naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ναι ξερω, το ιδιο εκανα και με το gow1 τις προαλες κα δεν ειχε τελειωμο πουθενα. βιαζομε να τα βγαλω γιατι ειναι παλια τα παιχνιδια και θελω να παω στα πιο καινουρια, οχι επειδη δεν μαρεσουν. Για αυτό και μένα το gow μου φαίνεται τόσο μεγάλο? Το ναρουτο παντως μου φανηκε μικρο αν και το τερματισα σε 10 ωρες. Φαινεται πρεπει να με ειχε πορωσει πολύ!
mtzs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Πολυ ωραιο το Fifa Street Διαφορετικο ποδοσφαιρικο concept με αρκετα tricks της μπαλας Στα γραφικα βεβαια καπου χωλαινει, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ωραιο παιχνιδακι ειδικα για παρεα
mados Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Πολυ ωραιο το Fifa Street Διαφορετικο ποδοσφαιρικο concept με αρκετα tricks της μπαλας Στα γραφικα βεβαια καπου χωλαινει, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ωραιο παιχνιδακι ειδικα για παρεα το αγορασες?? εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ το demo και λεω να το τσιμπησω οταν πεσει αισθητα η τιμη του...
kjtzemis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 τυχερεεε mtzs... Αντε να βρω και εγω cfw (περασε και αυτη η βδομαδα και τπτ ακομη:|) για να μπορω να χαιρομαι αυτα τα παιχνιδια. Το fifa street τρεχει με το TB?
naruto14 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ε για να σου λεω οτι το αγορασα :rolleyes: :lol:
mados Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, πως μπορω να μεταφερω αρχεια μεγαλης χωρητικοτητας απο το pc στο ps3 (πχ ταινιες κτλ...)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Επεσε στα χερια μου ενα ps3 fat [απο τις πρωτες εκδοσεις]και θελω να ξερω ποια παινιδακια αξιζουν Σιγουρα θα κοιταξω τα uncharted[καπως ετσι]ολα,.ΕΠισης φτηνα χειρηστηρια που μπορω να βρω?
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Επεσε στα χερια μου ενα ps3 fat [απο τις πρωτες εκδοσεις]και θελω να ξερω ποια παινιδακια αξιζουν Σιγουρα θα κοιταξω τα uncharted[καπως ετσι]ολα,.ΕΠισης φτηνα χειρηστηρια που μπορω να βρω? Θες τα official χειριστήρια ή τα πιο φθηνά; Και σε τι παιχνίδια ενδιαφέρεσαι; (είδος) Aπό racing το gt5 είναι ότι πρέπει, λίγο παλιό αλλά παιχνιδάρα, ειδικά τώρα που βγήκε και σε platinum έκδοση που είναι πιο φθηνή. Παιχνίδια υπάρχουν εκατοντάδες φίλε, εξαρτάται από το τι ζητάς όμως.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Θες τα official χειριστήρια ή τα πιο φθηνά; Και σε τι παιχνίδια ενδιαφέρεσαι; (είδος) Aπό racing το gt5 είναι ότι πρέπει, λίγο παλιό αλλά παιχνιδάρα, ειδικά τώρα που βγήκε και σε platinum έκδοση που είναι πιο φθηνή. Παιχνίδια υπάρχουν εκατοντάδες φίλε, εξαρτάται από το τι ζητάς όμως. Εχω 360,οποτε κοιταω μονο αποκλειστηκοτητες Θελεω action adventure,οχι racing ,ουτε πιστολιδι[fps]
mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Φιλικη συμβουλη να μη παρεις φθηνα χειριστηρια. Μονο γνησια dualshock 3 της σονυ για να εχουν την καλυτερη απόκριση. οτιδηποτε αλλο καπου θα χανει ειδικα στις αποκλειστικοτητες παιξε gow3 Uncharted series, Heavy Rain να χαρεις αποκλειστικοτητες
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Και Batman Series ακόμη, Red Dead Redemption... Υπάρχουν πολλά. Καλό gaming !
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Και Batman Series ακόμη, Red Dead Redemption... Υπάρχουν πολλά. Καλό gaming ! αυτα δεν ειναι αποκλειστηκοτητες ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις