αν κερδίσω ένα κύπελο που δεν το είχα κερδίσει πιο πριν θα προστεθεί σε όλα τα άλλα κύπελα ή οχι;

Δημοσ.

Να ροτίσω κάτι. Έχω ξεκινήσει να παίζω πάλι από την αρχή το u2 στο very easy (έχω τερματίσει όλα τα άλλα εκτός από το easy). Παίζω σε αυτό το επίπεδο γιατί θέλω να μαζέψω όλους του θησαυρούς που μου είχαν μείνει από τις άλλες φορές που είχα παίξει. Στην αρχή όταν έφτιαχνα νέο παιχνίδι έβαλα να μην κρατήσει θησαυρούς και κύπελα από άλλα παιχνίδια (για να το κάνω όλο από την αρχή). Αυτό σημαίνει ότι αν κερδίσω ένα κύπελο που δεν το είχα κερδίσει πιο πριν θα προστεθεί σε όλα τα άλλα κύπελα ή οχι;

ειμαι λιγο ακυρος αλλα εγω το εχω ξεφτιλησει με το UC2,ειμαι στο chapter 18 και εχω μαζεψει μονο 7 θυσαυρους :shock: :shock:

δεν ξερω τι σκατα γινετε και δεν τους βλεπω μπροστα μου. :whistle: :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...