vrwmiaris Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 κατσε να δεις ανανεομενη λαρα στο καινουριο. ειδα το Trailer απο την E3 και ειναι τουμπανο λινκ να παρουμε ματι και μεις...
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 λετε για εκει στο ξενοδοχειο που καβαλιουνται;χαχαχα επικ σκηνη :Ρ kj ναι κατεβαζεις το "demo" Περιπου 2 γιγα και μετα αγοραζεις το κλειδι για 15 ευρα(6KB) ωστε να ξεκλειδωσει το παιχνιδι.Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο!!!! μπηκα στο PSΝ να δω πηγα δεν θυμαμε σε ποια καρτελα βρηκα το fifa street ελεγε στον τιτλο full game και εγραφε και απο κατω τιμη 70Ε πιο ακριβο και απο τα μαγιαζια. Τερματισε πρωτα το uncharted 2 και θα αλλαξεις σιγουρα γνωμη... να σου πω οτι το καινουριο Tomb Raider δεν ηρθε ακομη και θα μας αφησει εκπληκτους για αλλη μια φορα η ... λαρα ασε ειμαι στο chapter5 εκει ξες μες στην πολυ μωρε που μοιαζει για αιγυπτο και με εσωσε η γκομενα σε μια φαση και εδιχνε το βιντεο οπως κατευενε απο το αμαξι μπηκε καβαλα στον drake ω ρε μανα μου λεω καλοπερναει αυτος :mrgreen: λινκ να παρουμε ματι και μεις... πατα στο youtube uncharted 2 chloe και ολο και κατι θα σου βγαλει EDIT:οπα φιλε σορρυ νομιζα οτι ελεγες για την γκομενα απο το UC2, τεσπα παρε μια γευση απο την καινουρια λαρα Link
ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Είμαι λίγο άκυρος αλλά τέσπα. Σε λίγο καιρό θα παραγγείλω ένα παιχνίδι για το ps3 και είμαι ανάμεσα σε batman arkham city και red dead redemption εσείς τι θα κάνατε και για πιο λόγο; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή Καλή Ανάσταση!
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Είμαι λίγο άκυρος αλλά τέσπα. Σε λίγο καιρό θα παραγγείλω ένα παιχνίδι για το ps3 και είμαι ανάμεσα σε batman arkham city και red dead redemption εσείς τι θα κάνατε και για πιο λόγο; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή Καλή Ανάσταση! με αυτη σου την ερωτηση εχεις βαλει ειδη σε δηλειμα τον mtzs. δεν μπορω να σου πρωτεινω κατι γιατι δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 παιχνιδια.εχω παιξει το παλιο batman πριν το arkham city το arkham asylum και μεχρι το σημειο που το ειχα παιξει ηταν φοβερο παιχνιδακι ωραια γραφικα (τοπαιζα σε μια 20" του pc φαντασου σε μια 40" στο ps3 πως θαναι). Επεισης καλη ανασταση και καλο πασχα.
mados Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 να σου πω οτι το καινουριο Tomb Raider δεν ηρθε ακομη και θα μας αφησει εκπληκτους για αλλη μια φορα η ... λαρα ασε ειμαι στο chapter5 εκει ξες μες στην πολυ μωρε που μοιαζει για αιγυπτο και με εσωσε η γκομενα σε μια φαση και εδιχνε το βιντεο οπως κατευενε απο το αμαξι μπηκε καβαλα στον drake ω ρε μανα μου λεω καλοπερναει αυτος :mrgreen: πατα στο youtube uncharted 2 chloe και ολο και κατι θα σου βγαλει EDIT:οπα φιλε σορρυ νομιζα οτι ελεγες για την γκομενα απο το UC2, τεσπα παρε μια γευση απο την καινουρια λαρα Link Ασχετο αλλα ενα κομματι του chapter 5 αποτελουσε το demo του παιχνιδιου. Σε ποιο σημειο εισαι σε αυτο το chapter? ειναι ενα απο τα πιο απλα νομιζω. Είμαι λίγο άκυρος αλλά τέσπα. Σε λίγο καιρό θα παραγγείλω ένα παιχνίδι για το ps3 και είμαι ανάμεσα σε batman arkham city και red dead redemption εσείς τι θα κάνατε και για πιο λόγο; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή Καλή Ανάσταση! Εχοντας παιξει το rdd και το arkham asylum θα σε συμβουλευα να παρεις πρωτα το asylum και μετα να πας στο arkham, καθως ειναι η συνεχεια της σειρας.
ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 με αυτη σου την ερωτηση εχεις βαλει ειδη σε δηλειμα τον mtzs. δεν μπορω να σου πρωτεινω κατι γιατι δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 παιχνιδια.εχω παιξει το παλιο batman πριν το arkham city το arkham asylum και μεχρι το σημειο που το ειχα παιξει ηταν φοβερο παιχνιδακι ωραια γραφικα (τοπαιζα σε μια 20" του pc φαντασου σε μια 40" στο ps3 πως θαναι). Επεισης καλη ανασταση και καλο πασχα. thnx για την γρήγορη απάντηση!βλακεια μου το arkham asylum εννούσα και εγω.το πιο παλιο δηλαδη γτ δν θελω να παω κατευθειαν στο πιο καινουριο και να μην καταλαβω τπτ απο υποθεση.φοβερο παιχνιδι, ωραια γραφικα λοιπον...και απο review που διαβασα πανω-κατω τα ιδια λενε (ενταξει λιγο πιο αναλυτικα ) τώρα μενει καποιος να πει και για το red dead redemption! *δυστυχως εγω ειμαι σε μια 32" hd ready* Εχω παιξει το rdd και το arkham asylum θα σε συμβουλευα να παρεις πρωτα το asylum και μετα να πας στο arkham, καθως ειναι η συνεχεια της σειρας. Από ότι είδες εγώ έκανα λάθος έτσι και αλλιώς σε αυτό θα πήγαινα.Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από το rdr, τώρα που έχεις παίξει και τα 2 αν έπρεπε να διαλέξεις καποιο ποιο θα ήταν αυτό;
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ασχετο αλλα ενα κομματι του chapter 5 αποτελουσε το demo του παιχνιδιου. Σε ποιο σημειο εισαι σε αυτο το chapter? ειναι ενα απο τα πιο απλα νομιζω. σαμπος θυμαμε που ειμαι? επαιζα μεχρι της 9 για καμια ωρα πανω κατω και δεν θυμαμε που το σταματησα, δεν θυμαμε καν αν εχω τελειωσει το Chapter5 και εχω μπει στο 6 δεν ξερω αλλα αυτο που παρατηρω και στο UC2 το οποιο το παρατηρησα και στο UC1 ειναι οτι τα πρωτα chapters μεχρι το 7-8 ειναι αρκετα μεγαλα σε σχεση με τα επομενα που στο UC1 τουλαχιστον που εχω παιξει ηταν 5 λεπτων. EDIΤ:ααα θυμηθηκα που ειμαι, ειμαι εκει που μπαινουμε σε εναν ασανσερ με τον Chloe και μολις παμε να βγουμε κατι γινετε με σπρωχνει εξω απο το ασανσερ και εγκλωβιζετε αυτη μεσα.τωρα αν ειναι στο 5Chapter ή αν μου το πηγε στο 6 δεν θυμαμε.ειμαι παντως στις περιπου 2κ30 ωρες παιχνιδιου. thnx για την γρήγορη απάντηση!βλακεια μου το arkham asylum εννούσα και εγω.το πιο παλιο δηλαδη γτ δν θελω να παω κατευθειαν στο πιο καινουριο και να μην καταλαβω τπτ απο υποθεση.φοβερο παιχνιδι, ωραια γραφικα λοιπον...και απο review που διαβασα πανω-κατω τα ιδια λενε (ενταξει λιγο πιο αναλυτικα ) τώρα μενει καποιος να πει και για το red dead redemption! *δυστυχως εγω ειμαι σε μια 32" hd ready* Από ότι είδες εγώ έκανα λάθος έτσι και αλλιώς σε αυτό θα πήγαινα.Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από το rdr, τώρα που έχεις παίξει και τα 2 αν έπρεπε να διαλέξεις καποιο ποιο θα ήταν αυτό; για το Arkham Asylum αν εχει pc να στο σηκωνει παιξτο εκει καλυτερα για να καταλαβεις και γραφικα γιατι αφου δεν ειναι Full HD η tv ου δεν θα τα ευχαριστηθεις, στο λεω και απο προσωπικη μου εμπειρια μιας και εχω την κονσολα απο τον σεπτεμβρη και πριν 2 μηνες πηρα 42" Full HD και καταλαβα παιχνιδι μεχρι πριν ημουν με μια 20" HD Ready και ηταν βραστα, ειδικα σε εκεινο εκει το φιφα12 δεν εβλεπες τιποτα.
garrett156 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 arkham ειναι και τα 2.το ενα asylum το αλλο city
mtzs Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Είμαι λίγο άκυρος αλλά τέσπα. Σε λίγο καιρό θα παραγγείλω ένα παιχνίδι για το ps3 και είμαι ανάμεσα σε batman arkham city και red dead redemption εσείς τι θα κάνατε και για πιο λόγο; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή Καλή Ανάσταση! καθολου ακυρος δεν εισαι. Γι αυτο ειναι αλωστε το φορουμ Εχουμε και λεμε Αrkham City δε θα το προτεινα για 2 λογους. Αποτελει συνεχεια του Asylum που πρεπει να παιξεις πρωτα να εξικοιωθεις και με τις κινησεις και ο κυριοτερος λογος οτι ειναι πολυ ακριβοτερο τοσο απο το προαναφερθεν οσο και απο το RDR Τοσο το arkham asylum οσο και το RDR βγηκανε GOTY Αλλα απο μενα με χιλια RDR !!!!!!!! <div>Το Asylum ειναι εξαιρετικο αλλα για μενα το RDR ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει απο multiplatform games</div>
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 καθολου ακυρος δεν εισαι. Γι αυτο ειναι αλωστε το φορουμ Εχουμε και λεμε Αrkham City δε θα το προτεινα για 2 λογους. Αποτελει συνεχεια του Asylum που πρεπει να παιξεις πρωτα να εξικοιωθεις και με τις κινησεις και ο κυριοτερος λογος οτι ειναι πολυ ακριβοτερο τοσο απο το προαναφερθεν οσο και απο το RDR Τοσο το arkham asylum οσο και το RDR βγηκανε GOTY Αλλα απο μενα με χιλια RDR !!!!!!!! ημουν σιγουρος για τσεκαρε μια την νεα λαρα και πες μου εντυπωσεις.
Junior22 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 thnx για την γρήγορη απάντηση!βλακεια μου το arkham asylum εννούσα και εγω.το πιο παλιο δηλαδη γτ δν θελω να παω κατευθειαν στο πιο καινουριο και να μην καταλαβω τπτ απο υποθεση.φοβερο παιχνιδι' date=' ωραια γραφικα λοιπον...και απο review που διαβασα πανω-κατω τα ιδια λενε (ενταξει λιγο πιο αναλυτικα ) τώρα μενει καποιος να πει και για το red dead redemption! *δυστυχως εγω ειμαι σε μια 32" hd ready* Από ότι είδες εγώ έκανα λάθος έτσι και αλλιώς σε αυτό θα πήγαινα.Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από το rdr, τώρα που έχεις παίξει και τα 2 αν έπρεπε να διαλέξεις καποιο ποιο θα ήταν αυτό;[/quote'] Μιλαμε για 2 απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν βγει..αν προτιμας ενα παιχνιδι που μοιαζει σαν ταινια,με πλοκη φοβερη, ανατροπες και αγρια δυση με εξασφαιρα,αλογα και σαλουν τοτε rdr..αν παλι εισαι φαν των κομιξ τοτε βατμαν το οποιο εχει πολλες πληροφοριες για τα κομιξ και τους χαρακτηρες,πολυ καλο gameplay,ατμοσφαιρα και πλοκη..προσωπικα το βατμαν(και τα 2) ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι,αλλα το rdr το κατατασσω στην ιδια κατηγορια. οποιο και να παρειε παντως θα σε καθηλωσει!αν μπορεις στο μελλον παρε και τα 2! Sent from my Nexus S using Insomnia
ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 για το Arkham Asylum αν εχει pc να στο σηκωνει παιξτο εκει καλυτερα για να καταλαβεις και γραφικα γιατι αφου δεν ειναι Full HD η tv ου δεν θα τα ευχαριστηθεις, στο λεω και απο προσωπικη μου εμπειρια μιας και εχω την κονσολα απο τον σεπτεμβρη και πριν 2 μηνες πηρα 42" Full HD και καταλαβα παιχνιδι μεχρι πριν ημουν με μια 20" HD Ready και ηταν βραστα, ειδικα σε εκεινο εκει το φιφα12 δεν εβλεπες τιποτα. συμφωνα με το system requirements lab για λιγο περναω τα minimum system requirements δηλαδη...:@ :@ τωρα που λες για την tv μου ξυνεις την πληγη.το ξερω οτι για να καταλαβω την πραγματικη "δυναμη" του ps3 πρέπει να έχω 37"+ fhd τηλεόραση και μάλλον το καλοκαίρι θα μπορώ να αγοράσω!τώρα που βλέπω στην υπογραφή ποιά έχεις μου φαίνεται αρκετά καλή αγορά και για εμένα.βέβαια δεν την χωράει το έπιπλο αλλά κάπω θα τα φτιάξω. (580 τη βρηκα στο skroutz + 7 3d γυαλιά!!) Μιλαμε για 2 απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν βγει..αν προτιμας ενα παιχνιδι που μοιαζει σαν ταινια,με πλοκη φοβερη, ανατροπες και αγρια δυση με εξασφαιρα,αλογα και σαλουν τοτε rdr..αν παλι εισαι φαν των κομιξ τοτε βατμαν το οποιο εχει πολλες πληροφοριες για τα κομιξ και τους χαρακτηρες,πολυ καλο gameplay,ατμοσφαιρα και πλοκη..προσωπικα το βατμαν(και τα 2) ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι,αλλα το rdr το κατατασσω στην ιδια κατηγορια. οποιο και να παρειε παντως θα σε καθηλωσει!αν μπορεις στο μελλον παρε και τα 2! Sent from my Nexus S using Insomnia Θα προσπαθήσω!Ακούω και διαβάζω ότι όπως λες και εσύ και τα δύο είναι φοβερά παιχνίδια.
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 συμφωνα με το system requirements lab για λιγο περναω τα minimum system requirements δηλαδη...:@ :@ τωρα που λες για την tv μου ξυνεις την πληγη.το ξερω οτι δεν καταλαβαινω την πραγματικη "δυναμη" του ps3 πρέπει να έχω 37"+ fhd τηλεόραση και μάλλον το καλοκαίρι θα μπορώ να αγοράσω!τώρα που βλέπω στην υπογραφή ποιά έχεις μου φαίνεται αρκετά καλή αγορά και για εμένα.βέβαια δεν την χωράει το έπιπλο αλλά κάπω θα τα φτιάξω. (580 τη βρηκα στο skroutz + 7 3d γυαλιά!!) Θα προσπαθήσω!Ακούω και διαβάζω ότι όπως λες και εσύ και τα δύο είναι φοβερά παιχνίδια. εγω την ειχα παρει τον Ιανουαριο (πριν ειπα τον φλεβαρη εκανα λαθος) οταν ειχαν ξεκινησει οι εκπτωσεις, ειχα παει στον κωτσοβολο για να δω τηλεοραση και κοιταζα μια sony 42" 50Hz στα 600Ε, μου λεει ο υπαλληλος δες και αυτη εδω μου λεει στο φυλλαδιο δεν την εχουμε εμεις τωρα αλλα ειναι στις διαστασεις της sony και ειναι και 3D το σκεφτηκα των ρωτησα ποια ειναι καλητερη μου λεει η LG μιας και ειναι 100Hz αλλα εχεις και την δυνατοτητα 3D (το δοκιμασα προχθες φοβερο ειναι λες και εισαι οντως στον σινεμα και βλεπεις 3D και δεν το περιμενα) και στα ιδια λεφτα και πιο καινουριο μοντελο.πηρα τελικα αυτη η κανονικη της τιμη ηταν στα 800Ε και την ειχανε προσφορα στα 600Ε αυτη την στιγμη αποτι ειδα στην electroworld την δινουνε στα 580Ε (επεσε πολυ η τιμη της).κοιτα και εμενα δεν ηταν το σαλονι για 42" η αποσταση απο τον καναπε ως την tv ειναι στα 2 μετρα αλλα αφου πηρα που πηρα Tv ειπα να την ευχαριστηθω στο μεγεθος που γουσταρα. αν σκεφτεις να παρεις τηλεοραση το καλοκαιρι στην προτεινω ανεπυφυλακτα αν και μεχρι τοτε θα εχουνε βγει και ακομη καλυτερα μοντελα πιστευω σε καλυτερες τιμες.παντως με το θεμα της tv μην βιαστεις να την αγορασεις και παρεις οτι ναναι. επεισης τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειδικα το RDR το ψαχνω και εγω εχω βαλει αγγελια στο φορουμ.
