Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο χρυσο μπορει ναναι αλλα εκει που εισαι και σκωτωνεις και νομιζεις οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους τελειωσες τσουπ σου κανουν αλλο ενα ντου, αυτο που θελω να πω ειναι οτι πεφτει πολυ πιστολιδι και δεν εχουν σταματημο!

Ετσι ειναι αυτη η σειρα!! Συμβουλη μου ειναι να παιζεις με καλυψη και να μην μενεις ποτε στασιμος οταν εχεις πολλους αντιπαλους...

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετσι ειναι αυτη η σειρα!! Συμβουλη μου ειναι να παιζεις με καλυψη και να μην μενεις ποτε στασιμος οταν εχεις πολλους αντιπαλους...

για να το λες κατυ περισσοτερο θα ξερεις, μιας και τα εχεις τερματισει και τα 3 στο crusing!

Δημοσ.

για να το λες κατυ περισσοτερο θα ξερεις, μιας και τα εχεις τερματισει και τα 3 στο crusing!

Κοιταξε και γω οταν επαιξα για πρωτη φορα uncharted και συγκεκριμενα το 2, το ξεκινησα στο normal σαν και σενα και μπορω να πω οτι με δυσκολεψε αρκετα. Ομως αφοτου το τερματισα εμαθα την το στυλ και τον τροπο παιχνιδιου με αποτελεσμα να το τερματισω και στα υψηλοτερα επιπεδα. Θελω να πω οτι μιας και εχεις πρωτη επαφη με το uncharted τερματισε το στο normal και μετα τα υπολοιπα παιχνιδια θα σουν φανουν ευκολα...

Δημοσ.

Θελω να πω οτι μιας και εχεις πρωτη επαφη με το uncharted τερματισε το στο normal και μετα τα υπολοιπα παιχνιδια θα σουν φανουν ευκολα...

Έτσι είναι.Όταν πρωτοπαίζεις uncharted είναι δύσκολο.

Είναι χαρακτηριστικό οτι τη δεύτερη φορά που έπαιξα το uncharted 2 είχα τα μισά restart checkpoints απο την πρώτη.

Και η δεύτερη ηταν σε crushing ενώ η πρώτη σε hard.

Γίνεται να δεις αν ένα online pass είναι χρησιμοποιημένο χωρίς να το ενεργοποιήσεις;

Δημοσ.

Έτσι είναι.Όταν πρωτοπαίζεις uncharted είναι δύσκολο.

Είναι χαρακτηριστικό οτι τη δεύτερη φορά που έπαιξα το uncharted 2 είχα τα μισά restart checkpoints απο την πρώτη.

Και η δεύτερη ηταν σε crushing ενώ η πρώτη σε hard.

Γίνεται να δεις αν ένα online pass είναι χρησιμοποιημένο χωρίς να το ενεργοποιήσεις;

Ναι αυτη ειναι η αληθεια και ειδικα αν εχεις πρωτη επαφη με την σειρα στο 1 που ειναι και το πιο δυσκολο της σειρας...

Υ.Γ. Τι εννοεις ακριβως με το online pass και αναφερεσαι σχετικα με το uncharted?

Δημοσ.

Υ.Γ. Τι εννοεις ακριβως με το online pass και αναφερεσαι σχετικα με το uncharted?

Όχι άσχετο.pass για battlefield 3... Μπορώ να δω αν έχει χρησιμοποιηθεί;

Δημοσ.

Όχι άσχετο.pass για battlefield 3... Μπορώ να δω αν έχει χρησιμοποιηθεί;

Νομιζω οτι μπορεις αν και δεν το ξερω καλα...

Δημοσ.

θέλω να παίξω skyrim στο ps3,αλλα θελω να παιξω με πληκτρολογιο και ποντίκι...το δικό μου πληκτρολογιο και ποντίκι και οχι της sony,υπάρχει τρόπος να γίνει...?καινούργιος σε ps3...δεν ξερω τι παιζει καθολου...

ευχαριστω

Δημοσ.

θέλω να παίξω skyrim στο ps3,αλλα θελω να παιξω με πληκτρολογιο και ποντίκι...το δικό μου πληκτρολογιο και ποντίκι και οχι της sony,υπάρχει τρόπος να γίνει...?καινούργιος σε ps3...δεν ξερω τι παιζει καθολου...

ευχαριστω

δεν μπορείς φιλαράκι . μόνο στο ίντερνετ δουλεύει το ποντίκι και το πληκτρολόγιο .

Δημοσ.

Τι λέτε για το Killzone 3 free multiplayer ?

http://www.youtube.com/watch?v=NKFA06RSHAk

Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι τέτοιο προ πολλού η Sony για τo PSN αντί της τρομερής βλακείας του PS home, σαν παιχνίδι σήμα κατατεθέν του PSN. Όπως στα mmo το μέγεθος του user base είναι το παν παράδειγμα στο LoL.

Θα έπρεπε να κάνουν κάτι τέτοιο και με το tekken 6 multiplayer, ιδικά τώρα που θα μπορούσε να υπάρχει cross play με το vita. οι χρήστες θα πολλαπλασιάζονταν κάτι που θα ωφελούσε τρομερά το ίδιο το παιχνίδι & το PSN.

multiplayer = user base

http://www.youtube.com/watch?v=bxFMJA4hau8

Δημοσ.

To multi του KZ3 έτσι κι αλλιώς είναι όλα τα λεφτά, και τώρα που το δίνουν και τζαμπέ, αξίζει με το παραπάνω.

Άντε ας μάσει κόσμο πάλι το bodycount mode να λιώσουμε! :-D

Δημοσ.

Οριστε ενα PS3 repair guide εδω

Δεν εχει να κανει με hacks, αλλα με διαφορα προβληματα που μπορει να ανακυψουν σε οποιοδηποτε ΠΣ3 απο BDROM, σκληρους, display problems, YLOD.

Ειναι αρκετα παλιο, αλλα σιγουρα μπορει να χρησιμευσει σε καποιους (αχρειαστο να ναι !!!! )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...