Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' όσο έπαιξα online, έχει άλλες αποστολές παρόλο που είναι στην ίδια τοποθεσία με το campaign.

Πάντως έχει φάση και αξίζει.

Δημοσ.

το ίδιο με το splitscreen δεν ειναι? τότε θα το τερματισω μόνος μου σε 3d και μετά θα ασχοληθώ με το co-op.

μεχρι να φτασεις στο UC3 εχεις καιρο ακομη.

προσωπικη μου γνωμη αφου εχεις την δυνατοτητα ξεκινησετα με την σειρα οπως εκανα και εγω, αν πας στο 3 πιστευω δεν θα γυρισεις πισω τουλαχιστον στο 1 με τιποτα, μονο και μονο απο τα γραφικα.

Δημοσ.

Αν γίνεται διαφωτίστε με λίγο τι μπορεί να φταίει γιατί έχασα την μπάλα:

Στο mortal kombat 9 (για ps3 μιλάω) στα move list του χαρακτήρα που έχουμε, αν πάτε προς τα κάτω στα tag lists moves έχει κάτι συνδυασμούς με 2 -3 κουμπιά και μετά πρέπει να πατήσουμε L1, εμένα δεν λειτούργησαν ποτέ αυτοί οι συνδυασμοί με το L1 και απορώ σε τι χρησιμεύουνε, μήπως πρέπει να είναι γεμάτη κάποια μπάρα ενέργειας για να λειτουργήσουνε? Τι παίζει? Λέτε να μην παίζουνε γιατί το πήρα από το θείο?

Να πω ότι όλες οι άλλες κινήσεις μου παίζουνε άψογα, ακόμα και τα special moves, τα x-rays τα πάντα εκτός από αυτούς τους συνδυασμούς με L1 στο τέλος.

Δημοσ.

Μπορώ να φορτίσω το controller με ένα φορτιστή usb που έχω απο ένα xperia; Ή μπορεί να πάθει κάτι;

μεχρι να φτασεις στο UC3 εχεις καιρο ακομη.

προσωπικη μου γνωμη αφου εχεις την δυνατοτητα ξεκινησετα με την σειρα οπως εκανα και εγω, αν πας στο 3 πιστευω δεν θα γυρισεις πισω τουλαχιστον στο 1 με τιποτα, μονο και μονο απο τα γραφικα.

Υπαρχει μια περίπτωση να παίξει και το 1 μετά το 3 όπως έκανα εγώ .. :mrgreen:

Αλλά πρέπει να φάει μεγάλο κόλλημα με τα uncharted.

Το 1 όντως είναι πολύ πίσω σε γραφικά απο το 3 και το 2.

Και ο χειρισμός είναι λίγο χειρότερος.

Δημοσ.

Μπορώ να φορτίσω το controller με ένα φορτιστή usb που έχω απο ένα xperia; Ή μπορεί να πάθει κάτι;

Υπαρχει μια περίπτωση να παίξει και το 1 μετά το 3 όπως έκανα εγώ .. :mrgreen:

Αλλά πρέπει να φάει μεγάλο κόλλημα με τα uncharted.

Το 1 όντως είναι πολύ πίσω σε γραφικά απο το 3 και το 2.

Και ο χειρισμός είναι λίγο χειρότερος.

δεν νομιζω να μπορείς να φορτίσεις γιατί το καλωδίο του Xperia ειναι micro USB ένω το ds3 θέλει mini USB. και επίσης καλύτερα μην δοκιμάσεις να τα φορτίσεις σε πρίζα. δεν ξέρω τι μπορει να παθει. εγώ τα φορτιζω στο pc.

το ξέρω το φαντάστηκα αυτό. με την σειρά πήρα και το gow. και έτσι θα κάνω και στο uncharted

Δημοσ.

δεν νομιζω να μπορείς να φορτίσεις γιατί το καλωδίο του Xperia ειναι micro USB ένω το ds3 θέλει mini USB. και επίσης καλύτερα μην δοκιμάσεις να τα φορτίσεις σε πρίζα. δεν ξέρω τι μπορει να παθει. εγώ τα φορτιζω στο pc.