ilias_97 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 εγω την ειχα παρει τον Ιανουαριο (πριν ειπα τον φλεβαρη εκανα λαθος) οταν ειχαν ξεκινησει οι εκπτωσεις, ειχα παει στον κωτσοβολο για να δω τηλεοραση και κοιταζα μια sony 42" 50Hz στα 600Ε, μου λεει ο υπαλληλος δες και αυτη εδω μου λεει στο φυλλαδιο δεν την εχουμε εμεις τωρα αλλα ειναι στις διαστασεις της sony και ειναι και 3D το σκεφτηκα των ρωτησα ποια ειναι καλητερη μου λεει η LG μιας και ειναι 100Hz αλλα εχεις και την δυνατοτητα 3D (το δοκιμασα προχθες φοβερο ειναι λες και εισαι οντως στον σινεμα και βλεπεις 3D και δεν το περιμενα) και στα ιδια λεφτα και πιο καινουριο μοντελο.πηρα τελικα αυτη η κανονικη της τιμη ηταν στα 800Ε και την ειχανε προσφορα στα 600Ε αυτη την στιγμη αποτι ειδα στην electroworld την δινουνε στα 580Ε (επεσε πολυ η τιμη της).κοιτα και εμενα δεν ηταν το σαλονι για 42" η αποσταση απο τον καναπε ως την tv ειναι στα 2 μετρα αλλα αφου πηρα που πηρα Tv ειπα να την ευχαριστηθω στο μεγεθος που γουσταρα. αν σκεφτεις να παρεις τηλεοραση το καλοκαιρι στην προτεινω ανεπυφυλακτα αν και μεχρι τοτε θα εχουνε βγει και ακομη καλυτερα μοντελα πιστευω σε καλυτερες τιμες.παντως με το θεμα της tv μην βιαστεις να την αγορασεις και παρεις οτι ναναι. επεισης τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειδικα το RDR το ψαχνω και εγω εχω βαλει αγγελια στο φορουμ. Όταν έκανα και εγω πιο παλιά έρευνα για να αγοράσω tv είχα καταλήξει σε αυτή που πήρες εσύ όντως είναι πολύ καλή και αυτό που με πορώνει περισσότερο είναι η κειτουργία 2d to 3d ποιός χρειάζεται τώρα nova για να 3d? (που ακόμα δεν το εχει καθιερωσει).Δεν θα βιαστω να την αγορασω εννοειται θα ψαξω θα δοκιμασω θα παρω και απο αλλους συμβουλες και μετα θα αγορασω.Όταν λεω οτι δε χωραει στο επιπλο το εννοω!Η μεγαλυτερη που χωραει ειναι 32".Βεβαια με καποιες μετατροπες κατι θα γινει!
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Όταν έκανα και εγω πιο παλιά έρευνα για να αγοράσω tv είχα καταλήξει σε αυτή που πήρες εσύ όντως είναι πολύ καλή και αυτό που με πορώνει περισσότερο είναι η κειτουργία 2d to 3d ποιός χρειάζεται τώρα nova για να 3d? (που ακόμα δεν το εχει καθιερωσει).Δεν θα βιαστω να την αγορασω εννοειται θα ψαξω θα δοκιμασω θα παρω και απο αλλους συμβουλες και μετα θα αγορασω.Όταν λεω οτι δε χωραει στο επιπλο το εννοω!Η μεγαλυτερη που χωραει ειναι 32".Βεβαια με καποιες μετατροπες κατι θα γινει! εμενα τσιμα τσιμα την επερνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις