Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωχ. πρεπει να βρω κάποιον να προστατέψει το χειριστήριο και την κονσόλα τότε. :-P

χαχαχαχα :mrgreen:

Δημοσ.

ωχ. πρεπει να βρω κάποιον να προστατέψει το χειριστήριο και την κονσόλα τότε. :-P

ναρουτακο, κατευασα το demo απτο καινουριο Naruto απο το PSN, μπηκα να παιξω και μαρεσε πολυ.Πολυ ωραια γραφικα και γενικα το ολο σκηνικο ειναι πολυ ωραιο.Απλα το βρηκα πολυ δυσκολο, μπορει να φταιει οτι δεν ηξερα που παν τα τρια απο το συγκεκριμενο παιχνιδι :mrgreen: επεισης εχει παρα πολλα κουμπια στον χειρισμο του, ολο K.O. με εβγαζαν :mrgreen: :eek:

Δημοσ.

Πανεύκολο ειναι το παιχνιδάκι αμα το μάθεις. Και δεν εχει πολλά κουμπιά. Δες τις λίστες με τα βασικά κόμπο και θα μάθεις. Να δω εγώ ποτέ θα το παίξω :-(

Δημοσ.

Πανεύκολο ειναι το παιχνιδάκι αμα το μάθεις. Και δεν εχει πολλά κουμπιά. Δες τις λίστες με τα βασικά κόμπο και θα μάθεις. Να δω εγώ ποτέ θα το παίξω :-(

πως δεν εχει πολλα κουμπια?στην αρχη μου ειχε 2 διαφορετικες σελιδες για να μου λεει τι κανει το καθε κουμπι.

εκτος αυτου απο κοντα δεν ξερω πως να βαραω, το μονο που ξερω ειναι να παταω το Ο (ομικρον) και να βγαινουν 3 ναρουτακια και να βαρανε, απο μακρια παταω το τετραγωνο και την βομβα (απτα βελακια), στα υπολοιπα βελακια ουτε ξερω τι κανει η καθε δυναμη απλα τα παταγα οποτε ναναι :eek:

Δημοσ.

Εγώ τα items (βελάκια) δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ. Πιο πολύ με combo παίζω. Τα combo γίνονται με το Ο και διάφορες κατευθύνσεις. Τα skill με τρίγωνο και στρογγυλό και το ultimate skill με double τρίγωνο και στρογγυλό. Έτσι ειναι τα κουμπιά στο 2 και νομιζω και στο generations.

Δημοσ.

τελικά το πέρασα το chapter 11 εύκολα χωρίς να χάσω καμία φορά. απλα εφαγα λόγους κάτω και μετά πήγα πάνω στο πολυβόλο και θεριζα κεφάλια. οταν ξαναπαίξω θΑ ξεκινήσω το chapter 12.

Δημοσ.

τελικά το πέρασα το chapter 11 εύκολα χωρίς να χάσω καμία φορά. απλα εφαγα λόγους κάτω και μετά πήγα πάνω στο πολυβόλο και θεριζα κεφάλια. οταν ξαναπαίξω θΑ ξεκινήσω το chapter 12.

εμενα μου εχει βγαλει την παναγια το 13.

Δημοσ.

κουφαλες, με βαλατε στο τρυπακι και το ξαναρχισα και γω

χαχαχαχαχα.

θα το πας παλι μεχρι το 3? ή μονο το 1 θα παιξεις?

Δημοσ.

@naruto14

Ακόμα να το τερματήσεις..?

Σε τι δυσκολία το παίζεις?

ναι δεν το έχω παίξει πολύ. θα το τερματισω σύντομα πάντως. μετά τι λετε να πιάσω?

@kjtzemis το 13 σε δυσκόλεψε η το 11?

Δημοσ.

ναι δεν το έχω παίξει πολύ. θα το τερματισω σύντομα πάντως. μετά τι λετε να πιάσω?

@kjtzemis το 13 σε δυσκόλεψε η το 11?

το 11 με ειχε δυσκολεψει αλλα οχι τοσο οσο το 13. μου εχει σπασει τα νευρα.ειναι κατι μλκισμενα με οπλα που εχουν λεϊσερ αργουνε λιγο να σε σημαδεψουν αλλα αν ριξουν την γαμησες φευγεις με την μια.

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση!

Ειναι δυναττον να συνδεσω το PS3 μεσω HDMI με υπολογιστη (λαπτοπ) ωστε να λειτουργει ο υπολογιστης ως οθονη? Αντι για τηλεοραση?

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση!

Ειναι δυναττον να συνδεσω το PS3 μεσω HDMI με υπολογιστη (λαπτοπ) ωστε να λειτουργει ο υπολογιστης ως οθονη? Αντι για τηλεοραση?

νομιζω οτι για να γινει αυτο πρεπει να εχει και το pc σου υποδοχη για HDMI.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...