naruto14 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μια χαρα εισαι!! Και τα δυο καλα ειναι φιλε μου!! Αν μπορεις παρε και τα δυο, ειδαλλως αυτο που σ'αρεσει λιγο περισσοτερο... 5.30 ώρες. Σήμερα μου έσπασε τα νεύρα το gow2. Όλο έχανα. :-P
mados Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 5.30 ώρες. Σήμερα μου έσπασε τα νεύρα το gow2. Όλο έχανα. :-P κλειστο και παιξτο αργοτερα με καθαρο μυαλο και θα το περασεις χωρις προβλημα...
naruto14 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 κλειστο και παιξτο αργοτερα με καθαρο μυαλο και θα το περασεις χωρις προβλημα... Θα ξαναπαίξω σήμερα αν βρω χρόνο.
kjtzemis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 οπως ειπα συνεχισα το uncharted 1, πολυ εντυπωσιακο παιχνιδι, δεν μου ειχε κανει ιδιαιτερο κλικ οταν τοχα πρωτοπαιξει γιατι το επαιζα σε μια HD τηλεοραση 20", τωρα που το δοκιμασα στην καινουρια μου τηλεοραση η οποια ειναι Full HD 42" τρελαθηκα, πολυ ωραια γραφικα, πιο ζωντανα χρωματα και ευχαριστιεσε παιχνιδι. το ειχα παρατησει στο chapter 5 και μεσα σε 1/2 ωρες το εχω ειδη παει στο chapter 11, μου φενετε πολυ μικρο το καθε chapter χωρις μεγαλη διαρκεια και αυτο ειναι που με παραξενεψε
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 οπως ειπα συνεχισα το uncharted 1, πολυ εντυπωσιακο παιχνιδι, δεν μου ειχε κανει ιδιαιτερο κλικ οταν τοχα πρωτοπαιξει γιατι το επαιζα σε μια HD τηλεοραση 20", τωρα που το δοκιμασα στην καινουρια μου τηλεοραση η οποια ειναι Full HD 42" τρελαθηκα, πολυ ωραια γραφικα, πιο ζωντανα χρωματα και ευχαριστιεσε παιχνιδι. το ειχα παρατησει στο chapter 5 και μεσα σε 1/2 ωρες το εχω ειδη παει στο chapter 11, μου φενετε πολυ μικρο το καθε chapter χωρις μεγαλη διαρκεια και αυτο ειναι που με παραξενεψε Είναι μικρό γενικά το παιχνίδι? Μην ξεχάσεις το uncharted 3 θα το τερματίσεις σε 3D
JohnVani18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ένα 8ωρο περίπου μου πήρε την 1η φορά που το τερμάτησα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ένα 8ωρο περίπου μου πήρε την 1η φορά που το τερμάτησα. Το παιζω δευτερη φορα τωρα απο την ημερα που κυκλοφορησε και ειμαι στο chapter 15 στις 8.45 λεπτα,στο hard. Ετρεχες?
JohnVani18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Όχι ακριβώς, απλά το έπαιξα στο easy για να το μάθω (και σαν παιχνίδι, αλλά και σαν είδος). Το 2ο playthrough μου στο hard μου πήρε 6μιση ώρες. Crushing δεν ασχολήθηκα (ακόμα). Το Unch2 πάντως μου είχε πάρει 12 ώρες (1o playthrough + hard).
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Πως γίνεται στο hard να σου πήρε λιγότερο από το easy? Ποσα chapters ειναι σύνολο?
JohnVani18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μου πήρε λιγότερο γιατί το ήξερα, που είναι οι αντίπαλοι, πόσοι θα βγούν κλπ. 22 αν δεν κάνω λάθος. Kαι το GoW3 σε 6 ώρες το τερμάτησα την 2η φορά, ενώ την πρώτη μου πήρε (πάλι) 7μιση. Την 3η, 5:50 χρειάστηκα (στο hard, plat bling-bling ).
mados Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 οπως ειπα συνεχισα το uncharted 1, πολυ εντυπωσιακο παιχνιδι, δεν μου ειχε κανει ιδιαιτερο κλικ οταν τοχα πρωτοπαιξει γιατι το επαιζα σε μια HD τηλεοραση 20", τωρα που το δοκιμασα στην καινουρια μου τηλεοραση η οποια ειναι Full HD 42" τρελαθηκα, πολυ ωραια γραφικα, πιο ζωντανα χρωματα και ευχαριστιεσε παιχνιδι. το ειχα παρατησει στο chapter 5 και μεσα σε 1/2 ωρες το εχω ειδη παει στο chapter 11, μου φενετε πολυ μικρο το καθε chapter χωρις μεγαλη διαρκεια και αυτο ειναι που με παραξενεψε Ναι ειναι αληθεια οτι το μονο ελατωμμα που εχει αυτη η σειρα ειναι η πολυ μικρη διαρκεια στο gameplay της... Μην ξεχάσεις το uncharted 3 θα το τερματίσεις σε 3D +1 Το παιζω δευτερη φορα τωρα απο την ημερα που κυκλοφορησε και ειμαι στο chapter 15 στις 8.45 λεπτα,στο hard. Ετρεχες? πραγματικα αυτο το παιχνιδι αξιζει να το τερματισεις παρα πολλες φορες!!!!!!
kjtzemis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Είναι μικρό γενικά το παιχνίδι? Μην ξεχάσεις το uncharted 3 θα το τερματίσεις σε 3D αποτι εχουν πει ειναι μικρο το παιχνιδι. λες να αξιζει σε 3D ή θα μου αναψει τα λαμπακια?:/ Ένα 8ωρο περίπου μου πήρε την 1η φορά που το τερμάτησα. 8ωρες παιχνιδιου ή δικες σου ωρες? στο savegame εμενα μου λεει οτι ειμαι στις 4κ30ωρες (παιχνιδιου ομως). Μου πήρε λιγότερο γιατί το ήξερα, που είναι οι αντίπαλοι, πόσοι θα βγούν κλπ. 22 αν δεν κάνω λάθος. 22 chapters εχει το uncharted 1? να σου πω καλυτερα, για να το τελειωσω πιο γρηγορα, θελω να παω στο uncharted 2.
JohnVani18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 αποτι εχουν πει ειναι μικρο το παιχνιδι. Σχεδόν 9ωρο μου πήρε (normal). Δεν έχω το PS3 να σου πώ με ακρίβεια.. 8ωρες παιχνιδιου ή δικες σου ωρες? στο savegame εμενα μου λεει οτι ειμαι στις 4κ30ωρες (παιχνιδιου ομως). 8 ώρες παιχνιδιού. 22 chapters εχει το uncharted 1? να σου πω καλυτερα, για να το τελειωσω πιο γρηγορα, θελω να παω στο uncharted 2. Ναί, απ' όσο θυμάμαι. Αν βιάζεσαι να το τελιώσεις, θα σου φανεί ατελείωτο, σου το λέω απο εμπειρία.
kjtzemis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ναί, απ' όσο θυμάμαι. Αν βιάζεσαι να το τελιώσεις, θα σου φανεί ατελείωτο, σου το λέω απο εμπειρία. Ναι ξερω, το ιδιο εκανα και με το gow1 τις προαλες κα δεν ειχε τελειωμο πουθενα. βιαζομε να τα βγαλω γιατι ειναι παλια τα παιχνιδια και θελω να παω στα πιο καινουρια, οχι επειδη δεν μαρεσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις