kjtzemis Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) απο μενα RDR η batman arkham asylum. Με σαφη προτιμηση στο πρωτο. Δεν το εβγαλαν αδικα GOTY (θα μου πεις και το batman AA goty το βγαλανε) UC3 δε σου λεω μιας και δεν εχεις τερματισει ακομη το 2, θαταν φρονιμο να το παρεις μετα το 2 οταν εχει πεσει κι αλλο η τιμη του Επισης αν εχεις τερματισει GOW2 ειναι καιρος να πας στο 3. Οι αλητες στα Multirama + public το εχουν 29 ευρω οταν ξεκιναει απο 16 στο σκρουτζ. Πανε εκει και πεστους να στο δωσουν με ενα 20ρικο και δειξτους τη σελιδα στο σκρουτζ Ακομη δεν εχεις δει φουλ γραφικα στο ΠΣ3 και το εχεις αρκετο καιρο οποτε πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ το batman μπορω να το βρω και για το pc απο το ιντερνετ δεν θυμασε που σου ειχα πει οτι το ειχα και δεν εκανε save (τωρα που βρηκα πως γινετε save θα το ξαναβαλω). το red dead σε εχω ακουσει πολλες φορες να το προτεινεις, τοσο καλο ειναι?μπορεις να μου πεις λιγο πανω κατω τι ιστορια εχει ή τι προσπαθεις να κανεις?ειναι καπως σαν το Gun για το pc (δεν ξερω αν το εχεις δει, το εχω τερματισει εδω και καμια 6αετια, πολυ καλο για την εποχη του)?το red dead εχει καλα γραφικα? Υ.Γ.πες μου οτι εχει και μονομαχιες σε στυλ ρωσικης ρουλετας οπως ειναι σε κατι ωραια εργακια που μολις παει ακριβως το ρολοι ξεκιναει το πιστολιδι). απο μενα RDR η batman arkham asylum. Με σαφη προτιμηση στο πρωτο. Δεν το εβγαλαν αδικα GOTY (θα μου πεις και το batman AA goty το βγαλανε) UC3 δε σου λεω μιας και δεν εχεις τερματισει ακομη το 2, θαταν φρονιμο να το παρεις μετα το 2 οταν εχει πεσει κι αλλο η τιμη του Επισης αν εχεις τερματισει GOW2 ειναι καιρος να πας στο 3. Οι αλητες στα Multirama + public το εχουν 29 ευρω οταν ξεκιναει απο 16 στο σκρουτζ. Πανε εκει και πεστους να στο δωσουν με ενα 20ρικο και δειξτους τη σελιδα στο σκρουτζ Ακομη δεν εχεις δει φουλ γραφικα στο ΠΣ3 και το εχεις αρκετο καιρο οποτε πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ οχι το gow2 δεν το εχω ξεκινησει καν, μονο το gow1 τελειωσα και αποτι βλεπω στο gow2 θα παω μετα το UC1. θα γελανε μαζι μου αν παω στο καταστημα να τους κανω παζαρια τετοιοι κλεφτες, αλλωστε δεν ειναι τυχαια μαγαζια αλλα αλυσιδες :/ EDIT:UC1 chapter 17 εκει με τις μλκιες τα σπαστικα τα ζομπι.εκει που επαιζα και ανεβηκα σε εκεινο το σκηνι και με κυνηγαγαν αυτα απο πισω εφαγε ενα lag το ps3 αστα να πανε, κολλησε δεν εκανε τιποτα, παταγα το PS button τιποτα το εκλεισα και εγω και ησυχασα πρωτη φορα βλεπω κονσολα να κολλαει το παιχνιδι λετε να φταιει που το ειχα ανοιχτο απο της 2 η ωρα το μεσημερι (δεν επαιζα ομως ηταν σαν αναμονη), επαιξα κανα 10λεπτο κατα της 7 η ωρα και αλλη καμια ωρα τωρα πριν λιγο.λετε να κολλησε γιαυτο ή εγινε τιποτε αλλο?δοκιμασα να ξανανοιξω το ps3 μια χαρα ανοιξε. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2012 από kjtzemis
