Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιος,ισως με βοηθησει σε τιποτα για το αλλο που λεγαμε.

Σημερα που ανοιξα το σλιμ για καθαρισμα παντως ειναι πολυ πιο ευκολο και δεν τραβαει σκονες μεσα.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδες υπαρχει περιπτωση να συνδεσω το DS3 στο pc και να παιζει ειτε ενσυρματα ειτε ασυρματα?

Δημοσ.

πρεπει να εχει και bluetooth το pc μου?

γτ στο ενα τοπικ που εστειλες εσυ mtzs λεει για bluetooth και στο αλλο που εστειλε ο νικος δεν αναφερει κατι για bluetooth!

Δημοσ.

οχι ρε συ, και το καλωδιο κανει !!!

οπως την βρισκει ο καθενας :rolleyes: :rolleyes:

ναι ρε εννοω για ασυρματη συνδεση!ειναι απαραιτιτο το bluetooth ή κανουν καμια (πονηρη :mrgreen:) δουλεια οι drivers που κατευαζουμε?

Δημοσ.

δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει να βαλω στο πισι το ΔΣ3

Αλλα ασυρματα για να μπει μονο μεσω bluetooth νομιζω γινεται

Δε θελω να το μαγαρισω !!!!

Δημοσ.

δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει να βαλω στο πισι το ΔΣ3

Αλλα ασυρματα για να μπει μονο μεσω bluetooth νομιζω γινεται

Δε θελω να το μαγαρισω !!!!

καλα και εγω μην νομιζεις οτι τοχω καημο να το συνδεσω, εχω ετσι κιαλλιως ενα gamepad της speedlink των 15Ε να κανω την δουλεια μου (που και που οταν παιζω στο pc), απλα πληροφοριακα ρωταγα!

Δημοσ.

πρεπει να εχει και bluetooth το pc μου?

γτ στο ενα τοπικ που εστειλες εσυ mtzs λεει για bluetooth και στο αλλο που εστειλε ο νικος δεν αναφερει κατι για bluetooth!

Από όσο ξέρω ναι θες bluetooth dongle στο pc σου γιατί το DS3 συνδέεται ασύρματα με bluetoothe με το ps3 οπότε έτσι θα συνδέεται και στο pc. Μετά όμως αν χρησιμοποιείς το DS3 στο pc νομίζω θέλει ξανά calibration στην κονσόλα.

Δημοσ.

Παιδιά το silent hill τι λέει ειναι καλό παιχνιδάκι? Από όσο έχουν βγει 2. Αξίζουν και τα 2?

το ξεκινησες ρε το gow2?

Υ.Γ.απορια, το uncharted 3 παιζει σε cfw κονσολα ή θελει το TB ή ουτε με αυτο?

Δημοσ.

παιζει σε 3.55 με φιξ

Ακριβως μαζι με το fifa 12 ειναι ενα παο τα παιχνιδια νεοτερα του 3.55 οπου μπορουν να παιξουν μεσω fix.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...