optimus_crime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 αυτα δεν ειναι αποκλειστηκοτητες ομως Α οκ τώρα είδα πως για αποκλειστικότητες ενδιαφέρεσαι
JohnVani18 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εχω 360,οποτε κοιταω μονο αποκλειστηκοτητες Θελεω action adventure,οχι racing ,ουτε πιστολιδι[fps] Πάρε κανένα μεταχειρησμένο με 20-30€ να κάνεις τη δουλειά σου. Απο παιχνίδια (επειδή κι εγώ μόνο για exclusives το έχω), Uncharted 1/2/3, God of War 1/2/3, Heavy Rain, Heavenly Sword, MGS4 (αυτά απο τη δική μου συλλογή). Επίσης, αν έπαιξες τα Ratchet & Clank στο PS2 και σου άρεσαν, προτείνω να ασχοληθείς και με αυτά, ειδικά το A Crack in Time.
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Πάρε κανένα μεταχειρησμένο με 20-30€ να κάνεις τη δουλειά σου. Απο παιχνίδια (επειδή κι εγώ μόνο για exclusives το έχω), Uncharted 1/2/3, God of War 1/2/3, Heavy Rain, Heavenly Sword, MGS4 (αυτά απο τη δική μου συλλογή). Επίσης, αν έπαιξες τα Ratchet & Clank στο PS2 και σου άρεσαν, προτείνω να ασχοληθείς και με αυτά, ειδικά το A Crack in Time. το heavenly sword ειναι αυτο εδω? : http://www.youtube.com/watch?v=-xhTGPk4HnM Ωραιο μου φενετε αλλα φερνει αποτι καταλαβα πολυ προς το gow.
mados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, πως μπορω να μεταφερω αρχεια μεγαλης χωρητικοτητας απο το pc στο ps3 (πχ ταινιες κτλ...)
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 @kjtzemis Ναί αυτό είναι. Είναι το ίδιο στυλ, γι' αυτό μοιάζουν. Αλλά αν το παίξεις, θα σου αφήσει άλλη εντύπωση. @mados Αν και δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια, με FTP περνάς στη κονσόλα αρχεία άνω των 4GB. Γίνεται και με streaming, αλλά πρέπει να το έχεις με LAΝ στο router και πρέπει να τα έχεις ρυθμίσει κατάλληλα.
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Το uncharted 1 το εχω στο 58% με 5 ωρες (του παιχνιδιου). Ωραια, εφυγε το μισο :mrgreen:
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Εγώ σου είπα, με την σκέψη να το τελιώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, δεν το ευχαριστιέσαι. Προσωπικά το Unch1 γούσταρα να το παίζω, ακόμα και την 2η φορά (που με δυσκόλεψε αρκετά).
mados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 @mados Αν και δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια, με FTP περνάς στη κονσόλα αρχεία άνω των 4GB. Γίνεται και με streaming, αλλά πρέπει να το έχεις με LAΝ στο router και πρέπει να τα έχεις ρυθμίσει κατάλληλα. Για την πρωτη λυση να υποθεσω χρειαζεται jb... σωστα?? Ο δευτερος τροπος που αναφερεσαι πως γινεται?
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Για την πρωτη λυση να υποθεσω χρειαζεται jb... σωστα?? Ο δευτερος τροπος που αναφερεσαι πως γινεται? νομιζω δεν ειμαι σιγουρος οτι βιντεο κλπ μπορεις να τα περασεις αν εχεις συνδεμενο το ps3 σου στο ιντερνετ (κατα προτιμηση με ethernet) και αφου εχεις το προγραμμα PS3 Media Server.
mados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 νομιζω δεν ειμαι σιγουρος οτι βιντεο κλπ μπορεις να τα περασεις αν εχεις συνδεμενο το ps3 σου στο ιντερνετ (κατα προτιμηση με ethernet) και αφου εχεις το προγραμμα PS3 Media Server. δεν εχω καλωδιο ethernet και δεν με ενδιαφερει να το αγορασω στο αμεσο μελλον, οποτε πρεπει να ψαξω για αλλον πιθανο τροπο... Οπως ειπες ομως δεν εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο.
mtzs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 δεν εχω καλωδιο ethernet και δεν με ενδιαφερει να το αγορασω στο αμεσο μελλον, οποτε πρεπει να ψαξω για αλλον πιθανο τροπο... Οπως ειπες ομως δεν εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο. Σωστα στο ειπε ο kj Αν δεν εισαι jailbroken δεν μπορεις να μεταφερεις >4 GB αρχεια μεσα στο σκληρο του ΠΣ3 Ο μονος τροπος για να τις δεις μεσω streaming σε ofw ειναι μεσω του PS3 media server η με DLNI (αναλογος τροπος) Οι ταινιες δεν μεταφερονται ουτε αποθηκευονται μεσα στον σκληρο, απλα γινονται streaming. Για να ειναι ομως καλο το streaming και να μπορεις να τις βλεπεις ανετα χωρις διακοπες και πιξελιασματα χρειαζεται εθερνετ. Αν το δοκιμασεις με wifi ειδικα σε μεγαλα αρχεια θα εχεις συνεχως διακοπες Αλλος τροπος δεν υπαρχει σε ofw
mados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Σωστα στο ειπε ο kj Αν δεν εισαι jailbroken δεν μπορεις να μεταφερεις >4 GB αρχεια μεσα στο σκληρο του ΠΣ3 Ο μονος τροπος για να τις δεις μεσω streaming σε ofw ειναι μεσω του PS3 media server η με DLNI (αναλογος τροπος) Οι ταινιες δεν μεταφερονται ουτε αποθηκευονται μεσα στον σκληρο, απλα γινονται streaming. Για να ειναι ομως καλο το streaming και να μπορεις να τις βλεπεις ανετα χωρις διακοπες και πιξελιασματα χρειαζεται εθερνετ. Αν το δοκιμασεις με wifi ειδικα σε μεγαλα αρχεια θα εχεις συνεχως διακοπες Αλλος τροπος δεν υπαρχει σε ofw ΟΚ... υπαρχει καμια πιθανοτητα το ps3 να υποστηριζει exFAT ωστε να μπορω να μεταφερω αρχεια πανω απο 4GB?
mtzs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 οχι σε ofw. Δεν υποστηριζεται αλλο file system απο usb εκτος του ΦΑΤ32 μονο σε jailbbroken PS3 υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεσεις εξωτερικο NTFS σκληρο για να κανεις ΜΟΝΟ copy στον εσωτερικο του ΠΣ3 η και το αντιστροφο. Δεν υποστηριζεται gaming η video απευθειας απο NTFS εξωτερικο σκληρο δισκο
mados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 οχι σε ofw. Δεν υποστηριζεται αλλο file system απο usb εκτος του ΦΑΤ32 μονο σε jailbbroken PS3 υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεσεις εξωτερικο NTFS σκληρο για να κανεις ΜΟΝΟ copy στον εσωτερικο του ΠΣ3 η και το αντιστροφο. Δεν υποστηριζεται gaming η video απευθειας απο NTFS εξωτερικο σκληρο δισκο Κριμα!!!! :cry: Καπου ειχα ακουσει οτι μεσω του PS3Portal μπορω να στειλω αρχεια απο το pc στο ps3... Ισχυει αυτο??
johnbond Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Είναι μικρότερο το Uncharted 1 απο τα άλλα 2; Το τέλειωσα σε εννιάμιση ώρες ενώ τα άλλα δύο μου πήραν αρκετά παραπάνω. Με τα γραφικά είχα ένα θέμα γιατί είχα συνηθίσει στα τρομερά γραφικά του 2 κ 3. Η συμβουλή μου είναι να αρχίζει κανείς απο το 1 και μετά να παίζει το 2 κ 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις