Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@kjtzemis. γιατί δεν το φορτίζεις στο pc? έγω εκεί το φορτιζω. άντε σήμερα το μεσημέρι λεω να το τερματισω!

@john καλα θα κάνεις! οι τιμές που έχουν τα παιχνίδια των φορητών ειναι εξωφρενικές!

Δημοσ.

Όχι, δεν το έχω (ούτε το 3DS). Άμα δεν γίνει κάτι απο μεριά hacking, δεν θα ασχοληθώ.

Δεν θα προλαβαίνω να αγοράζω παιχνίδια άμα το έχω και αυτό official.. Φτάνει στο PC και PS3.

κοιτα εγω πρσωπικα δεν πιστευω να μην βγει hacking εστω για το Vita.αλλωστε οσο πιο παλιο μηχανημα εχεις τοσο πιο σιγουρο ειναι οτι θα χακαρετε (αν βγει βαιβαιβα cfw).

Υ.Γ.δεν ξερω ρε τι σκαλωμα εχω φαει τωρα και θελω το Vita, μαρεσει παρα πολυ ειδικα εμφανησιακα γτ λειτουργητα δεν το εχω δουλεψει ακομη αλλα ειναι αρκετα ακριβω.:/

@kjtzemis. γιατί δεν το φορτίζεις στο pc? έγω εκεί το φορτιζω. άντε σήμερα το μεσημέρι λεω να το τερματισω!

@john καλα θα κάνεις! οι τιμές που έχουν τα παιχνίδια των φορητών ειναι εξωφρενικές!

να σου πω οτι δεν το σκεφτηκα να το φορτισω στο pc αλλα νταξει δεν πειραζει.ναι λεω να παιξω και εγω λιγο σημερα το μεσημερι μιας και δεν εχω τι να κανω, να το προχωρησω και αυο λιγο (κανα 2,3 chapters).να σε ρωτησω ειχε καμια δυσκολια απο το 13-14 και μετα?

Δημοσ.

Αν τις συγκρίνεις με το PSP, κάποιες είναι "φυσιολογικές", πχ Unit13 στα 30€, εκεί που στο PSP κάτω απο 35 σχεδόν αδύνατο.. Θυμάμαι είχα πάρεις το Call of Duty Roads to Victory και είχα σκάσει ένα 45αρι.

κοιτα εγω πρσωπικα δεν πιστευω να μην βγει hacking εστω για το Vita.αλλωστε οσο πιο παλιο μηχανημα εχεις τοσο πιο σιγουρο ειναι οτι θα χακαρετε (αν βγει βαιβαιβα cfw).

Υ.Γ.δεν ξερω ρε τι σκαλωμα εχω φαει τωρα και θελω το Vita, μαρεσει παρα πολυ ειδικα εμφανησιακα γτ λειτουργητα δεν το εχω δουλεψει ακομη αλλα ειναι αρκετα ακριβω.:/

Μακάρι να βγεί και να πέσει και η τιμή. Για την ώρα δεν ήμαστε για τίποτα..

Κι εγώ έφαγα μόλις το είδα στο πλαίσιο, αλλά μου πέρασε, γιατί όπως έγινε και με το DS/PSP, δεν θα ασχοληθώ αρκετά..

Δημοσ.

με είχε δυσκόλεψει ένα chapter που είχε και τους κακούς που ξέρεις αλλα και κάποιους άλλους που θα συναντήσεις μετα.

ειναι ακριβα γενικά τα παιχνίδια vita και 3ds. εγώ ένα 100αρι θα έδινα για ένα μεταχειρισμένο vita όταν χακαριστει. παραπάνω δεν δίνω για φορητό.

με είχε δυσκόλεψει ένα chapter που είχε και τους κακούς που ξέρεις αλλα και κάποιους άλλους που θα συναντήσεις μετα.

ειναι ακριβα γενικά τα παιχνίδια vita και 3ds. εγώ ένα 100αρι θα έδινα για ένα μεταχειρισμένο vita όταν χακαριστει. παραπάνω δεν δίνω για φορητό.

