Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

JohnVani εγώ του έστειλα για το ps3 όχι για το psp και ακόμα εσύ του έστειλες για το ps3 και όχι για το 2.

Μπερδεύτικες.. Τα God of War που του έστειλες, είναι του PSP Remastered για το PS3.

Το παιδί θέλει τα God of War του PS2 Remastered για το PS3.

Εσύ του έστειλες το 1ο, εγώ το 2ο. Δεν είπα πως είνα για το PS2 ή για το PSP, αλλά είναι απο το PS2/PSP για το PS3.

Σε περίπτωση που σε μπέρδεψα, το God of War Collection που του έστειλα εγώ, περιέχει τα God of War 1 & 2, τα οποία βγήκαν αρχικά στο PS2 και αργότερα έγιναν Remastered για το PS3.

To God of War Collection Volume 2 που έστειλες εσύ, περιέχει τα God of War Chains of Olympus & Ghost of Sparta, τα οποία βγήκαν αρχικά στο PSP και αργότερα έγιναν Remastered για το PS3.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το gow 3 το έκαψα και σήμερα.

Μόλις τελείωσα με την Αφροδίτη. Από τα καλύτερα σημεία με στο παιχνίδι :mrgreen: . Και η μάχη με τον Ηρακλή επική!

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το gow 3 το έκαψα και σήμερα.

Μόλις τελείωσα με την Αφροδίτη. Από τα καλύτερα σημεία με στο παιχνίδι :mrgreen: . Και η μάχη με τον Ηρακλή επική!

Εγώ το άφησα στην τελευταία μάχη με τον Δία ^_^

Μου 'σπαζε τα νεύρα :-( και το αφησα μεχρι εκει, ωσπου να θελω να ξεσπασω καπου :P

Δημοσ.

Πως είναι έτσι αυτό το μαραφέτι? Το Wii έχει ένα απλό τιμονάκι και στο ps3 εμείς πρέπει να έχουμε ολόκληρη γκουμούτσα

Εγώ το άφησα στην τελευταία μάχη με τον Δία ^_^

Μου 'σπαζε τα νεύρα :-( και το αφησα μεχρι εκει, ωσπου να θελω να ξεσπασω καπου :P

Τόσο δύσκολο είναι στο τέλος?

Δημοσ.

Τόσο δύσκολο είναι στο τέλος?

Αναλόγως σε ποιό επίπεδο δυσκολίας το παίζεις.

Στο hard είναι palouki lucke (αλλά μπορεί να γίνει και πολύ απολαυστικό :mrgreen: ), στο easy απλά θα γουστάρεις να δέρνεις, στο normal κάτι ενδιάμεσο. :P

Δημοσ.

Στο hard είναι palouki lucke (αλλά μπορεί να γίνει και πολύ απολαυστικό :mrgreen: ), στο easy απλά θα γουστάρεις να δέρνεις, στο normal κάτι ενδιάμεσο. :P

Normal παίζω. Δεν ξαναβάζω hard να μου σπάσει τα νεύρα. θυμάμαι το 1 το έκλεινα συνέχεια γιατί μου έσπαγε τα νεύρα και έχανα.

Δημοσ.

Μπερδεύτικες.. Τα God of War που του έστειλες, είναι του PSP Remastered για το PS3.

Το παιδί θέλει τα God of War του PS2 Remastered για το PS3.

Εσύ του έστειλες το 1ο, εγώ το 2ο. Δεν είπα πως είνα για το PS2 ή για το PSP, αλλά είναι απο το PS2/PSP για το PS3.

Σε περίπτωση που σε μπέρδεψα, το God of War Collection που του έστειλα εγώ, περιέχει τα God of War 1 & 2, τα οποία βγήκαν αρχικά στο PS2 και αργότερα έγιναν Remastered για το PS3.

To God of War Collection Volume 2 που έστειλες εσύ, περιέχει τα God of War Chains of Olympus & Ghost of Sparta, τα οποία βγήκαν αρχικά στο PSP και αργότερα έγιναν Remastered για το PS3.

Α οκ κατάλαβα thnx!

Δημοσ.

Ναί. Βασικά σου δείχνει το πραγματικό τέλος..

υγ : δεν έχει άλλο τέλος, απλά θα σου δείξει κάτι ακόμη στο hard, παίξε και μετά δές το στο ΥΤ

Δημοσ.

Ναί. Βασικά σου δείχνει το πραγματικό τέλος..

υγ : δεν έχει άλλο τέλος, απλά θα σου δείξει κάτι ακόμη στο hard, παίξε και μετά δές το στο ΥΤ

Οκ έτσι θα το κάνω! :rolleyes:

Δημοσ.

Όταν φθάνεις στο τέλος σε 2 μέρες και δεν προλαβαίνεις να μάθεις και τόσο καλά αλλά παίζεις συνεχώς έχεις πρόβλημα... :P Έτσι έπαθα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...