Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι στο chapter 20 στο UC1, μπορειτε να μου εξηγησετε για ποιον λογο πρεπει να γαμανε ολα τα παιχνιδια με τα γαμω ζομπι που πανε και βαζουνε μεσα?

με ξενερωσε τελειως.

εκει που ειναι μια χαρα το παιχνιδι τσουπ σου πετανε τις μλκιες και το γαμανε τελειως, αλλο ενα παρομοιο ειχα συναντησει στο FarCry 1 στο pc εκει που σκοτωνες κανονικα τσουπ ολο κατι μλκιες και σε ξενερωνε.

εχουν και τα Uncharted 2 κ 3 ζομπι μεσα?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ανάποδα θα το έλεγα. :P

Το 2 έχει, αλλά όχι σαν το 1, κάτι άλλα δικά του, που πεθαίνουν πολύ πιο δύσκολα (ίσως και να φταίει που το έπαιξα στο hard).

Το 3 έχει, αλλά και ταυτόχρονα δεν έχει. Όταν το παίξεις θα καταλάβεις γιατί είχε, όσο είχε.

υγ : κι εμένα με ξενέρωσαν.. τρελλά...!!

Δημοσ.

Εγώ ανάποδα θα το έλεγα. :P

Το 2 έχει, αλλά όχι σαν το 1, κάτι άλλα δικά του, που πεθαίνουν πολύ πιο δύσκολα (ίσως και να φταίει που το έπαιξα στο hard).

Το 3 έχει, αλλά και ταυτόχρονα δεν έχει. Όταν το παίξεις θα καταλάβεις γιατί είχε, όσο είχε.

υγ : κι εμένα με ξενέρωσαν.. τρελλά...!!

μα τι μουφα ηταν αυτο στο 3 ρε συ...

και τα εκλασα σε μια στιγμη γιατι το επαιζα βραδυ κ μετα ξενερωσα που τα εκανα πανω μου χαχαχχααχαχαχ.

θυμησε μου που εχει στο 2 γιατι εχω κολλησει αυτη τη στιγμη. :Ρ

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θυμηθηκα...ναι τελειως μουφα και αυτα στο 2!!!!!!!!κ οντως ηθελαν 5 γεμιστηρες το καθενα να πουμε :Ρ

Δημοσ.

Δηλαδη μόνο σε εμένα μου άρεσαν τα ζόμπι? :-P είχα εκεί το shotgun και τα βαρουσα οταν ήταν κοντά μου κατευθείαν με R1. Ούτε στόχοι ούτε μαλακιες.μόνο αέρα πατέρα :-P

Δημοσ.

Δηλαδη μόνο σε εμένα μου άρεσαν τα ζόμπι? :-P είχα εκεί το shotgun και τα βαρουσα οταν ήταν κοντά μου κατευθείαν με R1. Ούτε στόχοι ούτε μαλακιες.μόνο αέρα πατέρα :-P

μου την δινουν τα παιχνιδια με ζομπι και ποσο μαλλον τα παιχνιδια οπως το ucharted που το ξεκινας με ενα συγκεκριμενο story και δεν μπορεις να φανταστεις σε καμια περιπτωση οτι εχει μεσα ζομπι και τσουπ να τα βλεπεις ξαφνικα μπροστα σου.

γιατι εγω νομιζεις τι εκανα?ειχα να βγαλω τον στοχο κατι chapters, ολα τα chapters που ειχανε ζομπι μονο με το R1 τα εβγαλα,εκει προς το τελος με το χρυσαφι που ειχε και ανθρωπους με shotgun γαζωνα και εκει με R1 :mrgreen:

εγω τωρα ειμαι στο chapter 22 :mrgreen:

αρκετα δυσκολο θα ελεγα.

Δημοσ.

μα τι μουφα ηταν αυτο στο 3 ρε συ...

και τα εκλασα σε μια στιγμη γιατι το επαιζα βραδυ κ μετα ξενερωσα που τα εκανα πανω μου χαχαχχααχαχαχ.

θυμησε μου που εχει στο 2 γιατι εχω κολλησει αυτη τη στιγμη. :Ρ

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θυμηθηκα...ναι τελειως μουφα και αυτα στο 2!!!!!!!!κ οντως ηθελαν 5 γεμιστηρες το καθενα να πουμε :Ρ

Εγώ αμέσως ξενέρωσα, με 3 σφαίρες νεκρός να πούμε, στο normal κι όλας!!

Τελικά δεν ήταν που το έπαιζα στο hard.. Πραγματικά μου βγήκε ο πάτος στο 2.. Τρελλό σπάσιμο..

Και πού να το παίξετε σε hard ή crushing το Unch1..

Δημοσ.

Εγώ αμέσως ξενέρωσα, με 3 σφαίρες νεκρός να πούμε, στο normal κι όλας!!

Τελικά δεν ήταν που το έπαιζα στο hard.. Πραγματικά μου βγήκε ο πάτος στο 2.. Τρελλό σπάσιμο..

Και πού να το παίξετε σε hard ή crushing το Unch1..

δλδ αποτι εχω καταλαβει δεν τα γλυτωνουμε τα γαμημενα τα ζομπι σε κανενα uncharted.

Δημοσ.

μονο το U2 δεν εχω καταφερει να τερματισω σε crushing. Δε μπορω να περασω τον γιουγκοσλαβο στο τελος (πως τον λεγανε) βεβαια δεν επεμενα και πολυ γιατι ειχα ηδη κορεσθει. Θεωρω πως το 2 ειναι το πιο δυσκολο απ ολα γενικοτερα και οχι λογω τελους σαν gameplay

Το U3 το θεωρω γελοιο ακομη και σε crushing mode

Δημοσ.

Δεν έχουν ζόμπι, ούτε το 2, ούτε το 3.

Έχουν τα δικά τους τερατάκια. Στο δύο είναι πιο αισθητά, στο 3 όχι τόσο (πέρα απο το γεγονός οτι θα σου βγεί ο πάτος να τα φάς στο 2, και να τα φάς πριν σε φάνε στο 3).

Ο τελικός στο 2 γελοίος είναι (στο hard που το είχα παίξει). Ούτε μια φορά δεν πέθανα.

Ο άλλος στο τρένο είναι σπαστικός, και το σημείο με το ελικόπτερο.

Πολλοί λένε πως το 1 είναι το δυσκολότερο, και όντως οτι το 3 είναι το ευκολότερο.

Δημοσ.

μονο το U2 δεν εχω καταφερει να τερματισω σε crushing. Δε μπορω να περασω τον γιουγκοσλαβο στο τελος (πως τον λεγανε) βεβαια δεν επεμενα και πολυ γιατι ειχα ηδη κορεσθει. Θεωρω πως το 2 ειναι το πιο δυσκολο απ ολα γενικοτερα και οχι λογω τελους σαν gameplay

Το U3 το θεωρω γελοιο ακομη και σε crushing mode

αλλη μουφα αυτη στο τελος εκει στο τρενο λες.Αφου δεν εφυγε κανενα ds3 να τον πετυχω στο κεφαλι με τη μια...

χαχαχαχχα

Δημοσ.

Uncharted 1 Τ Ε Λ Ο Σ :mrgreen:

φοβερο παιχνιδι, πολυ μαρεσε και η τελευταια πισταν να μην με ειχε ξενερωσει ετσι με τα ζομπι θαταν καλυτερα :rolleyes:

Δημοσ.

Ορμα οπως εισαι στο 2

Καιρος να δεις exclusive γραφικα !!!!!!!

σκεφτηκα να ξεκινησω το gow2 :S

λες να παω με την μια στο UC2?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...