Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως, παίξε πρώτα τα δύο προηγούμενα και μετά πάρε και το 3ο, θα έχεις 10 παιχνίδια να σε περιμένουν και δεν θα έχεις όρεξη για τίποτα.

Δημοσ.

να μη δωσεις τιποτα ακομη, εχεις να παιξεις U1 +U2

κρατα τα λεφτα--> μαζευε ---> και περιμενε !!!!!!!

Σωστά. Τερμάτισε ότι παιχνίδι έχεις και δεν έχεις και άσε το uncharted 3 για το τέλος. Με 20 ευρώ θα το πάρεις όταν έρθει η ώρα. ^_^

Δημοσ.

Ακριβως. Ξεκινα με το 1 και παιξτα σιγα-σιγα ολα.

Δημοσ.

εννοειτε αυτο.

κατευθειαν να μην προλαβω να κανω ποστ κατευθειαν να με κατακρινετε :P (πλακιζω).

το εβγαλα για να το δει καποιος οπου ενδιαφερετε.

Δημοσ.

για ενδιαφερομενους

http://www.multirama.gr/products/category.aspx?catid=070203&nav=070203:PRFLG:%CE%A0%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD

εχει μπει βεβαια και σε αλλο ποστ στις προσφορες, αλλα σε περιπτωση που καποιος δεν το ειδε το βαζω εδω

ειπα να το ποσταρω και εγω αλλα φοβηθηκα μηπως μου ξαναφωναξετε για τα παιχνιδια :P :mrgreen:

Δημοσ.

ειπα να το ποσταρω και εγω αλλα φοβηθηκα μηπως μου ξαναφωναξετε για τα παιχνιδια :P :mrgreen:

Χαλάρωσε βρε kjtzemis πλάκα κάνουμε και εμείς!

@mtzs όντως έχει μερικά παιχνιδάκια που αξίζουν για 5 ευρώ! Το naruto ultimate ninja storm 2 είναι τέλεια τιμή! ^_^

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αρχίσω το Resistance co-op με τον αδερφό μου. Λέτε να ασχοληθώ και με το 1? Ή να πάω κατευθείαν στο 2? (το 3 δεν μπορώ να το παίξω γιατί είμαι σε cfw).

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αρχίσω το Resistance co-op με τον αδερφό μου. Λέτε να ασχοληθώ και με το 1? Ή να πάω κατευθείαν στο 2? (το 3 δεν μπορώ να το παίξω γιατί είμαι σε cfw).

ρε συ το παιχνιδι ειναι χαλια(προσωπικα)ουτε να ασχοληθω μαζι του δεν αντεξα πανω απο 2 ωρες.

Στο 2 πηγαινε κατ ευθειαν,αν και αυτο στα ιδια χαλια ειναι:-D

Δημοσ.

ρε συ το παιχνιδι ειναι χαλια(προσωπικα)ουτε να ασχοληθω μαζι του δεν αντεξα πανω απο 2 ωρες.

Το θέλω για να ασχοληθώ κυρίως με το co-op μιας και δεν βρίσκω πολλά παιχνίδια που να παίζουν co-op.

Δημοσ.

Launch title της κονσόλας είναι, λογικό να είναι (πλέον) χάλι.

Το 2 προσωπικά το βρίσκω ανώτερο ακόμα και απο το 3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...