Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 αποκλειεται να εχεις θεμα με τον επεξεργαστη.Εδω απλες avi ταινιες εβλεπα και μεσα απο ατομΝ280!!! ο c2d E6600 που εχω ετρεχε ανετοτατα 720ρ ταινιες. επειδη δεν εχω διαβασει τα παραπανω,καλυτερα να εχεις με καλωδιο συνδεδεμενο το Ps3 στο ρουτερακι σου.Το ασυρματο που και που τρελαινεται..
nikosspeed Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 αποκλειεται να εχεις θεμα με τον επεξεργαστη.Εδω απλες avi ταινιες εβλεπα και μεσα απο ατομΝ280!!! ο c2d E6600 που εχω ετρεχε ανετοτατα 720ρ ταινιες. επειδη δεν εχω διαβασει τα παραπανω,καλυτερα να εχεις με καλωδιο συνδεδεμενο το Ps3 στο ρουτερακι σου.Το ασυρματο που και που τρελαινεται.. βασικά εκεί που είναι το ρουτερ θα χρειαστώ 10 μέτρα καλώδιο . δεν μπορώ να το φέρω ποιο κοντά . άλλα που κολλάει το streaming με το ρουτερ αφου το ps3 ειναι με LAN στο PC ; αν το έχεις με LAN δεν πάει από το pc κατευθείαν στο ps3 ;
mados Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 εγω ειχα αγορασει ενα καλωδιο ethernet 15μετρα για να το παω απτο σαλονι στο δωματιο και το ειχα αγωρασει απο 5-10Ε (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο εκανε), δεν ειναι ακριβο. Και ητανε αποτελεσματικο το καλωδιο ethernet?? Έχει και WiFI το PS3, just saying.. Αν το router σου δεν έχει, τότε πάω πάσο. Εγω εχω wifi αλλα το lan δεν ειναι πολυ καλο με αποτελεσμα να κολλαει πολλες φορες...
kjtzemis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Και ητανε αποτελεσματικο το καλωδιο ethernet?? αποτελεσματικοτατο. εχω δει μεγαλη διαφορα στο online gaming, τουλαχιστον απο τοτε που το εχω συνδεσει εμ ethernet στο φιφα12 (μοον αυτο παιζω online) δεν μου εχει κολλησει σχεδον ποτε εκτος απο 3-4 φορες που γ@μιετε ο διας.αλλα και παλι να ξες οτι πολλες φορες δεν ευθυνεσε εσυ για το lag αλλα και ο αλλος.
naruto14 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εγώ παιδιά streaming σε οποιαδήποτε ταινια από την πιο απλή έως 1080p δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον επεξεργαστή μου που εχω στην υπογραφή. Kjtzemis βλέπω έχεις μάθει παρά πολλά πράγματα εδω μέσα για το PS3. Nice! Τερμάτισα gow2 σε 13 ώρες σύνολο. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί μου πήρε τοσο πολύ. Στο medium το έπαιζα και το γύρισα στο easy προς το τέλος γιατί μου είχε σπάσει πραγματικά τα νεύρα ένα σημείο. Άρχισα να παίζω και το naruto ultimate ninja storm 1. Το gameplay με εχει εκπλήσσει ειναι καλύτερο και απο το 2. Τέλος παίζω και για το χαβαλέ little big planet 1. Τρελό γέλιο το παιχνίδι και αν και χαζομάρα ειναι εθιστικό. Τώρα αφου τελειώσω το naruto ultimate ninja storm θα πιάσω uncharted 1. Μετά βλέπουμε.
kjtzemis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εγώ παιδιά streaming σε οποιαδήποτε ταινια από την πιο απλή έως 1080p δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον επεξεργαστή μου που εχω στην υπογραφή. Kjtzemis βλέπω έχεις μάθει παρά πολλά πράγματα εδω μέσα για το PS3. Nice! Τερμάτισα gow2 σε 13 ώρες σύνολο. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί μου πήρε τοσο πολύ. Στο medium το έπαιζα και το γύρισα στο easy προς το τέλος γιατί μου είχε σπάσει πραγματικά τα νεύρα ένα σημείο. Άρχισα να παίζω και το naruto ultimate ninja storm 1. Το gameplay με εχει εκπλήσσει ειναι καλύτερο και απο το 2. Τέλος παίζω και για το χαβαλέ little big planet 1. Τρελό γέλιο το παιχνίδι και αν και χαζομάρα ειναι εθιστικό. Τώρα αφου τελειώσω το naruto ultimate ninja storm θα πιάσω uncharted 1. Μετά βλέπουμε. ναρουτακο εχω καλους δασκαλους εντυπωσεις πες μου απτο gow2, εγω λεω ΟΤΑΝ το ξεκινησω τα το ξεκινησω στο easy γιατι το πρωτο μου την ειχε δωσει σε καποια φαση.επεισης βαριεμε να γυρισω προς το παρων στο gow. εχω ποιασει το uncharted1 εχω πορωθει, ειναι παιχνιδαρα, μολις το παιξεις θα δεις οσο προχωραει γινετε ολο και πιο ωραιο το LBP εχω ακουσει απο τα καλυτερα λογια, γιατι το λες χαζομαρα?δεν αξιζει?
naruto14 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δεν έιπα οτι ειναι χαζομάρα. Απλα δεν ειναι σοβαρό game. Εχει πολύ πλάκα πάντως και σε κάνει να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Με παρέα ειναι ακομα καλύτερο βέβαια. Ειναι πολύ καλύτερο από το 1. Η ιστορία παλι στο τέλος κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Εχει πολύ ωραίες προσθήκες στο gameplay και το κάνουν αρκετά διαφορετικό. Να δούμε και το 3 πως θα ναι!
kjtzemis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δεν έιπα οτι ειναι χαζομάρα. Απλα δεν ειναι σοβαρό game. Εχει πολύ πλάκα πάντως και σε κάνει να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Με παρέα ειναι ακομα καλύτερο βέβαια. Ειναι πολύ καλύτερο από το 1. Η ιστορία παλι στο τέλος κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Εχει πολύ ωραίες προσθήκες στο gameplay και το κάνουν αρκετά διαφορετικό. Να δούμε και το 3 πως θα ναι! εννοεις οτι στο τελος καταλαβες τι παιζει? το ιδιο επαθα και εγω στο πρωτο, προχωραγα προχωραγα δεν καταλαβαινα τιποτα λεω τι σκατα ιστορια εχει?ειπα μια στιγμη να σε ρωτησω αλλα λεω ασε θα το τελειωσω και θα δω.
MetalGearFan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Το καλοκαίρι βγαίνει το Tales of Graces f στην ευρώπη και είναι πια βέβαιο ότι θα βγει και το Tales of Xillia ! Το αρνητικό είναι πως θα έχουν μόνο αγγλικά που κάνει τα παιχνίδια αυτό αρκετά παιδιακίστικα κατά την γνώμη μου. Άκουσα πως το Mass Effect 3 είναι σαν πορτ στο PS3 ! Το κατέβασα στο PC προσωπικά, αφού 5 χρόνια και ακόμα δεν έμαθαν να προγραμματίζουν στο PS3 τι να πω. Στο silent hill HD επειδή δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτούσια τα ίδια φίλτρα ή εφέ από το PS2... δεν τα έβαλαν καθόλου ! Επίσης στην Ιαπωνία βγαίνει από την CyberConnect2 .hack//Versus μαζί με blu ray ταινία του .hack// http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XBDk-wIgWWk Τι άλλα νέα ?
johnbond Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 εννοεις οτι στο τελος καταλαβες τι παιζει? το ιδιο επαθα και εγω στο πρωτο, προχωραγα προχωραγα δεν καταλαβαινα τιποτα λεω τι σκατα ιστορια εχει?ειπα μια στιγμη να σε ρωτησω αλλα λεω ασε θα το τελειωσω και θα δω. Το ίδιο έχω πάθει και εγώ.Το 1 δεν το εχω παίξει αλλά έχω πάρει το 2. Ξεκίνησα να παίζω αλλά δεν καταλάβαινα ποιός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού και το έχω παρατήσει. Λέτε να το πιάσω πάλι;
mados Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εγώ παιδιά streaming σε οποιαδήποτε ταινια από την πιο απλή έως 1080p δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον επεξεργαστή μου που εχω στην υπογραφή. Δηλαδή κατά την διάρκεια της ταινίας δεν είχες καθόλου διακοπές και κολλήματα?
naruto14 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Το ίδιο έχω πάθει και εγώ.Το 1 δεν το εχω παίξει αλλά έχω πάρει το 2. Ξεκίνησα να παίζω αλλά δεν καταλάβαινα ποιός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού και το έχω παρατήσει. Λέτε να το πιάσω πάλι; Και στο 1 το είχα παθει αυτό. Ξεκίνησε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Το gow ειναι must play συλλογή για όλους τους κατόχους PlayStation. Δηλαδή κατά την διάρκεια της ταινίας δεν είχες καθόλου διακοπές και κολλήματα? Έχω βάλει αρκετές φορές ταινίες. Οι πιο πολλές μου έχουν παίξει απροβλημάτιστα. Εχω αντιμετωπίσει και lag βέβαια σε κάνα 2 ταινίες. Η καλύτερη λύση ειναι να το κάνεις παύση για λίγη ώρα και μετά να το ξαναδείς.
johnbond Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Και στο 1 το είχα παθει αυτό. Ξεκίνησε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Το gow ειναι must play συλλογή για όλους τους κατόχους PlayStation. Κάτσε γιατί με μπερδέψατε.. Στο post #5032 έγραψες αρχικά για το little big planet και μετά για το gow,αλλά εγώ νόμιζα οτι λες για το little big planet. Γι'αυτό μιλάω.Δεν έχω καταλάβει τον σκοπό του παιχνιδιού.Απλά προχωράς;
naruto14 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Κάτσε γιατί με μπερδέψατε.. Στο post #5032 έγραψες αρχικά για το little big planet και μετά για το gow,αλλά εγώ νόμιζα οτι λες για το little big planet. Γι'αυτό μιλάω.Δεν έχω καταλάβει τον σκοπό του παιχνιδιού.Απλά προχωράς; Α για το little bit planet μου έλεγες εσύ? Γιατί εμείς μιλούσαμε για το gow. Τι lbp ναι απλα προχωράς και σπας πλάκα δεν εχει κατι άλλο να κανείς.
kjtzemis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 chapter 13 (65%) και συνεχιζω στο Uncharted 1 οσο προχωραει γινετε και πιο ωραιο. πολυ ωραιο σκηνικο με το jet sky.
Προτεινόμενες αναρτήσεις