Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Η θύρα HDMI του laptop είναι έξοδος, δηλαδή δείχνει την οθόνη του laptop σε άλλη οθόνη ή τηλεόραση.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οτι είπε και ο από πάνω. το λάπτοπ εχει έξοδο hdmi και οχι είσοδο όπως οι τηλεοράσεις από όσο γνωρίζω.

δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα το 13. έχασα κάνα 2 φορές αλλα το πέρασα. ειμαι στο 15 τώρα. kjtzemis στο easy το παίζεις?

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Η θύρα HDMI του laptop είναι έξοδος, δηλαδή δείχνει την οθόνη του laptop σε άλλη οθόνη ή τηλεόραση.

Kαι εγω αυτο υποψιαζομουν! Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξερω φιλε μου τοτε, ας σε διαφωτισει καποιος που γνωριζει καλυτερα, δεν εχω λαπτοπ οποτε δεν το γνωριζω.

οτι είπε και ο από πάνω. το λάπτοπ εχει έξοδο hdmi και οχι είσοδο όπως οι τηλεοράσεις από όσο γνωρίζω.

δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα το 13. έχασα κάνα 2 φορές αλλα το πέρασα. ειμαι στο 15 τώρα. kjtzemis στο easy το παίζεις?

με περασες ρε κουφαλα ε?:P :mrgreen:

οχι, στο medium το παιζω.

EDIT: επαιξα και εγω λιγο τωρα το μεσημερι.το εφτασα και εγω στο chapter 15 και κατι μου λεει οτι δεν θελω πολυ για το 16.ειμαι στο 78% :mrgreen:

εγω μαλλον μετα το UC1 θα παω ή στο gow2 ή στο UC2 αναλογως πως θα μας αφησει το UC1. :mrgreen:

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση!

Ειναι δυναττον να συνδεσω το PS3 μεσω HDMI με υπολογιστη (λαπτοπ) ωστε να λειτουργει ο υπολογιστης ως οθονη? Αντι για τηλεοραση?

αν το λαπτοπ σου εχει hdmi IN Θα το γραφει στην θυρα.Παρεπιπτοντως τετοιες θυρες εχω δει σε πολυ ακριβα λαπτοπ κ μονο(alienware M18X κλπ)

Δημοσ.

ναι δεν το έχω παίξει πολύ. θα το τερματισω σύντομα πάντως. μετά τι λετε να πιάσω?

Απο 'μένα, Uncharted 2 ή GoW3 αν έχεις παίξει τα προηγούμενα 2.

Δημοσ.

και εγώ στο 15 ειμαι. καλα ρε kjtzemis, εγώ τελείωσε gow,naruto ultimate ninja storm 2, gow2, naruto ultimate ninja storm 1 και έσυ μόνο το gow1 και είμαστε στο ίδιο σημείο στο uncharted? :-P βέβαια καλα κανείς εσύ τα ευχαριστιεσαι ένω έγω τα λιώνω :-P.

μετά θα πιάσω μάλλον κατι άλλο και μετά gow3 γιατί θελω ένα μεγαλο διάλειμμα από gow μιας και το 2 το είχα παίξει 7 συνεχόμενες ώρες και το τερμάτισα.

Δημοσ.

και εγώ στο 15 ειμαι. καλα ρε kjtzemis, εγώ τελείωσε gow,naruto ultimate ninja storm 2, gow2, naruto ultimate ninja storm 1 και έσυ μόνο το gow1 και είμαστε στο ίδιο σημείο στο uncharted? :-P βέβαια καλα κανείς εσύ τα ευχαριστιεσαι ένω έγω τα λιώνω :-P.

μετά θα πιάσω μάλλον κατι άλλο και μετά gow3 γιατί θελω ένα μεγαλο διάλειμμα από gow μιας και το 2 το είχα παίξει 7 συνεχόμενες ώρες και το τερμάτισα.

ρε δεν το κανω αυτο για να τα ευχαριστηθω, δεν καθομε να ασχολειθω και πολυ με το ps3 και γενικα με τα παιχνιδια.

παντα ετσι επαιζα, 1-2 ωρες και μετα βαριωμουν. :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θέλω βοήθεια στο uncharted:

Κόλλησα στο chapter 22. Με ξεκινάει με ένα shotgun και κάτι ψωροσφαίρες. το θέμα είναι ότι οι αντίπαλοι βρίσκονται 10 μέτρα μακριά και έχουν έναν sniper-άκια. κρύβεται πίσω από ένα κουτί. σπάω το κουτί και μετά αυτός την κοπανάει. σκοτώνω τους άλλους τριγύρω και προχωράω. στο επόμενο στάδιο οι αντίπαλοι είναι πολλοί περισσότεροι οι αντίπαλοι και μου σπάνε όλα τα κουτιά στα οποία κρύβομαι. μετά με τελειώνει ο sniper-άκιας. και χάνω συνέχεια. έχετε κανένα tip για να το περάσω? Μιλάμε για άσχημο σκάλωμα. μια ώρα το πάλευα αλλά δεν γινόταν.

Δημοσ.

@mtzs

Κάποιοι λένε πως μας ετοιμάζουν για GoW4.

@naruto14

Λοιπόν, πάρτο σιγά-σιγά και μην βιάζεσαι.

Θα μετακινείσαι συνέχεια, τα κουτιά είναι απλά για να μπορέσεις να μετακινηθείς σε ασφαλέστερο σημείο.

Αυτός που φεύγει είναι στημένο να φύγει, είναι ο τελικός απ' ότι κατάλαβες. Να είσαι πολύ προσεκτικός, με ένα hit είσαι νεκρός (δεν είναι sniperάκιας, απλά έχει διόπτρα σε shot-gun).

Έχει checkpoints στα ενδιάμεσα, οπότε μην ανυσηχείς και να χάσεις. Κι εγώ την πρώτη φορά δυσκολεύτηκα, αλλά μετά απο κάποιες προσπάθειες, το κατάφερα.

Μην βγαίνεις να πυροβολείς αβέρτα, κάτσε και κοίτα που βρήσκοναι και τι κάνουν, αν έχεις granades πέτα καμιά, θα ξετρυπώσουν.

Δημοσ.

Α ρε ναρουτακο youtube is your friend

@mtzs

Απ το στομα σου και στου θεου το αυτι !!!!!!!

Δημοσ.

Κόλλησα στο chapter 22. Με ξεκινάει με ένα shotgun και κάτι ψωροσφαίρες. το θέμα είναι ότι οι αντίπαλοι βρίσκονται 10 μέτρα μακριά και έχουν έναν sniper-άκια. κρύβεται πίσω από ένα κουτί. σπάω το κουτί και μετά αυτός την κοπανάει. σκοτώνω τους άλλους τριγύρω και προχωράω. στο επόμενο στάδιο οι αντίπαλοι είναι πολλοί περισσότεροι οι αντίπαλοι και μου σπάνε όλα τα κουτιά στα οποία κρύβομαι. μετά με τελειώνει ο sniper-άκιας. και χάνω συνέχεια. έχετε κανένα tip για να το περάσω? Μιλάμε για άσχημο σκάλωμα. μια ώρα το πάλευα αλλά δεν γινόταν.

Οτι είπε ο johnvani...

Συν οτι ο τυπάς με την καραμπίνα πυροβολεί με συγκεκριμένο επαναλαμβανόμενο ρυθμό.

Μάθε το ρυθμό του και να σηκώνεσαι ανάμεσα στους πυροβολισμούς του.

Επίσης μην τον πυροβολείς αυτόν.

Είναι στο story να επιζήσει μέχρι το τέλος.

Άντε το τερμάτισες.Συγχαρητήρια. :-D

Δημοσ.

@mtzs

@naruto14

Λοιπόν, πάρτο σιγά-σιγά και μην βιάζεσαι.

Θα μετακινείσαι συνέχεια, τα κουτιά είναι απλά για να μπορέσεις να μετακινηθείς σε ασφαλέστερο σημείο.

Αυτός που φεύγει είναι στημένο να φύγει, είναι ο τελικός απ' ότι κατάλαβες. Να είσαι πολύ προσεκτικός, με ένα hit είσαι νεκρός (δεν είναι sniperάκιας, απλά έχει διόπτρα σε shot-gun).

Έχει checkpoints στα ενδιάμεσα, οπότε μην ανυσηχείς και να χάσεις. Κι εγώ την πρώτη φορά δυσκολεύτηκα, αλλά μετά απο κάποιες προσπάθειες, το κατάφερα.

Μην βγαίνεις να πυροβολείς αβέρτα, κάτσε και κοίτα που βρήσκοναι και τι κάνουν, αν έχεις granades πέτα καμιά, θα ξετρυπώσουν.

Α ρε ναρουτακο youtube is your friend

Απ το στομα σου και στου θεου το αυτι !!!!!!!

Εντάξει θα το δοκιμάσω έτσι. Grenades δεν έχω γιατί είμαι με shotgun απο πριν. Ούτε οπλάκι ούτε τίποτα. Απλά το θέμα είναι ότι σπάνε τα κουτία και μετά δεν έχω που να πάω. Με καταστρέφουν απλά. Έχω κρυφτεί όπου μπορούσα πίσω από τον τοίχο και σώθηκα. Αλλού όμως δεν έχει. Δεν είναι καλύτερο να σπάω πρώτα από όλα το κουτί που είναι κρυμένος ο βασικός και μετά να σκοτώνω τους άλλους?

mtzs δεν έχω πολλά ΜΒ για youtube οπότε δεν μπορώ να δω!

Άντε περιμένω και εγώ gow4 μιας και μου έμεινε μόνο το 3!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...