JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Είναι μικρότερο το Uncharted 1 απο τα άλλα 2; Το τέλειωσα σε εννιάμιση ώρες ενώ τα άλλα δύο μου πήραν αρκετά παραπάνω. Με τα γραφικά είχα ένα θέμα γιατί είχα συνηθίσει στα τρομερά γραφικά του 2 κ 3. Η συμβουλή μου είναι να αρχίζει κανείς απο το 1 και μετά να παίζει το 2 κ 3. Απο το 2 είναι σίγουρα μικρότερο, απο το 3 δεν μπορώ να πώ με σιγουριά, αλλά νομίζω για πολύ λίγο. Εννοείται οτι θα τα πάρεις με τη σειρά και όχι χύμα στο κύμα.
kjtzemis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 δεν εχω καλωδιο ethernet και δεν με ενδιαφερει να το αγορασω στο αμεσο μελλον, οποτε πρεπει να ψαξω για αλλον πιθανο τροπο... Οπως ειπες ομως δεν εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο. εγω ειχα αγορασει ενα καλωδιο ethernet 15μετρα για να το παω απτο σαλονι στο δωματιο και το ειχα αγωρασει απο 5-10Ε (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο εκανε), δεν ειναι ακριβο. Είναι μικρότερο το Uncharted 1 απο τα άλλα 2; Το τέλειωσα σε εννιάμιση ώρες ενώ τα άλλα δύο μου πήραν αρκετά παραπάνω. Με τα γραφικά είχα ένα θέμα γιατί είχα συνηθίσει στα τρομερά γραφικά του 2 κ 3. Η συμβουλή μου είναι να αρχίζει κανείς απο το 1 και μετά να παίζει το 2 κ 3. Οταν ειχα πει να αγορασω το Uncharted επειδη τοτε ειχε βγει το 3 πηγενα να το αγορασω, μολις ειδα την τιμη το μετανιωσα και ευτυχως δεν το πηρα, ειπα να παιξω πρωτα το 1 και αν μαρεσει συνεχιζω και στα υπολοιπα, να μην πληρωνα 60Ε στο 3 και δεν μου αρεσε, πηγα μια μερα στα μουλτιραμα να αγορασω το 1 και τα βρηκα το 1 και το 2 στα 45Ε "προσφορα" και ετσι τα τσιμπησα, τα εχω απο τα χριστουγεννα και το 2 δεν εχει μπει ακομη στο drive του ps3, εχω τελειωσει το 58% απτο 1, το ειχα παρατησει γιατι ειχα κολλησει καπου αλλα πριν καμια βδομαδα που τελειωσα το gow1 ειπα να το ξαναξεκινησω μπας και το προχωρησω.Ειναι πολυ καλο παιχνιδι και θελω να δω οπωσδηποτε το 2 και το 3.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 εγω ειχα αγορασει ενα καλωδιο ethernet 15μετρα για να το παω απτο σαλονι στο δωματιο και το ειχα αγωρασει απο 5-10Ε (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο εκανε), δεν ειναι ακριβο. Έχει και WiFI το PS3, just saying.. Αν το router σου δεν έχει, τότε πάω πάσο.
kjtzemis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Έχει και WiFI το PS3, just saying.. Αν το router σου δεν έχει, τότε πάω πάσο. ναι αλλα για να μπορεσει να κανει ανετα streaming χωρις κολληματα και ιστοριες πρεπει να το εχει συνδεμενο με ethernet, οπως ειπε και ο mtzs με το wi-fi θ εχει τρελο lag.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ναι αλλα για να μπορεσει να κανει ανετα streaming χωρις κολληματα και ιστοριες πρεπει να το εχει συνδεμενο με ethernet, οπως ειπε και ο mtzs με το wi-fi θ εχει τρελο lag. Για streaming ναί, μόνο LAN (πάλι πάω πάσο ). Απλά αν το είχες για online + updates, και με wifi θα ήσουν καλυμμένος.
kjtzemis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Για streaming ναί, μόνο LAN (πάλι πάω πάσο ). Απλά αν το είχες για online + updates, και με wifi θα ήσουν καλυμμένος. για update ναι πιστευω πως δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα με το wi-fi, τωρα για online ειναι comsi-comsa, αναλογος την αποσταση της κονσολα απτο ρουτερ, αν υπαρχουν ενδιαμεσα τυχοι/πορτες κλπ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 υπαρχει πυθενα και τα 3 games uncharted σε λογικη τιμη[σαν σετ?] Εχω βρει τα δυο στα 28 ευρω απο zavvi και στο πλαισιο 43 με dlc του 3
kjtzemis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 υπαρχει πυθενα και τα 3 games uncharted σε λογικη τιμη[σαν σετ?] Εχω βρει τα δυο στα 28 ευρω απο zavvi και στο πλαισιο 43 με dlc του 3 δεν νομιζω να υπαρχουν πακετο και τα 3 στην αγορα. αν τα βρεις μονο σε καμια αγγελια μεταχειρισμενα. παντως για το 1 και το 2 τα 28Ε ειναι καλη τιμη, εγω τα χριστουγεννα τα ειχα παρει στα 45Ε απο μουλτιραμα. απο το zavvi δεν θα εχουν καποια διαφορα τα συγκεκριμενα, αυτο που θα εχει διαφορα ειναι το 3 αν το παραγγειλεις απο εξωτερικο δεν θα εχεις τους ελληνικους υποτιτλους.
nikosspeed Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Για streaming ναί, μόνο LAN (πάλι πάω πάσο ). Απλά αν το είχες για online + updates, και με wifi θα ήσουν καλυμμένος. σε εμένα με χαμηλή ανάλυση και με LAN πάλι κολλάει . δεν ξέρω τι φταίει .
JohnVani18 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wifi, και υπάρχουν και δύο δωμάτια μεταξύ PS3 με router. υγ : τι εννοείς οταν λές "με χαμηλή ανάλυση"?
nikosspeed Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wifi, και υπάρχουν και δύο δωμάτια μεταξύ PS3 με router. υγ : τι εννοείς οταν λές "με χαμηλή ανάλυση"? ότι δεν είναι ούτε 720p καν . 640χ352 350mb 45λεπτΑ και κολλάει κάθε 20 δευτερόλεπτα
JohnVani18 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Α μιλάς για streaming. Χρειάζεσαι καλό επεξεργαστή για να κάνει το encoding απο το PC στο PS3. Εγώ νόμιζα έχεις θέμα με το online.
nikosspeed Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Α μιλάς για streaming. Χρειάζεσαι καλό επεξεργαστή για να κάνει το encoding απο το PC στο PS3. Εγώ νόμιζα έχεις θέμα με το online. για το streaming έλεγα . παίζει να είναι και ο επεξεργαστής . γιατί δεν εξηγείται αλλιώς
JohnVani18 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Έχεις παλιό μοντέλο..? Σου το λέω γιατί και ένας φίλος μου με Ρentium 4 έχει παρόμοιο θέμα.
nikosspeed Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Έχεις παλιό μοντέλο..? Σου το λέω γιατί και ένας φίλος μου με Ρentium 4 έχει παρόμοιο θέμα. intel core 2 duo e7400 2.80ghz
Προτεινόμενες αναρτήσεις