ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Από ότι βλέπω είσαι σε ofw και έχεις u2.Να κανονίσουμε κάποια μέρα να παίξουμε κανένα game Δεν ξέρεις πόσο καιρό έψαχνα να βρω τέτοιο άτομο στο forum
Junior22 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ειναι τα ατιμα!το μονο στο οποιο "υπερτερει" το βατμαν ειναι πως εχει και συνεχεια!οποτε θα εχεις (παρα)ζεσταθει με το πρωτο,και με το δευτερο καιγεσαι!!αλλα σου ξαναλεω ειναι αναλογα τι σε τραβαει να παιξεις γιατι οποιο και αν παρεις θα σου αρεσει,και πολυ μαλιστα! Sent from my Nexus S using Insomnia
ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ναι, αλλά από ότι έχω καταλάβει το rdr είναι κάπως open world δηλαδή δεν έχεις περιορισμούς είσαι ελεύθερος να εξερευνείς κλπ και έχει πάρα πολλές αποστολές.Από την άλλη το batman φαίνεται να έχει καλύτερη υπόθεση (είναι και πιο φθηνό).Δεν ξέρω τι να κάνω...
mados Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Από ότι είδες εγώ έκανα λάθος έτσι και αλλιώς σε αυτό θα πήγαινα.Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από το rdr, τώρα που έχεις παίξει και τα 2 αν έπρεπε να διαλέξεις καποιο ποιο θα ήταν αυτό; Κοιτα ειναι διαφορετικοι τιτλοι και ειναι δυσκολο να τα συγκρινεις. Αν σου αρεσουν παιχνιδια του στυλ gta εχοντας περιβαλλον απο αγρια δυση παρε τοτε rdr. αν θες ενα πιο arcade game τοτε αγορασε το asylum. Παντως και τα 2 ειναι κορυφαια!! σαμπος θυμαμε που ειμαι? επαιζα μεχρι της 9 για καμια ωρα πανω κατω και δεν θυμαμε που το σταματησα, δεν θυμαμε καν αν εχω τελειωσει το Chapter5 και εχω μπει στο 6 δεν ξερω αλλα αυτο που παρατηρω και στο UC2 το οποιο το παρατηρησα και στο UC1 ειναι οτι τα πρωτα chapters μεχρι το 7-8 ειναι αρκετα μεγαλα σε σχεση με τα επομενα που στο UC1 τουλαχιστον που εχω παιξει ηταν 5 λεπτων. EDIΤ:ααα θυμηθηκα που ειμαι, ειμαι εκει που μπαινουμε σε εναν ασανσερ με τον Chloe και μολις παμε να βγουμε κατι γινετε με σπρωχνει εξω απο το ασανσερ και εγκλωβιζετε αυτη μεσα.τωρα αν ειναι στο 5Chapter ή αν μου το πηγε στο 6 δεν θυμαμε.ειμαι παντως στις περιπου 2κ30 ωρες παιχνιδιου. Εισαι σιγουρα στο chapter 5 νομιζω λιγο πριν απο την μονομαχια με το ελικοπτερο... Σε ποιο βαθμο δυσκολιας το παιζεις? Από ότι βλέπω είσαι σε ofw και έχεις u2.Να κανονίσουμε κάποια μέρα να παίξουμε κανένα game Δεν ξέρεις πόσο καιρό έψαχνα να βρω τέτοιο άτομο στο forum Αν ειναι για multi του u2 ειμαι και γω μεσα, καθως ειναι το μονο mutli απο αυτην την σειρα που παιζω μεχρι σημερα!!
Junior22 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ναι' date=' αλλά από ότι έχω καταλάβει το rdr είναι κάπως open world δηλαδή δεν έχεις περιορισμούς είσαι ελεύθερος να εξερευνείς κλπ και έχει πάρα πολλές αποστολές.Από την άλλη το batman φαίνεται να έχει καλύτερη υπόθεση (είναι και πιο φθηνό).Δεν ξέρω τι να κάνω... [/quote'] Και τα βατμαν στην ουσια open world ειναι αλλα τεσπα..και το batman atkham city εχει πολλες αποστολες!παντως οπως λενε και οι αλλοι,παρε rdr και τσιμπα το βατμαν για pc μιας και ειναι πιο φθηνο!ετσι θα τα εχεις και τα 2! Sent from my Nexus S using Insomnia
ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 @Junior22 μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω @mados ωραία θα στείλω κάποια στιγμή πμ για να το κανονίσουμε!
