Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα, αμα βαλεις το gow 3 θα παθεις ηττα, δεν εχεις δει τιποτα ακομη απο γραφικα

μου διεφυγε οτι δεν εχεις νετ :rolleyes:

Δημοσ.

Του PSP τα Remastered τα έπαιξες? :P

Εμένα ακόμα το Ghost of Sparta μου έμεινε (και 2 trophies για platinum στο Chains of Olympus). ^_^

Όχι αυτά δεν τα έχω παίξει ακόμα. Προορίζονται για το καλοκαίρι! Σαν χειρισμός αξίζει? Γιατί είναι μεταφορά από psp!

Δημοσ.

@mtzs

Όντως..

υγ : Uncharted 3 :P

@naruto14

Επειδή τα είχα παίξει και στο PSP, τα χάρηκα πραγματικά τώρα που έχω δεύτερο αναλογικό.

Τo Ghost of Sparta έχει φοβερό γραφικό (αν σκεφτείς πως είναι PSP τίτλος), και μου φάνηκαν ανώτερα απο τα GoW1/2 οπτικά.

Δημοσ.

@mtzs

Όντως..

υγ : Uncharted 3 :P

@naruto14

Επειδή τα είχα παίξει και στο PSP, τα χάρηκα πραγματικά τώρα που έχω δεύτερο αναλογικό.

Τo Ghost of Sparta έχει φοβερό γραφικό (αν σκεφτείς πως είναι PSP τίτλος), και μου φάνηκαν ανώτερα απο τα GoW1/2 οπτικά.

Έχει αλλάξει και το gameplay σε αυτά τα 2? γιατί από όσο ξέρω το psp έχει 2 shoulder buttons ενώ το ps3 4 και το psp έχει έναν μοχλό ενώ το ps3 2.

Δημοσ.

Τα L2 και R2 δεν τα χρησιμοποιείς καθόλου (ούτε στο GoW3 θυμάμαι να χρησιμοποιούνται).

Δεν είχα κανένα θέμα με τον χειρισμό.

Τα αναλογικά τα χρησιμοποιείς και τα δύο κανονικά.

Δημοσ.

Τα L2 και R2 δεν τα χρησιμοποιείς καθόλου (ούτε στο GoW3 θυμάμαι να χρησιμοποιούνται).

Δεν είχα κανένα θέμα με τον χειρισμό.

Τα αναλογικά τα χρησιμοποιείς και τα δύο κανονικά.

Η τούμπα στο psp πως γινοταν χωρίς δεύτερο μοχλό?

Δημοσ.

L+R και προς όποια κατεύθυνση είχες το αναλογικό (και στο PS3 γίνεται).

Α ώστε έτσι. Έχεις και psp εσύ ρε john? Ότι κονσόλα έχει βγει βλέπω την έχεις πάρει! :P

Δημοσ.

Ότι έχω στην υπογραφή μου (και άλλα απο τις περασμένες γενιές).

Μα δεν λέω ψέμματα, αλήθεια τα έχω, θέλεις φώτο? :P

Η παλιότερη που έχω είναι το SEGA Master System II.

Δημοσ.

Ότι έχω στην υπογραφή μου (και άλλα απο τις περασμένες γενιές).

Μα δεν λέω ψέμματα, αλήθεια τα έχω, θέλεις φώτο? :P

Όχι σε πιστεύω! Τα βλέπω και εκπλήσομαι! Και pc gamer... καλά δύσκολα κάποιος μπορεί να σου την πει όσον αφορά τα video games :P

Δημοσ.

Χαχα, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος (πολλοί βασικά) που μπορούν να μου την πούν. :)

Αλλά καλό είναι να έχεις εμπειρία και ολοκληρωμένη άποψη. ^_^

Δημοσ.

Χαχα, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος (πολλοί βασικά) που μπορούν να μου την πούν. :)

Αλλά καλό είναι να έχεις εμπειρία και ολοκληρωμένη άποψη. ^_^

Έχεις αποκτήσει εμπειρία από όλες τις κονσόλες και σίγουρα ξέρεις πολλά παραπάνω από αυτούς που υποστηρίζουν φανατικά xbox 360 ή PS3 μόνο. Όπως και ο cortan ξέρει πάρα πολλά πράγματα για όλες τις κονσόλες. Και εγώ ξέρω μεν αλλά μόνο με το ps3 έχω αληθινή εμπειρία! :P

Δημοσ.

δεν μπορεσα να αντισταθω διαβασα τα σποιλερ σου ναρουτακο, ρε ποτε εφτασες κιολας στο τελευταιο chapter? :P

εγω σημερα ουτε ανοιξα το ps3, ή μαλλον το ανοιξα και εβαλα το DS3 να φορτισει και καλα για να παιξω αλλα μολις γυρισα σπιτι βρηκα το ps3 κλειστο, φενετε θα φορτιστηκε το χειρηστηριο και θα εκλεισε απο μονο του αυτοματα (δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο αλλα μου το ειχε ξανακανει) και βαρεθηκα να το ξανανοιξω.

john αντε με το καλο και στο PS Vita (αν δεν το εχεις ειδη) :D

Δημοσ.

Όχι, δεν το έχω (ούτε το 3DS). Άμα δεν γίνει κάτι απο μεριά hacking, δεν θα ασχοληθώ.

Δεν θα προλαβαίνω να αγοράζω παιχνίδια άμα το έχω και αυτό official.. Φτάνει στο PC και PS3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...