Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξεκινησες ρε το gow2?

Υ.Γ.απορια, το uncharted 3 παιζει σε cfw κονσολα ή θελει το TB ή ουτε με αυτο?

Ναι έπαιξα κάνα μισάωρο χθες είχα ξεχάσει πόσο σπάσιμο νεύρων ήταν το how :-P

ΝΑι το uncharted 3 παιζει σε cfw όπως και το bf3 και το FIFA 12.

Δημοσ.

Αυτό το HAMA αξίζει ή όχι;(πιο πολύ για δεύτερο)

Μπα μόνο το DS3 αξίζει φίλε μου. Καλύτερα να δώσεις ένα 30άρι παραπάνω και να πάρεις DS3.

Αν επιμένεις τόσο για αυτό δες κάνα review. Google-αρε το.

Δημοσ.

ακομη και μαιμου (παραεισαγωγη) DS3 να παρεις στα 30 ευρω που τα δινουν καλυτερο θαναι απο αυτο το hama, γλυτωνεις και την μια usb θυρα που θελει το hama

Δημοσ.

Το περίμενα αυτό γιατί στο ps2 παλιότερα είχα πάρει ένα aftermarket και δεν είχε τόσο καλή απόκριση όσο το original.Για pro και street fighter 4 για δεύτερο το θέλω.Άρα να ψάχνω παραεισαγωγής με βλέπω.Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τους παραπανω οτι το HAMA ειναι σκετη μουφα!! Εκτος απο αυτο δεν νομιζω να εχει το DS3 και πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη απο αυτο το HAMA.

Δημοσ.

ακριβως το ιδιο ειχα αγορασει εγω τα χριστουγεννα μονο που δεν λεγοτανε HAMA αλλα SPEEDLINK, δεν αξιζει μια το joytsick, δεν βολευεσε με τιποτα, πρωτη φορα μου τυχενε να μου γλυστρανε τα χερια απο τον αριστερο αναλογικο οταν επαιζα ποδοσφαιρακι.

εγω το ειχα παρει ως πρωτο joystick γτ μου ειχε χαλασει το SONY και το πηρα για πιο φθηνο τελικα απο αυτο μου χαλασε ο δεξης αναλογικος με μια πτωση που ειχε και πηρα αποφαση και πηρα το DS3.

κριμα γιατι δεν το προλαβες, ειχε βγαλει πολυ καλη προσφορα ο κωτσοβολος τωρα στις εκπτωσεις με 30% εκπτωση στο DS3 και μου βγηκε στα 42Ε οποτε και το τσιμπησα :mrgreen:

Ναι έπαιξα κάνα μισάωρο χθες είχα ξεχάσει πόσο σπάσιμο νεύρων ήταν το how :-P

ΝΑι το uncharted 3 παιζει σε cfw όπως και το bf3 και το FIFA 12.

τουλαχιστον παιζει το φιφα, μην ξεμινουμε και απο ποδοσφαιρακια μιας και το προ δεν το παιζει και σαλταρω τελειως.

καλα χρυσα τα gow,uncharted,heavy rain κλπ κλπ κλπ αλλα σαν τα ποδοσφαιρακια τιποτα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

φιλε μην παρεις . μονο ds3 . πηρα εγω πριν ενα μηνα speedlink και την τεταρτη μερα χαλασε . δυο ωρες το πολυ ειχα παιξει .

Δημοσ.

φιλε μην παρεις . μονο ds3 . πηρα εγω πριν ενα μηνα speedlink και την τεταρτη μερα χαλασε . δυο ωρες το πολυ ειχα παιξει .

για να χαλασε απο μονο του δεν νομιζω :rolleyes: :mrgreen:

και εγω το ιδιο παιζει ναχα μεσενα και το πεταξα κατω και χαλασε ο δεξης αναλογικος, το ειχα ξαναπεταξει και ειχαν μπει παραμεσα τα πισω κουμπια L1/R1 το ανοιξα το εφτιαξα και το ξαναεκλεισα και ολα good, το προβλημα ομως με τον δεξη αναλογικο δεν μπορεσα να το φτιαξω.

εγω το πηρα τα χριστουγεννα, μεβγαλε κανα 2μηνο κοντα.

Δημοσ.

παρτο αβλεπι, ειναι η καλυτερη τιμη της αγορας σημερα και δυσκολα θα πεσει παρακατω

Απο την εγχωρια αγορα θες να πεις καθως μπορεις να το βρεις απεξω πολυ πιο φθηνοτερα...

Δημοσ.

για να χαλασε απο μονο του δεν νομιζω :rolleyes: :mrgreen:

και εγω το ιδιο παιζει ναχα μεσενα και το πεταξα κατω και χαλασε ο δεξης αναλογικος, το ειχα ξαναπεταξει και ειχαν μπει παραμεσα τα πισω κουμπια L1/R1 το ανοιξα το εφτιαξα και το ξαναεκλεισα και ολα good, το προβλημα ομως με τον δεξη αναλογικο δεν μπορεσα να το φτιαξω.

εγω το πηρα τα χριστουγεννα, μεβγαλε κανα 2μηνο κοντα.

ήρθε ένας κολλητός μου να παίξουμε gt5 διπλό και τον συνδεσα . μετά από ένα μισάωρο έκαιγε και έκλεισε. πάταγα το homebuttom άλλα τίποτα . μετά τον ξεβίδωσα να δω τι έχει και δεν μπορούσα να πιάσω την πατάρια από την θερμότητα.

Δημοσ.

ήρθε ένας κολλητός μου να παίξουμε gt5 διπλό και τον συνδεσα . μετά από ένα μισάωρο έκαιγε και έκλεισε. πάταγα το homebuttom άλλα τίποτα . μετά τον ξεβίδωσα να δω τι έχει και δεν μπορούσα να πιάσω την πατάρια από την θερμότητα.

καηκε δηλαδη? :confused:

Κι όμως το έχει ο κωτσόβολος με κουπόνι στα 41.30Ε και ψήνομαι....

το εχει ακομη?νομιζα οτι ηταν μονο μεχρι 28 φεβρουαριου που τελειωναν οι εκπτωσεις, παρτο χωρις να το σκεφτεσε καθολου, ειναι η καλυτερη προσφορα (στη χωρα βαιβαια), στο εξωτερικο υπαρχει και φθηνοτερο αλλα δεν ξερεις αν θα ειναι μαϊμουδια ή αν θα ειναι original, τουλαχιστον απο εδω θα εισαι σιγουρος, αφου σκεφτοσουν να παρεις το HAMA με τα 35Ε δωσε αλλα 6Ε και παρε το SONY.

θα σου ζητησει κωδικο για να εξαργυρωσεις την εκπτωση, αν δεν εχεις λογαριασμο φτιαξε εναν και στο mail που θα σου στειλουν θα σου εχει εκει, αν εχεις ειδη λογαριασμο πηγαινε και στειλε το τελευατιο mail (1 Μαρτιου νομιζω θα ειναι) θα σου εχουν εκει κωδικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...