kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μιας και μιλαμε για κολαρακια. Απαιχτο της μαυρομαλας στο U2, Την ειδες kj η δεν εφτασες ακομη εκει; ρε mtzs μες στο μυαλο μου εισαι ρε φιλε.ηθελα να το γραψω χθες αλλα το ξεχασα μιας και βιαζομουνα να φυγω την ωρα που εγραφα το ποστ μου για το U2. φοβερο κολαρακι πολυ καλυτερη πιστεω απο την γκομενα του UC1.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ρε mtzs μες στο μυαλο μου εισαι ρε φιλε.ηθελα να το γραψω χθες αλλα το ξεχασα μιας και βιαζομουνα να φυγω την ωρα που εγραφα το ποστ μου για το U2. φοβερο κολαρακι πολυ καλυτερη πιστεω απο την γκομενα του UC1. λετε για εκει στο ξενοδοχειο που καβαλιουνται;χαχαχα επικ σκηνη :Ρ kj ναι κατεβαζεις το "demo" Περιπου 2 γιγα και μετα αγοραζεις το κλειδι για 15 ευρα(6KB) ωστε να ξεκλειδωσει το παιχνιδι.Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο!!!!
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 λετε για εκει στο ξενοδοχειο που καβαλιουνται;χαχαχα επικ σκηνη :Ρ kj ναι κατεβαζεις το "demo" Περιπου 2 γιγα και μετα αγοραζεις το κλειδι για 15 ευρα(6KB) ωστε να ξεκλειδωσει το παιχνιδι.Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο!!!! απο την πρωτη σκηνη που την εδιξε εκει στο beach bar εμεινα κοκαλο μετα ηρθε και εδεσε και η epic scene στο ξενοδοχειο. εγω εχω ειδη το ντεμο του fifa street θα αγορασω το κλειδι μεσα απο το PSN με 15Ε και θα εχω ολοκληρο το παιχνιδι το οποιο εξω στην αγορα το πουλανε 50Ε και 60Ε? :confused:
Xristaras12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 δεν εχω τσεκαρει,αν δεν βαριεσαι μπες να δεις τωρα,αλλιως περιμενε να γυρισω απο κατι ψωνια που θελω να το τσεκαρω και να σου πω.Χωρις να θελω να σε "φτιαξω" απο τωρα κατι εβλεπα στο special offers αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι για το fifa street η κατι αλλο μπαλοειδες :Ρ
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 δεν εχω τσεκαρει,αν δεν βαριεσαι μπες να δεις τωρα,αλλιως περιμενε να γυρισω απο κατι ψωνια που θελω να το τσεκαρω και να σου πω.Χωρις να θελω να σε "φτιαξω" απο τωρα κατι εβλεπα στο special offers αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι για το fifa street η κατι αλλο μπαλοειδες :Ρ θα μπω να το κοιταξω σε λιγο. σε ποια καρτελα να μπω να ψαξω?σε ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα απο PSN παρα μονο απο εκει που κατευαζεις τα demo. επεισης τα λεφτα για την αγορα πως μπορω να τα πληρωσω?με paysafe card γινετε?
Xristaras12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 α δεν εχω ιδεα,θυμαμαι τα special offers στα βγαζει στην αρχη.εχω βαζω psn cards των 50ευρω. αν δεν μπορεις να το βρεις εχει πανω πανω δεξια αναζητηση,γραψε το παιχνιδι εκει και θα στο βγαλει.Εγω σε 10 λεπτακια εχω γυρισει παντως!
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 α δεν εχω ιδεα,θυμαμαι τα special offers στα βγαζει στην αρχη.εχω βαζω psn cards των 50ευρω. αν δεν μπορεις να το βρεις εχει πανω πανω δεξια αναζητηση,γραψε το παιχνιδι εκει και θα στο βγαλει.Εγω σε 10 λεπτακια εχω γυρισει παντως! τις PSN cards τις προμηθευεσε απο καταστηματα οπως public,multirama κλπ? υπαρχει πχ των 20Ε ή των 30Ε γιατι τα 50Ε καπως μου φενοντε
Xristaras12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ναι ναι απο τετοια καταστηματα και τα mediamarkt εχουν.Βγαινουν σε 20 και 50 ευρα!
mados Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μιας και μιλαμε για κολαρακια. Απαιχτο της μαυρομαλας στο U2, Την ειδες kj η δεν εφτασες ακομη εκει; Μιλας για την Chloe ετσι?
mtzs Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια αν το fifa street κοστιζει 20 ευρω στο πσν τσιμπηστε το Δεν το συζητω. Για τους φαν του ειδους ειναι πολυ καλο Μιλας για την Chloe ετσι? Οντως για αυτη. Ισως ο ωραιοτερος χαρακτηρας γκομενας σε παιχνιδι. Δε μου ρχεται καποια αλλη στο μυαλο. Την Λαρα παντως την βαζει κατω ανετα
Junior22 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια τι πιστευετε μας κρυβει η sony με το "will vengeance bring redemption"?εγω πιστευω σιγουρα ειναι GoW IV αν και θεωρω πως ειναι καπως χαζο να συνεχιστει η σειρα.εκανε τα κουμαντα του,σκοτωσε ολους τους θεους,ΤΕΛΟΣ!!!ειναι φανερο πως το κανουν μονο για τα λεφτα,αλλα παρ'ολα αυτα θα το τιμησω! Sent from my Nexus S using Insomnia
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια αν το fifa street κοστιζει 20 ευρω στο πσν τσιμπηστε το Δεν το συζητω. Για τους φαν του ειδους ειναι πολυ καλο Οντως για αυτη. Ισως ο ωραιοτερος χαρακτηρας γκομενας σε παιχνιδι. Δε μου ρχεται καποια αλλη στο μυαλο. Την Λαρα παντως την βαζει κατω ανετα κατσε να δεις ανανεομενη λαρα στο καινουριο. ειδα το Trailer απο την E3 και ειναι τουμπανο
mtzs Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παιδια τι πιστευετε μας κρυβει η sony με το "will vengeance bring redemption"?εγω πιστευω σιγουρα ειναι GoW IV αν και θεωρω πως ειναι καπως χαζο να συνεχιστει η σειρα.εκανε τα κουμαντα του,σκοτωσε ολους τους θεους,ΤΕΛΟΣ!!!ειναι φανερο πως το κανουν μονο για τα λεφτα,αλλα παρ'ολα αυτα θα το τιμησω! Sent from my Nexus S using Insomnia Γιατι κατι μου λεει οτι θα ειναι για το βητα;
Junior22 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 δεν νομιζω γιατι για να λεει πως η εκδικηση(που εχει παρθει στο 3) θα φερει την εξιλεωση σημαινει πως ειναι μεταγενεστερο των γεγονοτων του 3..αρα για gow 4 το κοβω και οχι καποιο αλλο gow με ονομα του τυπου gow redemption awaits :-Ρ οποτε το πιο πιθανον ειναι ενα τοσο βαρυ ονομα να βγει για την κυρια κονσολα! Sent from my Nexus S using Insomnia
mados Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 κατσε να δεις ανανεομενη λαρα στο καινουριο. ειδα το Trailer απο την E3 και ειναι τουμπανο Τερματισε πρωτα το uncharted 2 και θα αλλαξεις σιγουρα γνωμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις