Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα εχει 22 chapters? Δεν εδω φτάσει ακομα στο 10 νομιζω και στο save λέει οτι ειμαι 50%. Περίεργο. Πάντως πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Τα γραφικά στην αρχή με χαλουσαν τώρα τα συνήθισα.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Uncharted 1 ναί, 22 έχει.

Τους θησαυρούς τους μαζεύεις για trophies και πόντους για το store να αγοράζεις όπλα κλπ.

Δημοσ.

Το Uncharted 1 ναί, 22 έχει.

Τους θησαυρούς τους μαζεύεις για trophies και πόντους για το store να αγοράζεις όπλα κλπ.

οταν λες αγοραζεις οπλα κλπ απο που τα αγοραζεις απο το μενου του παιχνιδιου ή απο το Playstation Store?

αν ειναι καποιος που θυματε ας μας διαφωτισει.

Δημοσ.

Απο το μενού του παιχνιδιού, και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις.

ωραια θα το τσεκαρω.

Δημοσ.

Γιατί μου βγάζει οτι ειμαι στο 49% τότε ένω δεν έχω καν φτάσει στο 10? Όπλα από που αγοράζεις?

Τα τελευταία κεφάλαια είναι πιο μικρά..

Μάλλον γι'αυτό.

Είσαι τυχερός πάντως που παίζεις uncharted πρώτη φορά.

Απόλαυσε το και παίξτο σιγά σιγά.

Δημοσ.

Να το παίξω σιγά σιγά λίγο δύσκολο. Τέτοια παιχνίδια δύσκολα σε κρατάνε απλο το να τα κάψεις. Θα δούμε όμως.

παρε απο μενα ναρουτακο.

αργααααα αργαααααααα.εχω μια εβδομαδα να παιξω UC1 και δεν ξερω ποτε θα ξαναπαιξω, ξανακολλησα με το φιφα προς το παρων :mrgreen:

θυμασε το Gow1 ποσο καιρο εκανα να το τελειωσω?

Δημοσ.

Το μόνο που με ξημερώνει οταν πάω να το παίξω ειναι οτι σκέφτομαι οτι θα χάσω 2010 φορές παλι :-P. Τα αλλα 2 ειναι πιο εύκολα?

Δημοσ.

Το μόνο που με ξημερώνει οταν πάω να το παίξω ειναι οτι σκέφτομαι οτι θα χάσω 2010 φορές παλι :-P. Τα αλλα 2 ειναι πιο εύκολα?

εμενα προσωπικα εκτος απο το σημειο που ειχα κολλησει στο chapter5 (τα χριστουγεννα και ειχα παρατησει το παιχνιδι) δεν με εχει ξαναδυσκολεψει τοσο πολυ σε αλλο σημειο.ειναι και καποια αλλα σημεια ετσι δυσκολα με πολλους αντιπαλους αλλα οχι τοσο ετσι ωστε να με κανει να ξανακολλησω.ισως επειδη το συνηθισα πλεον τον χειρισμο του στοχου και τους τρωω πιο ευκολα.

αποτι εχουν πει εδω τα παιδια το UC1 ειναι το πιο δυσκολο της σειρας ενω το UC3 ειναι το πιο ευκολο.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω οτι το πρώτο που θα παίξεις είναι το πιο δύσκολο,άσχετα απο το αν θα είναι το 1 το 2 ή το 3..

Μετά μαθαίνεις το χειρισμό και σου φαίνονται όλα εύκολα.

Ακόμη και το crushing δεν εχει μεγάλη δυσκολία αν το μάθεις.

Δημοσ.

@kjtzemis και έγω δεν έχω κολλήσει υπερβολικά σε κανένα σημείο απλα βαριέμαι να πεθαίνω όλη την ώρα. Πρεπει να ειμαι στο chapter 9 τώρα.

Δημοσ.

@kjtzemis και έγω δεν έχω κολλήσει υπερβολικά σε κανένα σημείο απλα βαριέμαι να πεθαίνω όλη την ώρα. Πρεπει να ειμαι στο chapter 9 τώρα.

απο το chapter 8 μεχρτι το 13 που ειμαι εγω να ξερεις ειναι πολυ μικρα τα chapter δλδ μεχρι να σκωτωσεις 10-20 ατομα τσουπ μπαινεις σε αλλο chapeter.

το chapter 11 εν ονοματι "Trapped" μπορει να σε δυσκολεψει λιγο γτ σε γαζωνουνε απο παντου, εγω ειχα χασει καμια 10αρια φορες, το εκλεισα και την επομενη μερα που δεν ειχα νευρα το περασα με την 4-5 φορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...