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ναι, αλλά από ότι έχω καταλάβει το rdr είναι κάπως open world δηλαδή δεν έχεις περιορισμούς είσαι ελεύθερος να εξερευνείς κλπ και έχει πάρα πολλές αποστολές.Από την άλλη το batman φαίνεται να έχει καλύτερη υπόθεση (είναι και πιο φθηνό).Δεν ξέρω τι να κάνω... ενα θα σου πω, ειχα κατεβασει το arkham asylum για το pc και επαιζα ποση ωρα και μολις βγαινω βλεπω ημουν ακομη στο 10% ειχα κανει πολλα πραγματα επαιζα για κανα 2ωρο (αλλα εψαχνα κιολας ενδιαμεσα γιατι δεν ξες τι πρεπει να κανεις ειδικα αν δεν εχεις παιξει κατι παρομοιο). και το κορυφαιο?επειδη ηταν windows live game και επρεπε να εχω account δεν εκανε save και το εχασα και ξενερωσα τρελα, οχι οτι δεν μαρεσε αλλα βαριμουν να το ξαναξεκινησω, πλεον εχω βρει πως γινετε save αλλαδεν το βαζω βαριεμε πολυ την αρχη του παιχνιδιου που εχουνε ποιασει το joker (νομιζω αυτος ο μασκαρας πρεπει ναναι) και προχωρας ποση ωρα χωρις να κανεις τιποτα. Από ότι βλέπω είσαι σε ofw και έχεις u2.Να κανονίσουμε κάποια μέρα να παίξουμε κανένα game Δεν ξέρεις πόσο καιρό έψαχνα να βρω τέτοιο άτομο στο forum αν και δεν παιζω multiplayer θα το δοκιμασουμε μια φορα ετσι για πλακα, αν θες και δεν βαριεσε κανε με add με το ονομα kjtzemis.
ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δεν το ήξερα πως και το batman είναι κατά κάποιον τρόπο open world.Μάλλον πάντως θα πάω σε rdr επειδή είναι console exclusive και θα παίξω όπως γίνεται από το pc μου το batman arkham asylum
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δεν το ήξερα πως και το batman είναι κατά κάποιον τρόπο open world.Μάλλον πάντως θα πάω σε rdr επειδή είναι console exclusive και θα παίξω όπως γίνεται από το pc μου το batman arkham asylum καλα σου τραβαει το pc το arkham asylum και σκεφεσε τοση ωρα πιο παιχνιδι να παρεις για το PS3? στο ειπα και σε προηγουμενο ποστ οτι αν στο τραβαει το Pc σου downlodiase το για εκει και παρε το RDR για PS3
ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 αυτο θα κανω! σου εστειλα θα στειλω κα ιστον mados (αν γραφετε ετσι στο psn) και θα κανονισουμε με πμ ποτε θα παιξουμε τωρα ειναι λιγο δυσκολο για εμενα
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 αυτο θα κανω! σου εστειλα θα στειλω κα ιστον mados (αν γραφετε ετσι στο psn) και θα κανονισουμε με πμ ποτε θα παιξουμε τωρα ειναι λιγο δυσκολο για εμενα Μου εστειλες κιολας αιτιμα στο PSN?
mados Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 αυτο θα κανω! σου εστειλα θα στειλω κα ιστον mados (αν γραφετε ετσι στο psn) και θα κανονισουμε με πμ ποτε θα παιξουμε τωρα ειναι λιγο δυσκολο για εμενα Σου εστειλα πμ Μου εστειλες κιολας αιτιμα στο PSN? φιλε πως λεγεσαι στο psn?
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Σου εστειλα πμ φιλε πως λεγεσαι στο psn? ιδιο με εδω το εχω --> kjtzemis
naruto14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Επιτέλους ήρθε το ιντερνετ! Ώρα για νέα posts! Παιδιά όσο πάτε με ψήνετε για uncharted 2. Ήδη πορώθηκα πολύ με το 1. Παιχνιδάρα απλά! Μόλις τελειώσω το gow 3 θα πιάσω το uncharted 2. Για το gow3 εντάξει έχει πολύ ωραία εφέ αλλά δεν μου έκαναν τρομερή εντύπωση τα textures. Σίγουρα έχει πολύ καλά γραφικά και με τα εφέ κορυφώνονται αλλά δεν με εντυπωσίασαν πολύ όπως είπα τα textures. Πάντως wow είπα! Είμαι στις 3.5 ώρες και μόλις νίκησα τον Ήλιο! Παιδια αν το fifa street κοστιζει 20 ευρω στο πσν τσιμπηστε το Δεν το συζητω. Για τους φαν του ειδους ειναι πολυ καλο Οντως για αυτη. Ισως ο ωραιοτερος χαρακτηρας γκομενας σε παιχνιδι. Δε μου ρχεται καποια αλλη στο μυαλο. Την Λαρα παντως την βαζει κατω ανετα Πως τα βλέπεις εσύ τα special offers με cfw κονσόλα? Καλά η λάρα από μόνη της με φωνάζει να αγοράσω ΤΒ. Αλλά αυτά μετά το καλοκαίρι. Για την ώρα έχουμε παιχνίδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις