Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε το ιντερνετ! Ώρα για νέα posts! :mrgreen:

Παιδιά όσο πάτε με ψήνετε για uncharted 2. Ήδη πορώθηκα πολύ με το 1. Παιχνιδάρα απλά! Μόλις τελειώσω το gow 3 θα πιάσω το uncharted 2.

Για το gow3 εντάξει έχει πολύ ωραία εφέ αλλά δεν μου έκαναν τρομερή εντύπωση τα textures. Σίγουρα έχει πολύ καλά γραφικά και με τα εφέ κορυφώνονται αλλά δεν με εντυπωσίασαν πολύ όπως είπα τα textures. Πάντως wow είπα! :P

Είμαι στις 3.5 ώρες και μόλις νίκησα τον Ήλιο!

Πως τα βλέπεις εσύ τα special offers με cfw κονσόλα? :shock:

Καλά η λάρα από μόνη της με φωνάζει να αγοράσω ΤΒ. Αλλά αυτά μετά το καλοκαίρι. Για την ώρα έχουμε παιχνίδια! :rolleyes:

ειπα και εγω τι εγινε και επεσαν τοσα ποστ απο ναρουτο :-D

δεν βλεπει τα special offers απλα ειπα εγω σε προηγουμενο ποστ αν εχει στο PSΝ κανα 20Ε θα το τσιμπησω και απλα συμπληρωσε.

τα textures τι ειναι ρε ναρουτακο για να μαθαινουμε και εμεις? :fear: :eek:

εχεις ιδεα ποτε βγαινει η λαρα?

παντως απο τελη Μαρτη και εως τον Οκτοβρη περιμενουμε πολυ καλους τιτλους, MAX PAYNE 3,LARA, GOW 4 (ισως) και πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα :rolleyes:

Δημοσ.

ειπα και εγω τι εγινε και επεσαν τοσα ποστ απο ναρουτο :-D

δεν βλεπει τα special offers απλα ειπα εγω σε προηγουμενο ποστ αν εχει στο PSΝ κανα 20Ε θα το τσιμπησω και απλα συμπληρωσε.

τα textures τι ειναι ρε ναρουτακο για να μαθαινουμε και εμεις? :fear: :eek:

εχεις ιδεα ποτε βγαινει η λαρα?

παντως απο τελη Μαρτη και εως τον Οκτοβρη περιμενουμε πολυ καλους τιτλους, MAX PAYNE 3,LARA, GOW 4 (ισως) και πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα :rolleyes:

Καλά που ρώτησες για τα textures. Επειδή και εγώ δεν είμαι τελείως σίγουρος θα γράψω τι είναι να μας πουν οι άλλοι αν είναι όντως έτσι. Νομίζω είναι η σχεδίαση του περιβάλλοντος, πόσο καλά φαίνονται για παράδειγμα οι τοίχοι κλπ. Ας πούμε έχω δει στο gow3 να καρφώνει τα σπαθιά στο πάτωμα ο Kratos και να μπαίνουν μέσα λες και δεν υπάρχει το έδαφος. Απλά συμπίπτουν αυτά τα 2. Αυτό προσωπικά δεν μου άρεσε αλλά τα εφέ το gow3 δεν παύουν να είναι φοβερά!

Η Lara νομίζω θα βγει μετά το καλοκαίρι. Τότε που βγαίνουν όλες οι βαρβάτες κυκλοφορίες. :rolleyes:

Δημοσ.

Λάθος παιχνίδι του δείχνετε και οι δύο..

Θέλει τα God of War του PS2, αυτά που δίνετε στο link είναι του PSP.

http://www.skroutz.gr/s/91690/God-of-War-Collection-Volume-I.html

Κοιτούσα άλλο topic και απάντησα εκεί :-(

Ευτυχώς όμως ήταν thread για το Gow4.

Δες το τελευταίο reply.

Δημοσ.

Κοιτούσα άλλο topic και απάντησα εκεί :-(

Ευτυχώς όμως ήταν thread για το Gow4.

Δες το τελευταίο reply.

Και εγώ το έχω κάνει αυτό :P Έτσι και αλλιώς όμως το δικό σου ταιριάζει με το topic! ;)

Δημοσ.

Και εγώ το έχω κάνει αυτό :P Έτσι και αλλιώς όμως το δικό σου ταιριάζει με το topic! ;)

Ναι, ευκαιρία να διαφημιστεί και λίγο το θέμα που άνοιξε ο φίλος :P

Δημοσ.

Εγώ πάλι νόμιζα ότι αφού γράφει στο τόπικ για το ps3 θα θέλει του ps3 :D

JohnVani εγώ του έστειλα για το ps3 όχι για το psp και ακόμα εσύ του έστειλες για το ps3 και όχι για το 2.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...