JohnVani18 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Το εχεις ακομη το SEGA Master System II?? Εμενα η παλαιοτερη που εχω ακομη ειναι ενα Atari. Απο τον αδερφό μου έχει μείνει, αλλά ναί, το έχω και είναι λειτουργικό, μαζί με το Indiana Jones. λετε να φταιει που το ειχα ανοιχτο απο της 2 η ωρα το μεσημερι (δεν επαιζα ομως ηταν σαν αναμονη), επαιξα κανα 10λεπτο κατα της 7 η ωρα και αλλη καμια ωρα τωρα πριν λιγο.λετε να κολλησε γιαυτο ή εγινε τιποτε αλλο?δοκιμασα να ξανανοιξω το ps3 μια χαρα ανοιξε. Αν δεν το έχεις παίξει το RDR, αξίζει σίγουρα, αλλά κοίτα να το βρείς σε λογική τιμή. Είναι ενδιαφέρον και αρκετά εθυστικό παιχνίδι. Και το δικό μου PS3 έχει φάει κολλήματα με τα Uncharted, αλλά με το 2ο και το 3ο. Δεν είναι θέμα το πόσες ώρες το έχεις ανοιχτό, εγώ καλοκαίρι με 35+ βαθμούς έπαιζα 8ωρα και δεν κολλούσε. Είναι πως θα κάτσει το παιχνίδι, αν δεν διαβαστεί κάτι σωστά..
Xristaras12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 κολληματα εχω τυχει σε GTA IV,U3 και τωρα στο mass effect οπου ξαφνικα παγωσαν ολα(ευτυχως δεν εχασα πολυ παιχνιδι).Πραγματικα ειναι σοκαριστικο ωρες ωρες!Να ηταν pc λες παει στο διαλο κολλησε με κατι..
JohnVani18 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ με το Uncharted3, κονσόλες σου λένε μετά..
mtzs Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Υ.Γ.πες μου οτι εχει και μονομαχιες σε στυλ ρωσικης ρουλετας οπως ειναι σε κατι ωραια εργακια που μολις παει ακριβως το ρολοι ξεκιναει το πιστολιδι). θα γελανε μαζι μου αν παω στο καταστημα να τους κανω παζαρια τετοιοι κλεφτες, αλλωστε δεν ειναι τυχαια μαγαζια αλλα αλυσιδες :/ εχει μονομαχιες αγριας δυσης το πιο γρηγορο πιστολι και παρα πολλα αλλα, λασο, να κυνηγας αρκουδες μπουφαλο, τιγρεις, ανθρωπους μονομαχιες, ειναι φοβερο σου λεω Εγω τους εχω κανει πολλα χουνερια σε πλαισιο και Mediamarkt απλα βαριεμαι να τα γραφω. στυλ παζαριου εννοω http://www.youtube.com/watch?v=afhcpsLIh_4
Xristaras12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 το RDR ηταν το παιχνιδι που το γουσταρα οσο δεν παει αλλο.Στην αρχη ειναι μεχρι να μαθεις τον χειρισμο αλλα μετα πανικος!!!!!!!!! mtzs ελα πες μας να παρουμε κ εμεις τιποτα ρεεε:Ρ
kjtzemis Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εχει μονομαχιες αγριας δυσης το πιο γρηγορο πιστολι και παρα πολλα αλλα, λασο, να κυνηγας αρκουδες μπουφαλο, τιγρεις, ανθρωπους μονομαχιες, ειναι φοβερο σου λεω Εγω τους εχω κανει πολλα χουνερια σε πλαισιο και Mediamarkt απλα βαριεμαι να τα γραφω. στυλ παζαριου εννοω http://www.youtube.com/watch?v=afhcpsLIh_4 τελειωσε το θεμα RDR θα παω να παρω θα το εκανα παραγγελια απο το ebw που το εχει στα 18Ε αλλα εχει και απο 2.5Ε τα μεταφορικα + την αντικαταβολη, αποτι ειδα ομως στον τσιφουτη υπαρχει αποθεμα και στα seven στα 25Ε (τα ιδια λεφτα βγαινουν πανω κατω) οποτε θα περασω μια βολτα απο εκει να δω αν το εχουνε αλλιως απο ebw που ηταν η πιο φθηνη τιμη με τα δεδομενα του τσιφουτη. mtzs πες κανα καλο ρε να γελασουμε. το RDR ηταν το παιχνιδι που το γουσταρα οσο δεν παει αλλο.Στην αρχη ειναι μεχρι να μαθεις τον χειρισμο αλλα μετα πανικος!!!!!!!!! mtzs ελα πες μας να παρουμε κ εμεις τιποτα ρεεε:Ρ τοσο δυσκολος θα ειναι ο χειροσμος?αυτο που θα με δυσκολευε πιστευω ειναι ο στοχος αλλα νταξει τον εχω συνηθησει πλεον αφου παιζω UC1.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ο στοχος ειναι αρκετα ευκολος(νομιζω εχει κ aim assist)ο χερισμος ειναι μεχρι να το μαθεις ειδικα εκει στο λασο(εμενα τουλαχιστον στην αρχη μου εσπασε τα νευρα)