Δημοσ.

Ότι έχω στην υπογραφή μου (και άλλα απο τις περασμένες γενιές).

Μα δεν λέω ψέμματα, αλήθεια τα έχω, θέλεις φώτο? :P

Η παλιότερη που έχω είναι το SEGA Master System II.

Το εχεις ακομη το SEGA Master System II??

Εμενα η παλαιοτερη που εχω ακομη ειναι ενα Atari.

Δημοσ.

παιδες μουρθε φλασια, λεω να παω τωρα το απογευμα να τσιμπησω ενα παιχνιδακι για το 3 στα 30-40Ε.εχετε καποιο να μου πρωτεινετε?

Δημοσ.

τι ειδους παιχνιδι θελεις; τι στυλ;

δεν εχω κατι στο μυαλο μου, καλο νανε και οτι ναναι, εκτος απο rpg και τις μλκιες με τα ζομπιε γιατι με λαμπαδιαζουν αυτα. :mrgreen:

Δημοσ.

αν και θα προτεινα να περιμενεις λιγακι μη τυχον και πεταξει κανα καταστημα "προσφορες" σε παιχνιδια μεχρι την πεμπτη

Δημοσ.

ασχετο τελειως.

το U3 τοσο πολυ επεσε σε τιμη;

ειχα παει χτες απο τα ΜΜ και το ειχε στα 39.90

εγω απο το σαββατο παιζω mass effect 3 και πραγματικα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ(ασχετα βεβαια οτι στα βιντεο κολλαει σα διαολος-ευτυχως δεν κολλαει ουτε δειγμα στο gameplay)

Δημοσ.

αν και θα προτεινα να περιμενεις λιγακι μη τυχον και πεταξει κανα καταστημα "προσφορες" σε παιχνιδια μεχρι την πεμπτη

γιατι και να βγαλουν προσφορες στα παιχνιδια θα τις προλαβουμε?λιγοι θα ειναι αυτοι που θα τις προλαβουν και αυτοι μονο αν παν απο νωρις το πρωι, δεν θυμασε τι ειχε γινει με τα 5αρια των multirama?

θα πηγαινα για UC3 που ειχε 45Ε αλλα οχι γιατι δεν εχω τελειωσει ουτε καν το 1, οποτε εχω καιρο μεχρι το 3, μπορει να κατευει και αλλο.

Δημοσ.

τι καταστηματα εχεις εκει kj? online παραγγελιες δε μπορεις να κανεις; η τα παιρνεις απευθειας απο τα μαγαζια;

Δημοσ.

public,multirama,κωτσοβολο,eshop & get it now(για online παραγγελειες) και αλλα πολλα καταστηματα με ηλεκτρικα.

δεν εχω προβλημα και online να τα παραγγειλω.

πλαισιο δυστυχως δεν εχουμε οποτε αν θελησω να παραγγειλω εχει μεταφορικα τα οποια δεν γνωριζω ποσο κωστιζουν.

γιατι ρωτας mtzs?

Δημοσ.

απο μενα RDR η batman arkham asylum. Με σαφη προτιμηση στο πρωτο. Δεν το εβγαλαν αδικα GOTY (θα μου πεις και το batman AA goty το βγαλανε)

UC3 δε σου λεω μιας και δεν εχεις τερματισει ακομη το 2, θαταν φρονιμο να το παρεις μετα το 2 οταν εχει πεσει κι αλλο η τιμη του

Επισης αν εχεις τερματισει GOW2 ειναι καιρος να πας στο 3. Οι αλητες στα Multirama + public το εχουν 29 ευρω οταν ξεκιναει απο 16 στο σκρουτζ. Πανε εκει και πεστους να στο δωσουν με ενα 20ρικο και δειξτους τη σελιδα στο σκρουτζ

Ακομη δεν εχεις δει φουλ γραφικα στο ΠΣ3 και το εχεις αρκετο καιρο οποτε πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...