Η υποδοχή ταιριάζει.Είναι το πρώτο xperia το x1.

Αλλά δεν ξέρω άν κάνει να μπει σε πρίζα...

Δημοσ.

τότε κάνει το καλωδίο. όμως καλύτερα μην επιχειρήσεις να το βάλεις στην πρίζα. βάλτο στον υπολογιστή ή στο PS3. αμα ξέρει κανείς εδω αν μπορούμε να το βάζουμε σε πρίζα ας πει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.

Δημοσ.

bleachsr_02.jpg

Το Bleach Soul Resureccion ήταν σχετικά μικρή παραγωγή σαν παιχνίδι και αρκετά απλό, ίσως θα ταίριαζε περισσότερο για PSP αλλά εκτός αυτού δεν είχε πραγματικά μειονεκτήματα. Αν είναι κάποιος γνώριμος με το manga σου δίνει αρκετά την αίσθηση πως κόβει κώλους σαν Ichigo, πολύ γρήγορο, πολύ καλή ανταπόκριση, ωραίες κινήσεις, original φωνές.

Δημοσ.

Από όσο έιδα ειναι single player game. Τουλάχιστον ακολουθεί την ιστορία σωστά? Νοσταλγώ τις μέρες που έπαιζα bleach blade battles 2. Φοβερό παιχνίδι πραγματικά.

Δημοσ.

Εδώ και κι ακολουθεί, τμηματικά.

To One Piece από την άλλη φαίνεται πολύ large παιχνίδι σαν παραγωγή και πουλάει τα κέρατά του στην Ιαπωνία, πέρασε νομίζω τις 800κ

One-Piece-Kaizoku-Musou-JP-Box-Art_m.jpg

Δημοσ.

Καλα έχω τρελαθεί με το uncharted. Παιχνιδαρα. Να ρωτήσω κατι: τα treasures και τα αλλα που μαζεύεις σε τι χρησιμεύουν? Απλα τα χεις? Και πόσο chapters είπαμε εχει? Σημερα το ξεκίνησα και έφτασα στο chapter 4 ήδη και προχωρώ.

Δημοσ.

Εδώ και κι ακολουθεί, τμηματικά.

To One Piece από την άλλη φαίνεται πολύ large παιχνίδι σαν παραγωγή και πουλάει τα κέρατά του στην Ιαπωνία, πέρασε νομίζω τις 800κ

One-Piece-Kaizoku-Musou-JP-Box-Art_m.jpg

αυτο το παιχνιδι που ειναι στην φωτο πως λεγετε?θελω να δω βιντεο, ψηλο εβλεπα παλια το παιδικο και μαρεσε.

EDIT:ακυρο το βρηκα, αλλωστε το εγραφες και στο κειμενο σου τον τιτλο αλλα νομιζα οτι εννοουσες αλλο :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=dRpD4nKgpfU&feature=related

να πω την αληθεια δεν με πολυ εντυπωσιασε, ολο κοπανιεσε με καμια 100αρια ατομα δεν κανεις τιποτα αλλο.

αποτι βλεπω και στο ebay ειναι πανακριβο :confused:

Καλα έχω τρελαθεί με το uncharted. Παιχνιδαρα. Να ρωτήσω κατι: τα treasures και τα αλλα που μαζεύεις σε τι χρησιμεύουν? Απλα τα χεις? Και πόσο chapters είπαμε εχει? Σημερα το ξεκίνησα και έφτασα στο chapter 4 ήδη και προχωρώ.

αν θυμαμαι καλα εχει 22 chapters.

ειδες που σου εια οτι ειναι παιχνιδαρα?εμενα στην αρχη δεν μου πολυ αρεσε δλδ μεχρι το 7 chapter δεν μου πολυ αρεσε ειδικα στην αρχη στην ζουγκλα, ισως επειδη δεν ηξερα και τοσο καλα να το παιζω, τωρα μαρεσει πολυ αλλα εχω καμια βδομαδα να παιξω το εχω στο 13 chapter, ξαναποιασα το φιφα γτ το πεθυμισα :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...