mtzs Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Θα βγουμε πολυ οφτοπικ Χρηστο !!!! Απλα θελει να εχεις ορεξη και να ξερεις τις τιμες αλλου. Μετα κανεις οτι θελεις. To τελευταιο πηγα στο Γερμανο για θηκη ipad και με πιανει ενας για τηλεφωνια cosmote + ote σταθερο. Με τα πολλα με εφθασε στα 60 ευρω full double play σταθερο + 2 γραμμες κινητου (180 λεπτα προγραμμα) και αρνηθηκα γιατι πληρωνω 58 τωρα. Του ειπα αν θελετε 60 ευρω ολα + το iphone 4S για να ερθω στην εταιρια σας. Καταλαβαινω πως κανετε marketing αλλα εγω οπως και εσεις κοιταω την τσεπη μου. οποτε για να μπω στην ολη διαδικασια θελω μια καλη προσφορα. Φυσικα αρνηθηκε αλλα δε με νοιαζει. Απλα πρεπει να μαθουμε να μας παρακαλανε και οχι να τους παρακαλαμε Στα ΜΜ τους εκανα χειροτερα και μονο που δε με κυηγησαν !!!! Οσο για το rdr οπως τα λες ειναι. Θελει 1-2 ωρες εξικοιωση στην αρχη αλλα μετα το παιχνιδι τα σπαει. Απο αποψης gameplay θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει στο ΠΣ3 με τις τοσες επιλογες που εχει και σε καμια περιπτωση δεν ειναι βαρετο
kjtzemis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Θα βγουμε πολυ οφτοπικ Χρηστο !!!! Απλα θελει να εχεις ορεξη και να ξερεις τις τιμες αλλου. Μετα κανεις οτι θελεις. To τελευταιο πηγα στο Γερμανο για θηκη ipad και με πιανει ενας για τηλεφωνια cosmote + ote σταθερο. Με τα πολλα με εφθασε στα 60 ευρω full double play σταθερο + 2 γραμμες κινητου (180 λεπτα προγραμμα) και αρνηθηκα γιατι πληρωνω 58 τωρα. Του ειπα αν θελετε 60 ευρω ολα + το iphone 4S για να ερθω στην εταιρια σας. Καταλαβαινω πως κανετε marketing αλλα εγω οπως και εσεις κοιταω την τσεπη μου. οποτε για να μπω στην ολη διαδικασια θελω μια καλη προσφορα. Φυσικα αρνηθηκε αλλα δε με νοιαζει. Απλα πρεπει να μαθουμε να μας παρακαλανε και οχι να τους παρακαλαμε Στα ΜΜ τους εκανα χειροτερα και μονο που δε με κυηγησαν !!!! Οσο για το rdr οπως τα λες ειναι. Θελει 1-2 ωρες εξικοιωση στην αρχη αλλα μετα το παιχνιδι τα σπαει. Απο αποψης gameplay θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει στο ΠΣ3 με τις τοσες επιλογες που εχει και σε καμια περιπτωση δεν ειναι βαρετο ημουν αναμεσα στο RDR και στο Heavy Rain ξερω οτι οποιο και απτα δυο να αγορασω θα βγω ευχαριστημενος με βαση τα λεγομενα σας σε καινουρια και πιο παλια ποστ, θα παω στο RDR μπας και γλυτωσω κανα 5-10Ε γιατι heavy rain εχει 30Ε και υστερα απο παραγγελια στα public γιατι δεν το εχουν διαθεσιμο.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σε αγγελία εδώ στο ινσομνια 15€ το έδινε ένα παλικάρι.
kjtzemis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σε αγγελία εδώ στο ινσομνια 15€ το έδινε ένα παλικάρι. ξερω την ειδα, αλλα προτιμω να το αγορασω καινουριο να ξερω και τι εχω στα χερια μου. εχω μια λοξα με τα αυθεντικα δισκακια, ουτε γρατσουνιες ουτε δαχτυλιες αλλα ουτε κακομεταχειρισμενο το κουτι του δλδ γδαρμενο χτυπημενο κλπ
JohnVani18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Οτι μεταχειρισμένο παιχνίδι έχω πάρει (και πήρα πολλά), είναι σε άριστη κατάσταση. Ούτε γρατσουνιές, ούτε χτυπηματα στο κουτί έχουν. Πραγματικά είναι σαν καινούργια.
kjtzemis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Οτι μεταχειρισμένο παιχνίδι έχω πάρει (και πήρα πολλά), είναι σε άριστη κατάσταση. Ούτε γρατσουνιές, ούτε χτυπηματα στο κουτί έχουν. Πραγματικά είναι σαν καινούργια. ειναι και το ατομο οπως που θα το αγορασεις, αλλοι λενε οτι ειναι μια χαρα και μολις τα βλεπεις ειναι σε μαυρο χαλι. εγω ειχα παρει ενα ps3 με ylod μηπως καταφερνα και το εφτιαχνα και μονο ylod δεν ειχε, ειχε καμενη μητρικη,χαλασμενο blue ray drive, σπασμενες θυρες usb & ethernet, αλλα ξεκαρφωτα πραγματα μεσα που δεν ταιριαζαν με την μητρικη...αστα να πανε.
naruto14 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 και εγώ με το ps3 στάθηκα πολύ τυχερός. τέλεια τιμη και σε άριστη κατάσταση. το πήρα από ενα άλλο site με αγγελίες. κρίμα δεν μπορεσα χθες να ανοιξω καθολου το PS3 γιατί δεν ένιωθα καλα ολη την μέρα. οταν βρω χρόνο σήμερα θΑ το τερματισω. είχα παίξει το resistance 2 πριν λιγο καιρο. δεν άντεξα πολύ ώρα και το έκλεισα. καταρχάς δεν μου φάνηκε να ήταν HD. τα γραφικά ήταν απαίσια και μια από τα ίδια ήταν και ο χειρισμός. καμία σχεση με το 3 που είχα παίξει. το επόμενο παιχνίδι που θα παίξω είχα σκεφτεί να ειναι το gow3 αλλα αμα τελειώσω ολα τα καλα τα exclusive από τώρα μετά τι θα μείνει? αν έχετε να μου προτείνετε κατι εκτός από τις μεγάλες απαποκλειστικότητες και εκός από shooter ειμαι όλους αυτιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις